Evolution™ Innovation!

Raymarinen Evolution™-autopilotille IBEX-messujen innovaatiopalkinto

September 2013
Raymarine-yhtiön Evolution™-autopilotille on myönnetty elektroniikkalaitteiden IBEX Innovation Award USA:ssa Louisvillessä Kentuckyn osavaltiossa pidetyillä International Boatbuilders Exhibition and Conference -konferenssissa. Evolution™-autopilotti, joka julkistettiin viime vuonna, on yhdistelmä kehittynyttä ilmailualalla testattua paikannusteknologiaa ja Raymarinen pitkää kokemusta merikäyttöön tarkoitettujen autopilottien suunnittelussa. Evolution™ tarjoaa kokonaan uuden tason mitä tulee tarkkaan autopilottiohjaukseen. 

Raymarinen tuotekehitysryhmät saivat tehtävän tuottaa ylivertaisen suorituskyvyn tarjoavan autopilotin suunnittelusta. Ilman normaalisti tarvittavan kompassin täyden kierron tarvetta käyttöönoton yhteydessä ja ilman kalibrointitarpeita tai vain hyvin vähäisillä kalibrointitarpeilla ja ilman tarvetta suorittaa erikoisia venekohtaisia säätöjä. Lopputuloksena saatiin läpimurto autopilottien älyn, suorituskyvyn ja asennuksen helppoudun osalta. Uusi Evolution™ on herättänyt ansaittua huomiota ja kiinnostusta venevalmistajien parissa ympäri maailmaa.

Raymarinen uusin Evolution-tuote on EV-100; täydellinen hydraulisilla ohjausjärjestelmillä varustettuihin moottoriveneisiin (uppouma korkeintaan 7500 kg / 16500 paunaa) suunniteltu ratkaisu. Yhteen pakkaukseen pakattu EV-100-järjestelmä sisältää EV-1 Sensor -anturin, ACU100-ohjaimen, p70R-ohjausyksikön, 0,5 litran hydraulipumpun ja kaapelit – kaikki edulliseen €1195,00 (USD 1499,00, £ 995,00) ALV 0%.

FLIR Systems

FLIR Systems, Inc. on alansa johtava yritys, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi sensorijärjestelmiä, jotka lisäävät havaintokykyä ja tietoisuutta. FLIR-yhtiön kehittyneitä järjestelmiä ja komponentteja käytetään laajalti seuraavilla aloilla ja käyttötarkoituksiin: lämpökuvaus, tilannehavainnointi ja turvasovellukset ilma- ja maavalvonta mukaan lukien, olosuhdevalvonta, navigointi, vapaa-aika, tutkimus ja kehitys, tuotannonvalvonta, etsintä- ja pelastustoimi, huumevalvonta, kuljetusten turvallisuus, raja- ja merivalvonta, ympäristönvalvonta sekä kemiallisten, biologisten ja radioaktiivisten aineiden, ydinmateriaalien ja räjähteiden (CBRNE) aiheuttamien uhkien havaitseminen. Lisätietoja löydät FLIR-yrityksen verkkosivuilta www.FLIR.com.

 

Raymarine

Laivaelektroniikan johtava yritys Raymarine kehittää ja valmistaa kattavimman valikoiman vapaa-ajan veneilyyn sekä pienehköille kauppa-aluksille tarkoitettuja elektroniikkalaitteita. Huippuluokan suorituskykyä ja helppokäyttöisyyttä silmällä pitäen suunnitellut, palkitut tuotteet ovat saatavilla maailmanlaajuisen jälleenmyyjä- ja jakelijaverkoston kautta.

Raymarinen tuotevalikoimiin kuuluvat tutkat, autopilotit, GPS, laitteet, kalatutkat, viestintävälineet ja integroidut järjestelmät. Iso-Britannian Farehamissa pääpaikkaansa pitävä Raymarine kuuluu maailman johtavaan lämpökuvausalan yhtiöön FLIR Systemsiin. Jos haluat lisätietoja Raymarinesta, mene osoitteeseen www.raymarine.com.


For further information contact Haley Ellison – FLIR Systems Tel: +1 503/919-0696 or email: haley.ellison@flir.com. For high resolution images please go to www.raymarine.com/media 


RM IBEX EVO - FIN