Raymarine World News and Events

 

Raymarine Lehdistötiedotteet 

 

FLIR julkistaa langattoman Raymarine Quantum™ CHIRP -meritutkan

Tammikuu 2016

 
   
FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) julkisti Raymarine Quantum CHIRP -tutkan, alan ensimmäisen CHIRP-pulssikompressiotekniikalla varustetun vapaa-ajan alusten meritutkakuvun.  Uudella lähestymistavallaan Quantum CHIRP -tutka nostaa kompaktin solid state -tutkan uudelle tasolle tarjoamalla erinomaisia tutkakuvia sekä läheltä että kaukaa.  
Full Story »
 

FLIR laajentaa Raymarine Dragonfly® -tuoteperhettä uudella Dragonfly 7 PRO -kaikuluotaimella

Tammikuu 2016

 
   
Uusi Dragonfly 7 PRO on Raymarinen toistaiseksi monipuolisin kaikuluotain-/GPS-yhdistelmä makean veden ja rannikkoalueiden suolaisen veden kalastukseen. Dragonfly 7 PRO on varustettu samoilla edistyksellisillä ominaisuuksilla kuin palkittu Dragonfly 5 PRO sekä erittäin suurella 7 tuuman näytöllä parhaan mahdollisen näkyvyyden varmistamiseksi.  Erittäin kirkas näyttö on lisäksi optisesti suojattu toimimaan kaikissa sääolosuhteissa ja on täysin huurresuojattu
Full Story »
 

FLIR parantaa Raymarine Lighthouse II -käyttöjärjestelmää tehokkailla uusilla ominaisuuksilla

Syyskuu 2015

 
   
FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) ilmoitti julkaisevansa Raymarinen monitoiminäytöissä käytettävän, arvostetun LightHouse II -käyttöjärjestelmän uusimman päivityksen.  Lighthouse II:n versiossa 15 korostuu FLIRin sitoutuminen parantaa veneilykokemusta innovaatioiden avulla. Tämä versio antaa aluksen kapteeneille mahdollisuuden valvoa konehuonetta uudella aluksen FLIR AX8 -lämpökamerajärjestelmällä, parantaa törmäyksenestoa AIS-kohteiden täysin uudenlaisilla graafisilla esityksillä ja tukee suoria ohjelmistopäivityksiä Wi-Fi-yhteyden kautta pitäen Raymarinen käyttäjät ajan tasalla uusimmasta teknologiasta.
Full Story »
 

Raymarine parantaa LightHouse II -käyttöjärjestelmää uusilla purjehdusominaisuuksilla

Toukokuu 2015

 
   
FLIR Systems, Inc. (NASDAQ:FLIR) ilmoitti julkaisevansa Raymarinen monitoiminäytöissä käytettävän, arvostetun LightHouse II -käyttöjärjestelmän uusimman päivityksen, jonka edistykselliset ominaisuudet on suunniteltu erityisesti purjeveneitä varten.  LightHouse II:n versio 14 tarjoaa useita työkaluja, joiden avulla purjehtijat voivat määrittää nopeimmat ja tehokkaimmat navigointireitit. Ilmainen päivitys on saatavilla aSeries-, cSeries-, eSeries-, gS Series- ja uuden eS Series -valikoiman tehokkaisiin monitoiminäyttöihin.
Full Story »
 

FLIR julkistaa Raymarinen eS-sarjan monitoiminavigointinäytöt

Huhtikuu 2015

 
   
FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) ilmoitti julkaisevansa Raymarinen eS-sarjan HybridTouch™-monitoiminäyttöjen uuden malliston. eS-sarjan kolme huipputehokasta navigointinäyttöä on varustettu Raymarinen edistyksellisellä Lighthouse II -käyttöliittymällä. Ne mahdollistavat valvonnan ennennäkemättömällä tavalla ja ovat helppokäyttöisiä, tyylikkäitä ja ergonomisesti muotoiltuja.  
Full Story »
 

Uudet innovatiiviset kaikuluotaimet ja lämpökamerat tekevät veneilystä turvallisempaa ja hauskempaa

Helmikuu 2015

 
   
