FLIR Lämpökamerat

FLIR Lämpökamerat | Raymarine - A Brand by FLIR

FLIR lämpökamerat tarjoavat merenkulkijoille ratkaisun turvallisempaan navigointiin jopa täysin pimeässä.

Edistykselliseen lämpökuvantamisteknologiaan perustuvat FLIR lämpökamerat ja pimeänäköjärjestelmät on suunniteltu siten, että ne on helppo liittää osaksi Raymarinen navigointijärjestelmää.

Lämpökamerat tarjoavat lisäturvallisuutta ja varmuutta parantamalla tietoisuutta ympäristön tapahtumista - näet tarkemmin ympärilläsi liikkuvat alukset, navigointia haittaavat esteet, poijut ja paljon muuta.

Kokeile lämpösimulaattoria

FLIR-LÄMPÖTUOTTEET

The NEW FLIR AX8 | Raymarine - A Brand by FLIR

LÄMPÖVALVONTAJÄRJESTELMÄ

Pidä silmällä tällaisia kriittisiä osia kuten moottoreita,pakosarjoja sekä akseleiden laakereita ja havaitse ongelmat ennen kuin ne jättävät sinut pulaan vesillä.

The Ocean Scout TK | Raymarine - A Brand by FLIR

KANNETTAVAT LÄMPÖKAMERAT

Lämpökamera Ocean Scout TK muodostaa kuvat lämmön perusteella, ei näkyvän valon. Alukset, vesijetit, poijut ja muut esteet säteilevät lämpöä ja erottuvat selkeästi kaikissa valaistusolosuhteissa pilkkopimeästä sokaisevaan auringonpaisteeseen.

The FLIR Ocean Scout | Raymarine - A Brand by FLIR

KANNETTAVAT LÄMPÖKAMERAT

Ocean Scout on kestävä ja kompakti lämpökamera, joka mahdollistaa muiden alusten, maamerkkien, poijujen ja kelluvien esineiden havaitsemisen täydellisessä pimeydessä.

The M132 Adjustable Tilt Marine Thermal Camera | Raymarine - A Brand by FLIR

Säädettävä lämpökamera

FLIR M132 yökäyttöön sopivat lämpökamerat nostavat edullisuuden ja helpon integroinnin aivan uudelle tasolle. M100- kamerat ovat täydellinen lisä kaikkiin aluksiin tarjoten 320 x 240 termisen tarkkuuden, IP videon ja digitaalisen zoomauksen markkinoiden pienimmissä ja kevyimmässä kokoluokassa. Yhdistä Axiom sarjan näyttöön joko FLIR M132-lämpökamera ja nauti ClearCruise™ IR -teknologiasta. Axiom mm. varoittaa automaattisesti edessäsi olevista esteistä.

The M232 Pan and Tilt Marine Thermal Camera | Raymarine - A Brand by FLIR

Pane ja kallista lämpökamera

FLIR M232 yökäyttöön sopivat lämpökamerat nostavat edullisuuden ja helpon integroinnin aivan uudelle tasolle. M100- kamerat ovat täydellinen lisä kaikkiin aluksiin tarjoten 320 x 240 termisen tarkkuuden, IP videon ja digitaalisen zoomauksen markkinoiden pienimmissä ja kevyimmässä kokoluokassa. Yhdistä Axiom sarjan näyttöön joko FLIR M232-lämpökamera ja nauti ClearCruise™ IR -teknologiasta. Axiom mm. varoittaa automaattisesti edessäsi olevista esteistä.

The M400 Premium Multi-Sensor Thermal Camera | Raymarine - A Brand by FLIR

Premium Multi-Sensor lämpökamera

M400-Sarjan kamerat on ammattilaisen valinta kun tarvitaan stabiloituja huippu optiikan ja kahdella tai useammalla linssillä varustettuja yönäkökameroita.

The M500 | Raymarine - A Brand by FLIR

Ultra High Performance Multi-Sensor lämpökamera

The gyro-stabilized FLIR M500 cooled thermal camera is our most technologically-advanced M-Series pan and tilt camera ever. Designed around a cryogenically-cooled 640 x 512 pixel Mid Wave Infrared (MWIR) thermal sensor, the FLIR M500 excels at both short and ultra-long range target detection and identification.

Equipment described herein may require US Government authorization for export purposes. Diversion contrary to US law is prohibited

RETIRED THERMAL CAMERAS


T200 Series | Raymarine by FLIR

KOMPAKTIT, KIINTEÄSTI ASENNETTAVAT KAMERAT

Helposti asennettava ja nykyisiin Raymarine-laitteisiisi integroitava T200-sarja tuottaa standardia analogista videota. Tätä on helppo katsoa lähes missä tahansa aluksella, ruorin luona tai muualla.

T300 and T400 Series | Raymarine by FLIR

TÄYDELLINEN PANOROINTI, KALLISTUS JA ZOOMAUS

Yksinkertainen kosketusnäyttöohjaus Raymarinen monitoiminäytöiltä. Kameraa käännetään pyyhkäisemällä näyttöä sormella.