• LightHouse II R17 - Dock to dock Autorouting | Raymarine by FLIR
  • LightHouse II R17 - GRIB Viewer Global Weather | Raymarine by FLIR
  • LightHouse II R17 - SonarChart Live | Raymarine by FLIR
 

Raymarine in the News

 
Uusi Raymarine i70s -monitoimimittari Product News

Uusi Raymarine i70s -monitoimimittari

Raymarine julkisti tänään uusimman version suositusta värinäytöllisestä Raymarine i70s -monitoimimittaristaan, joka on suunniteltu purjehdus-, kalastus- ja huviveneilykäyttöön. i70s voidaan helposti mukauttaa käyttäjän henkilökohtaisiin veneilyvaatimuksiin sopivaksi, perinteisistä analogisista mittaritauluista erittäin suuriin digitaalisiin ja graafisiin näyttöihin. Tämä mahdollistaa käyttäjälle tärkeimpien mittari- ja navigointitietojen joustavan näytön.

Read more

Uudet teräväpiirto-IP-merikamerat Product News

Uudet teräväpiirto-IP-merikamerat

Meillä on ilo ilmoittaa IP-merikameravalikoimamme laajenemisesta uusilla CAM210- ja CAM220-teräväpiirtokameroilla. Molemmat mallit on suunniteltu yksinkertaista video over IP -liitäntää varten LightHouse II:lla toimiviin monitoiminäyttöihimme.

Read more

Uusi Ray52-VHF-radio tuo vesille käyttömukavuutta ja mielenrauhaa Product News

Uusi Ray52-VHF-radio tuo vesille käyttömukavuutta ja mielenrauhaa

Raymarinen kiinteästi asennettavien radioiden tuotesarjan uusin tulokas on kompakti Ray52-VHF-radio, jossa on sisäänrakennettu GPS-vastaanotin. Ray52:n erittäin kompakti koko saa sen mahtumaan miltei minne vain ahtaissakin tiloissa. Suurten näppäimien ja ison taustavalaistun LCD-näytön ansiosta sitä on helppo käyttää niin päivällä kuin yöllä.

Read more

Raymarine Pro ja yksinpurjehtija Andrea Mura voittaa Rooman X1-regatan Ambassadors;Events

Raymarine Pro ja yksinpurjehtija Andrea Mura voittaa Rooman X1-regatan

Vaikka Andrea on yksinpurjehtija, hänen kisakumppaninaan oli täysi joukkue Raymarinen elektroniikkaa.   Andrean Open 50 Vento di Sardegna -veneessä on kisan aikana uusin Quantum CHIRP -tutkamme ja Evolution-autopilottimme.

Read more

Social News Feed