11. helmikuuta 2015 - FLIR Systems (NASDAQ: FLIR) ilmoitti julkaisevansa kolme uutta kaikuluotainta ja kaksi uutta lämpökameraa, joilla on yksi päämäärä: tehdä vesillä viettämästäsi ajasta turvallisempaa ja hauskempaa kuin koskaan. FLIR:n alan johtavalla lämpökuvaustekniikalla varustettu uusi vakautettu M400-monianturilämpökamera ja kannettava Ocean Scout™ -lämpökamera tarjoavat veneilijöille ennennäkemättömän kyvyn havaita muut alukset, välttää törmäyksiä ja pysyä turvassa vesillä, koska niiden ansiosta voi nähdä selkeästi täydellisessä pimeydessä ja huonolla säällä. Raymarinen uudet kaikuluotaimet CP570 Professional CHIRP, CP470 CHIRP ja CP370-digitaalikaikuluotain on suunniteltu alusta loppuun tarjoamaan kalastajille vertaansa vailla olevat kalankohdistusvalmiudet. Ne määrittävät uudella tavalla avovesikaikuluotauksen tarjoamalla häiriöttömiä kuvia syöttikaloista ja niiden ympärille olevista saalistajista syvässä vedessä.
Full Story »
 

Raymarine julkaisee uudet VHF-radiot ja uutta videoteknologiaa Fort Lauderdale Boat Show -tapahtumassa

Lokakuu 2014

 
   
FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) julkistaa ylpeänä Raymarine-monitoiminäytöille tarkoitetun Raymarine Ray70 -monitoimisen VHF-meriradion ja LightHouse II Version 12 -ohjelmiston. Raymarinen uusi VHF-radiomallisto esiteltiin tällä viikolla Fort Lauderdale International Boat Show 2014 -tapahtumassa.
Full Story »
 

Säästä 309 €!

Lokakuu 2014

 
   
Osta AIS650 B-luokan lähetin/vastaanotin ja saat VHF antennisplitterin 1 eurolla.
Full Story »
 

€100 Cashback

Lokakuu 2014

 
   
Vaihda vanha kaikuluotaimesi uuteen Raymarine kaikuluotaimeen palautamme 100€ Tilillesi
Full Story »
 

Säästä jopa 1545 €!

Lokakuu 2014

 
   
Vaihda vanha näyttösi uuteen a-, e-, tai gS-Sarjan monitoiminäyttöön ja saat loistavan tarjouksen uudesta Raymarine Digital tutka-antennista.
Full Story »
 

FLIR voittaa kolme NMEA-palkintoa

Lokakuu 2014

 
   
FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) ilmoittaa ylpeänä, että kolme yrityksen tuotetta palkittiin äskettäisessä 2014 National Marine Electronics Association (NMEA) -tapahtumassa. Kyseessä on vuotuinen merielektroniikka-alan konferenssi ja näyttely, joka järjestettiin Fort Myersissa, Yhdysvalloissa 8.–11.10.2014.
Full Story »
 

Automagic

Lokakuu 2014

 
   
Saat S100 langattoman hallintalaitteen 125 eurolla, kun ostat UUDEN EV-100 ruori-, pinna- tai hydraulisen Evolution autopilotin.
Full Story »
 

Raymarine lanseeraa SideVision™ -sonar- ja IP-videokamerateknologiat ICAST:issa

Heinäkuu 2014

 
   
Heinäkuu 2014 - Osana jatkuvia pyrkimyksiään tarjota kalastajille ja veneilijöille merenkäynnin edellyttämiä työkaluja Raymarine julkistaa kaksi uutta teknologiavaihtoehtoa LightHouse II -monitoiminäyttösarjalleen.  Uusi CP200 SideVision™ -sonar-moduuli laajentaa kalastajan vedenalaisia horisontteja kristallinkirkkaalla CHIRP-viistoluotaimella, ja uusi merenkulkuun tarkoitettu CAM200IP-videokamera lisää teräväpiirtovideot Raymarine-monitoiminäyttöihin. 
Full Story »
 

Raymarine julkistaa uuden autopilotti- ja moottori- integroinnin Yanmarin propulsiojärjestelmän kanssa

Kesäkuu 2014

 
   
Raymarinella on ilo ilmoittaa, että kaksi yrityksen uraauurtavaa tuotetta ovat nyt yhteensopivia valikoitujen Yanmar-moottorijärjestelmien kanssa. Molempien osapuolten testaama ja sertifioima Evolution™ DBW tuo autopilotin Yanmar VC10- ja JC10 (Joystick) Control Systems -hallintajärjestelmiin. Suora liitäntä tarjoaa Yanmar-propulsiojärjestelmien ylivertaisen ohjaushallinnan. ECI-100 Moottoritietojärjestelmä (Universal Engine and Control Interface) mahdollistaa Yanmarin moottoritietojen seuraamisen Raymarinen monitoimintonäytöiltä.
Full Story »
 

Raymarine laajentaa a-sarjaa uusilla 9- ja 12-tuumaisilla monitoimikosketusnäytöillä, joissa on LightHouse II -käyttöliittymä

