Raymarine julkistaa uuden moottori- ja Drive-By-Wire-Interface-ohjausjärjestelmän

Raymarine julkistaa uuden moottori- ja Drive-By-Wire-Interface-ohjausjärjestelmän

September 2013

Raymarine on julkistanut vallankumouksellisen uuden ECI-100 Universal Engine and Control Interface -liitännän. ECI-100 on innovatiivinen venevalmistajille ja järjestelmäintegraattoreille erityisesti suunniteltu ratkaisu, joka siltaa moottoritiedot, Drive-by-wire-ohjausjärjestelmät ja Raymarinen verkkopohjaiset navigointijärjestelmät.

 

ECI-100 Universal Engine and Control Interfae kerää ja välittää moottoritiedot jolloin käyttäjä saa näkyviin nopeasti ja helposti moottorin suorituskykyyn liittyvät tiedot, polttoaineen kulutustiedot ja paljon muuta. Hälytystoiminnot ovat muokattavissa ja hälytykset näkyvät Raymarinen monitoiminäytöissä.

Helppokäyttöiseksi suunniteltu ECI-100 on edullinen ratkaisu, joka integroituu osaksi Raymarinen Evolution EV-2 Drive-by-wire -autopilottijärjestelmää, mikä mahdollistaa helpon drive-by-wire -autopilottihallinnan minkä tahansa Raymarinen monitoiminäytön kautta. Perinteiset ratkaisut edellyttävät monenlaisia valmistajakohtaisia yhdyskäytäviä kullekin moottorille sekä järjestelmän integroinnin mahdollistavan yhdyskäytävän - ECI-100:n avulla molemmat liitännät toteutetaan yhdellä kertaa.

ECI-100 on helposti asennettava ja pienikokoinen ja kukin ECI-100 on varustettu vakiotyyppisellä DeviceNet-portilla, joka liitetään suoraan NMEA2000- tai J1939 Engine Data Bus -väylään. Mainittuja väyliä käyttävät kaikki merkittävimmät merimoottorivalmistajat. ECI-100 liitetään edelleen mihin tahansa NMEA2000-verkon runkoväylään Raymarinen SeaTalkng-kaapelointijärjestelmän avulla. Kukin ECI-100:n dataporteista omaa itsenäisen virransyötön ja portit on isoloitu, mikä takaa luotettavan ja ongelmattoman suorituskyvyn sekä navigointielektroniikalle että moottorijärjestelmille.

Raymarinen ECI-100 tarjoaa edullisen ratkaisun moottori- ja navigointitietojen integrointiin tavalla, joka sopii kaiken kokoisiin veneisiin. Kookkaissa aluksissa joissa on laajennetut tietoverkot moottoritietoja ja autopilottitoimintoja on mahdollista käyttää minkä tahansa verkkoon liitetyn Raymarinen monitoiminäytön kautta.

Rajallisella asennustilalla varustetuissa veneissä tärkeät moottoritiedot voidaan näyttää Raymarinen teollisuuden johtavaa tasoa edustavien tutka-, kaiku- ja navigointitietojen rinnalla yhden ja saman kosketusnäytön kautta.

Raymarine on sitoutunut toimittamaan johtavien merimoottorivalmistajien moottoreihin saumattomasti integroitavia ratkaisuja*. Julkistuksen ajankohtana ECI-100 Universal Engine Control Interface on yhteensopiva seuraavien moottorivalmistajien / moottorityyppien kanssa: Volvo Penta, Yamaha Marine Command Link Plus, Caterpillar ja Yanmar Marine. Lisäksi ECI-100 toimii täysin toiminnoin varustettuna autopilottiliitäntänä Volvo Penta IPS - ja Yamaha Helm Master -järjestelmissä. 

 

ECI-100 hinta 295€ ALV 0%
ECI-100 saatavuus lokakuu 2013

 

*ECI-100:n yhteensopivuus eri moottorityyppeihin monipuolistuu jatkuvasti. Ajan tasalla oleva lista yhteensopivista moottoreista löytyy Raymarinen Internet-sivuilta osoitteesta www.raymarine.fi.


FLIR Systems

FLIR Systems, Inc. on alansa johtava yritys, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi sensorijärjestelmiä, jotka lisäävät havaintokykyä ja tietoisuutta. FLIR-yhtiön kehittyneitä järjestelmiä ja komponentteja käytetään laajalti seuraavilla aloilla ja käyttötarkoituksiin: lämpökuvaus, tilannehavainnointi ja turvasovellukset ilma- ja maavalvonta mukaan lukien, olosuhdevalvonta, navigointi, vapaa-aika, tutkimus ja kehitys, tuotannonvalvonta, etsintä- ja pelastustoimi, huumevalvonta, kuljetusten turvallisuus, raja- ja merivalvonta, ympäristönvalvonta sekä kemiallisten, biologisten ja radioaktiivisten aineiden, ydinmateriaalien ja räjähteiden (CBRNE) aiheuttamien uhkien havaitseminen. Lisätietoja löydät FLIR-yrityksen verkkosivuilta www.FLIR.com.

 

Raymarine

Laivaelektroniikan johtava yritys Raymarine kehittää ja valmistaa kattavimman valikoiman vapaa-ajan veneilyyn sekä pienehköille kauppa-aluksille tarkoitettuja elektroniikkalaitteita. Huippuluokan suorituskykyä ja helppokäyttöisyyttä silmällä pitäen suunnitellut, palkitut tuotteet ovat saatavilla maailmanlaajuisen jälleenmyyjä- ja jakelijaverkoston kautta.

Raymarinen tuotevalikoimiin kuuluvat tutkat, autopilotit, GPS, laitteet, kalatutkat, viestintävälineet ja integroidut järjestelmät. Iso-Britannian Farehamissa pääpaikkaansa pitävä Raymarine kuuluu maailman johtavaan lämpökuvausalan yhtiöön FLIR Systemsiin. Jos haluat lisätietoja Raymarinesta, mene osoitteeseen www.raymarine.com.


For further information contact Haley Ellison – FLIR Systems Tel: +1 503/919-0696 or email: haley.ellison@flir.com. For high resolution images please go to www.raymarine.com/media 


RM901 FIN