Raymarinen RayControl & RayRemote sovellusten ilmainen lataaminen jatkuu aina huhtikuun 7. päivään asti

February 2013

Raymarine on ilmoittanut jatkavansa sovellustensa RayControl ja RayRemote ILMAISTA jakelua kuluttajille 7. huhtikuuta asti.

RayRemote ja RayControl sovellukset, jotka mahdollistavat e- ja c-sarjojen monitoiminäyttöjen hallinnan langattomasti Apple iOS, Android ja Kindle Fire käyttöjärjestelmiä käyttävistä älypuhelimista sekä tableteista, ovat ladattavissa Apple i-tuotteille App Store’sta ja Android-tuotteille Google Play’stä sekä Amazon Android Marketplace’sta. Sovellukset on otettu erittäin hyvin vastaan sekä kuluttajien että venevalmistajien osalta. RayControl sovellus oli Dame Award ehdokkaana, joka on arvostettu palkinto meriteollisuuden suunnittelun huippuosaamisesta.

 

 

RayControl App  RayRemote App 

 

RayControl muuntaa tabletin sekä lisänäytöksi mutta myös täysin molempiin suuntiin toimivaksi lisähallintalaitteeksi; tabletti synkronoituu yhteen monitoiminäytön kanssa ja käyttäjä koskettamalla tabletin näyttöä kontrolloi monitoiminäyttöä; liikuttaa karttaa, hallinnoi tutkaa sekä lämpökameraa, liikkuu valikoissa, laittaa reittipisteitä – kaikkea mitä monitoiminäytölläkin voi tehdä. RayControl’ssa on monitoiminäytön hallintapaneelia mukaileva oikealta esiin tuleva virtuaalinen näppäimistö pyöritettävällä ohjaimella ja näppäimillä mahdollistaen käyttäjän operoivan kaikkia käytettävissä oleviat toimintoja langattomasti ja etänä. RayControl on yhteensopiva kaikkiin Raymarinen uusiin e- ja c-sarjojen monitoiminäyttöihin.

RayRemote on suunniteltu käytettäväksi älypuhelimissa niin että koko puhelimen näyttö toimii monitoiminäytön lisänäyttönä ja muuntuu koko näytöltään virtuaaliseksi kaukohallintanäppäimistöksi kosketuksesta.Täydellinen virtuaalinen näppäimistö jäljittelee monitoiminäytön hallintapaneelia, mukaan lukien joystick’iä ja pyöritettävää ohjainta, jonka avulla käyttäjät voivat selata ominaisuuksia, liikkua valikoissa ja tehdä säätöjä helposti. RayRemote on yhteensopiva kaikkien uusien Raymarinen e- ja c-sarjan monitoiminäyttöjen kanssa.

 

Lisätietoja saat klikkaamalla TÄSTÄ