Toukokuu 2014

 
   
Raymarine, joka toimii osana FLIR Systems -konsernia, julkistaa tänään uudet a9- ja a12-monitoiminäytöt.   Mallit esitellään ensi kertaa Sanctuary Cove Boat Show -venemessuilla Australian Queenslandissa.  Uusissa 9- ja 12-tuumaisissa monikosketusnäytöissä käytetään luokkansa parasta Raymarinen näyttöteknologiaa, jonka ominaisuuksia ovat muun muassa zoomaus nipistämällä, nopea 10 Hz:n sisäinen GPS sekä monipuolinen langallinen ja langaton verkotettavuus. 
Full Story »
 

Raymarine julkistaa gS195 Glass Bridge -monitoiminäytön

Toukokuu 2014

 
   
Raymarine, joka toimii osana FLIR Systems -konsernia, julkistaa tänään uuden 19 tuuman gS195 Glass Bridge -monitoiminäytön (MDF).   gS195 esitellään ensi kertaa Sanctuary Cove Boat Show -venemessuilla Australian Queenslandissa.   gS195 on Raymarinen kookkain LightHouse II -käyttöliittymää käyttävä monitoiminäyttö gS-sarjassa, johon kuuluu entuudestaan 9-, 12- ja 15,4-tuumaiset Glass Bridge -tyyliset monitoiminäytöt.  Loistojahdeille suunnitellun gS195-näytön muotoilu reunaan saakka ulottuvine lasipaneeleineen ja kapeine kehyksineen sopii upeasti moderniin ohjaamoon. 
Full Story »
 

Raymarine and Navico dispute resolved

Maaliskuu 2014

 
   
Navico Inc. and Navico Holding AS, and Raymarine Inc, are pleased to announce that they have resolved their disputes through a license to Navico's patented DownScan sonar technologies. Raymarine and Navico have mutually agreed to dismiss all patent litigations and disputes between them. The terms of the patent license and resolution are confidential.
Full Story »
 

Raymarine tuo Hydro-Balance™ -teknologian Evolution™-autopilotteihin

Helmikuu 2014

 
   
Raymarine on nyt lisännyt uuden Hydro-Balance™-teknologian useita palkintoja saaneisiin  Evolution™-autopilottituotteisiin. Tämä uusi teknologia (patentti haettu) nostaa autopilottien ohjaustoimintoihin liittyvän suorituskyvyn kokonaan uudelle tasolle nyt myös hydraulisilla ohjausjärjestelmillä varustetuissa veneissä. Erityisesti ilman peräsinanturia oleviin hydraulisiin ohjausjärjestelmiin suunniteltu Hydro-Balance™ on erityisen tehokas ratkaisu ulkolaitamoottorilla varustetuissa veneissä.
Full Story »
 

Dragonfly7 - Raymarinen palkittu Dragonfly CHIRP Sonar GPS markkinoille

Helmikuu 2014

 
   

Raymarine julkistaa uuden 7" näytöllä varustetun version palkitusta Dragonfly® Kaikuluotain/GPS-yhdistelmälaitteesta. Uusi Dragonfly7 jatkaa viime vuonna julkistetun Dragonfly-sarjan voittokulkua ja sisältää suorituskykyisen kaksikanavaisen CHIRP-kaikuluotaimen ja GPS-karttaplotterin yhdistelmän, joka on herättänyt ansaittua huomioita kalastusharrastajien parissa ympäri maailmaa. Erittäin todenmukaiset ja terävät kaikukuvat tuottavat CHIRP DownVision™ toimii erinomaisesti sekä sisä- että rannikkovesillä ja mikä parasta, on edullinen kokonaisratkaisu urheilukalastajan tarpeisiin. Nyt entistä suuremmalla 7" näytöllä varustettu versio on ominaisuuksiltaan luokkansa monipuolisin ja on lisäksi asennettavissa myös kattoasennuksena kääntö- ja kallistussäädöistä tinkimättä.

Full Story »
 

Raymarine julkistaa uuden moottori- ja Drive-By-Wire-Interface-ohjausjärjestelmän

Syyskuu 2013

 
   

Raymarine on julkistanut vallankumouksellisen uuden ECI-100 Universal Engine and Control Interface -liitännän. ECI-100 on innovatiivinen venevalmistajille ja järjestelmäintegraattoreille erityisesti suunniteltu ratkaisu, joka siltaa moottoritiedot, Drive-by-wire-ohjausjärjestelmät ja Raymarinen verkkopohjaiset navigointijärjestelmät.  

Full Story »
 

Evolution™ Innovation!

