Raymarine World News and Events

 

Raymarine Lehdistötiedotteet 

 

Säästä 309 €!

Lokakuu 2014

 
   
Osta AIS650 B-luokan lähetin/vastaanotin ja saat VHF antennisplitterin 1 eurolla.
Full Story »
 

€100 Cashback

Lokakuu 2014

 
   
Vaihda vanha kaikuluotaimesi uuteen Raymarine kaikuluotaimeen palautamme 100€ Tilillesi
Full Story »
 

Säästä jopa 1545 €!

Lokakuu 2014

 
   
Vaihda vanha näyttösi uuteen a-, e-, tai gS-Sarjan monitoiminäyttöön ja saat loistavan tarjouksen uudesta Raymarine Digital tutka-antennista.
Full Story »
 

Automagic

Lokakuu 2014

 
   
Saat S100 langattoman hallintalaitteen 125 eurolla, kun ostat UUDEN EV-100 ruori-, pinna- tai hydraulisen Evolution autopilotin.
Full Story »
 

Huipputarjous! UUSI Raymarine Evolution autopilotti a67 monitoiminäytöllä tarjoushintaan 1695,-

Syyskuu 2013

 
   
Raymarine tarjoaa nyt uuden Evolution autopilotin a67 monitoiminäytöllä. Hallitse autopilottia, katso karttaa, etsi parhaat kalapaikat – monikäyttöinen a67 korvaa tässä tapauksessa p70 hallintalaitteen.

a67 on monipuolinen karttaplotteri, jossa on sisäänrakennettu GPS-antenni ja kaikumoduuli. Kosketusnäyttö on helppo ja nopea käyttää, siinä on Raymarinen uusin Lighthouse käyttöjärjestelmä. Autopilotin hallinnan, kartan ja kaikuluotaimen lisäksi myös tutkan ja moottorin tiedot ovat saatavissa a67 näyttöön, samoin purjehdusinstrumenttien data.
 
Full Story »
 

Raymarine monitoiminäyttökampanja!

Toukokuu 2013

 
   

Saat ILMAISEN Raymarine Dragonfly kaikuluotain/karttaplotterin, kun ostat Raymarine c- tai e-sarjan monitoiminäytön 31.5. – 8.6.2013 välisenä aikana.

Nyt on erinomainen tilaisuus päivittää matkaveneen monitoiminäyttö kolminkertaiseen Raymarine e-sarjan testivoittajaan tai kevyempään mutta tehohakkaaseen c-sarjaan. Samalla päivittyy myös mökki/kalaveneen navigointinäyttö!
NMMA Innovation Awards 2013 palkinnon voittanut Dragonfly kaikuluotain/karttaplotterin saatte veloituksetta toimitettuna suoraan kotiin.  

Full Story »
 

Raymarinen RayControl & RayRemote sovellusten ilmainen lataaminen jatkuu aina huhtikuun 7. päivään asti

Helmikuu 2013

 
   

Raymarine on ilmoittanut jatkavansa sovellustensa RayControl ja RayRemote ILMAISTA jakelua kuluttajille 7. huhtikuuta asti.

RayRemote ja RayControl sovellukset, jotka mahdollistavat e- ja c-sarjojen monitoiminäyttöjen hallinnan langattomasti Apple iOS, Android ja Kindle Fire käyttöjärjestelmiä käyttävistä älypuhelimista sekä tableteista, ovat ladattavissa Apple i-tuotteille App Store’sta ja Android-tuotteille Google Play’stä sekä Amazon Android Marketplace’sta. Sovellukset on otettu erittäin hyvin vastaan sekä kuluttajien että venevalmistajien osalta. RayControl sovellus oli Dame Award ehdokkaana, joka on arvostettu palkinto meriteollisuuden suunnittelun huippuosaamisesta.

Full Story »
 

€125 Cashback

Huhtikuu 2012

 
   

Kun ostat uuden Raymarine i70, p70 tai p70R:n ja palautat vanhan mittarinäytön tai autopilotin hallintalaitteen hyvitämme sinulle 125€.

Full Story »