Syyskuu 2013

 
   
Raymarine-yhtiön Evolution™-autopilotille on myönnetty elektroniikkalaitteiden IBEX Innovation Award USA:ssa Louisvillessä Kentuckyn osavaltiossa pidetyillä International Boatbuilders Exhibition and Conference -konferenssissa. Evolution™-autopilotti, joka julkistettiin viime vuonna, on yhdistelmä kehittynyttä ilmailualalla testattua paikannusteknologiaa ja Raymarinen pitkää kokemusta merikäyttöön tarkoitettujen autopilottien suunnittelussa. Evolution™ tarjoaa kokonaan uuden tason mitä tulee tarkkaan autopilottiohjaukseen. 

Full Story »
 

Huipputarjous! UUSI Raymarine Evolution autopilotti a67 monitoiminäytöllä tarjoushintaan 1695,-

Syyskuu 2013

 
   
Raymarine tarjoaa nyt uuden Evolution autopilotin a67 monitoiminäytöllä. Hallitse autopilottia, katso karttaa, etsi parhaat kalapaikat – monikäyttöinen a67 korvaa tässä tapauksessa p70 hallintalaitteen.

a67 on monipuolinen karttaplotteri, jossa on sisäänrakennettu GPS-antenni ja kaikumoduuli. Kosketusnäyttö on helppo ja nopea käyttää, siinä on Raymarinen uusin Lighthouse käyttöjärjestelmä. Autopilotin hallinnan, kartan ja kaikuluotaimen lisäksi myös tutkan ja moottorin tiedot ovat saatavissa a67 näyttöön, samoin purjehdusinstrumenttien data.
 
Full Story »
 

Raymarine monitoiminäyttökampanja!

Toukokuu 2013

 
   

Saat ILMAISEN Raymarine Dragonfly kaikuluotain/karttaplotterin, kun ostat Raymarine c- tai e-sarjan monitoiminäytön 31.5. – 8.6.2013 välisenä aikana.

Nyt on erinomainen tilaisuus päivittää matkaveneen monitoiminäyttö kolminkertaiseen Raymarine e-sarjan testivoittajaan tai kevyempään mutta tehohakkaaseen c-sarjaan. Samalla päivittyy myös mökki/kalaveneen navigointinäyttö!
NMMA Innovation Awards 2013 palkinnon voittanut Dragonfly kaikuluotain/karttaplotterin saatte veloituksetta toimitettuna suoraan kotiin.  

Full Story »
 

Miamin venenäyttelyssä kymmenen tuotetta palkittiin innovaatiostaan

Helmikuu 2013

 
   

Palkinnonsaajat vaihtelivat Raymarinen Dragonfly kaikuluotain/GPS:stä Sea Rayn perämoottorilla varustettuun uutuuteen.
National Marine Manufacturers Association (NMMA) ja Boating Writers International (BWI) palkitsi 10 kpl veneilyyn liittyviä tuotteita 14.2.13 Miamissa alkaneessa kansainvälisessä venenäyttelyssä Floridassa, USA:ssa. Kahdeksan tuotteista sai 2013 Innovaatiopalkinnon ja kaksi kunniamaininnan. 
 

Full Story »
 

Raymarinen RayControl & RayRemote sovellusten ilmainen lataaminen jatkuu aina huhtikuun 7. päivään asti

Helmikuu 2013

 
   

Raymarine on ilmoittanut jatkavansa sovellustensa RayControl ja RayRemote ILMAISTA jakelua kuluttajille 7. huhtikuuta asti.

RayRemote ja RayControl sovellukset, jotka mahdollistavat e- ja c-sarjojen monitoiminäyttöjen hallinnan langattomasti Apple iOS, Android ja Kindle Fire käyttöjärjestelmiä käyttävistä älypuhelimista sekä tableteista, ovat ladattavissa Apple i-tuotteille App Store’sta ja Android-tuotteille Google Play’stä sekä Amazon Android Marketplace’sta. Sovellukset on otettu erittäin hyvin vastaan sekä kuluttajien että venevalmistajien osalta. RayControl sovellus oli Dame Award ehdokkaana, joka on arvostettu palkinto meriteollisuuden suunnittelun huippuosaamisesta.

Full Story »
 

UUTTA! Raymarine i40 I i50 I i60 mittarinäytöt

Syyskuu 2012

 
   

Raymarine esittelee ylpeänä uusimman mittarimallistonsa; i40, i50 ja i60. Mittarit julkistettiin Southampton’in venenäyttelyssä 14.9.2012. Mittareiden toimitukset alkavat lokakuun lopulla.

Full Story »
 

UUTUUS! Raymarine e165 monitoiminäyttö

Syyskuu 2012

 
   

Raymarine esittelee ylpeänä yhden vuoden suurimmista uutuuksistaan, uuden e165 monitoiminäytön. Erinomaisen ISO 15.4" (39.12cm) HybridTouch näyttö – uusi e165 on Raymarinen isoin ja kirkkain monitoiminäyttö ikinä.
Uusi e-sarjan lippulaiva on täysin verkotettavissa tulevan a-sarjan sekä tietenkin myös c- ja e-sarjojen monitoiminäyttöjen kanssa mahdollistaen erinomaisen joustavuuden navigointijärjestelmän yksilöimisessä veneeseen kuin veneeseen.

Full Story »
 

Kalastusopas Arto Tilli toimii asiakkaiden ehdoilla

Elokuu 2012

 
   

Arto Tillillä on ollut kiireinen vuosi. Työura otti uuden suunnan ja Artosta tuli sertifikoitu kalastusopas. Kevät meni varusteltaessa upouusi Faster 560 vaativaan kalastuskäyttöön ja kesästä alkaen on sitten ollut täysi tohina kuskatessa asiakkaita kalaan. 

 

Arto toimii pääasiassa Mäntyharjun ja Suomenlahden välisellä alueella. Kalastus tapahtuu asiakkaiden toivomusten mukaan joko vetouistelemalla tai heittokalastamalla riippuen tietenkin ajankohdasta ja pyydettävästä kalalajista. Suosituimpia ovat taimen, kuha, hauki ja ahven, mutta tältä osin iso merkitys on mistä päin maailmaa vieraat ovat. Hauki on meille suomalaisille vähemmän kiinnostava laji, mutta Keski-Eurooppalaisille se on mielenkiintoinen kalastettava.

Full Story »
 

Raymarine onnittelee Euroopan mestareita 2012!

Elokuu 2012

 
   

Raymarine onnittelee Euroopan mestareita 2012!
Merilohen uistelun avoimet EM-kilpailut järjestettiin Helsingissä 29.6.-1.7.2012. Kilpailuun osallistui kaikkiaan 105 venekuntaa. Mestaruuden voitti Team Esa Lehto. Kuvassa Team Esa Lehto ja voittoisat merilohet 17584 ja 5105 g. 
 

Full Story »
 

Uudet Raymarine a65 & a67 monitoimiset kosketusnäytöt

Heinäkuu 2012

 
   

Raymarine esitteli 16.8. Helsingin Uiva 2012 venenäyttelyssä uuden a-sarjan 5.7” monitoimisen kosketusnäytön. Messuilla erinomaisen vastaanoton saanut uutuus tulee markkinoille kahtena versiona; kattaplotterina ja yhdistettynä karttaplotteri-kaikuluotain combona.

Full Story »
 

€125 Cashback

Huhtikuu 2012

 
   

Kun ostat uuden Raymarine i70, p70 tai p70R:n ja palautat vanhan mittarinäytön tai autopilotin hallintalaitteen hyvitämme sinulle 125€.

Full Story »
 

Raymarine launches new CP450C Sonar With ClearPulse™ CHIRP Technology

Helmikuu 2012

 
   

State-of-the-art sonar module offers anglers phenomenal fish detection, clarity, and depth performance. NASHUA, NH and MIAMI BEACH, FL. February 16th, 2012– Raymarine announced the launch of its new CP450C ClearPulse™ CHIRP sonar, a cutting edge black box fishfinder option for the all new Raymarine e-Series and c-Series line of multifunction displays.

Full Story »
 

Raymarine Evolution™-autopilotti sertifioitu SeaStar Solutions -yhtiön Optimus-järjestelmiin

Lokakuu 2011

 
   
Raymarinen uusi Evolution EV-2 Drive-by-Wire -autopilottijärjestelmä on nyt sertifioitu myös SeaStar Solutions -yhtiön uusiin elektronisiin Optimus EPS - ja Optimus 360 -ohjausjärjestelmiin. Optimus EPS -järjestelmät tarjoavat helppokäyttöisen elektronisen tehostetun ohjausratkaisun ulkolaitamoottoreilla varustettuihin moottoriveneisiin. Optimus 360 -järjestelmät tuovat 360 asteen ohjauskyvyn intuitiivisella joystick-ratkaisulla. Molemmissa järjestelmissä hyödynnetään huipputeknologiaa edustavaa CAN-väyläratkaisua, joka tarjoaa ylivertaisen Steer-by-wire -ohjausratkaisun. 
Full Story »