Raymarine Evolution™-autopilotti sertifioitu SeaStar Solutions -yhtiön Optimus-järjestelmiin

October 2011

Raymarinen uusi Evolution EV-2 Drive-by-Wire -autopilottijärjestelmä on nyt sertifioitu myös SeaStar Solutions -yhtiön uusiin elektronisiin Optimus EPS - ja Optimus 360 -ohjausjärjestelmiin. Optimus EPS -järjestelmät tarjoavat helppokäyttöisen elektronisen tehostetun ohjausratkaisun ulkolaitamoottoreilla varustettuihin moottoriveneisiin. Optimus 360 -järjestelmät tuovat 360 asteen ohjauskyvyn intuitiivisella joystick-ratkaisulla. Molemmissa järjestelmissä hyödynnetään huipputeknologiaa edustavaa CAN-väyläratkaisua, joka tarjoaa ylivertaisen Steer-by-wire -ohjausratkaisun.

 

Uusi Evolution EV-2 -autopilottijärjestelmä tuo käyttäjille ylivertaisen ja helppokäyttöisen autopilottikokemuksen veitsenterävällä kurssissapysymisellä. Evolutionin innovatiivinen EV-2-anturi liittyy suoraan Optimus CAN-väylään mikä mahdollista yksinkertaisen ja luotettavan verkottamisen. Ei ylimääräisiä monimutkaisia yhdyskäytäviä tai muuntimia. Helposti asennettavat Evolution-autopilotit on varustettu todella käyttäjäystävällisellä Dockside Wizard -toiminnolla, joka sisältää ultranopean Automagic™-kalibrointitoiminnon, jonka avulla asetukset ovat valmiit sekunneissa. Todella yksinkertaista. 

Evolutionin taika piilee 9-akselisessa EV-anturissa sekä erittäin edistyksellisissä Evolution Ai™-algoritmeissa, jotka vastaavat kurssin pidosta ja muutoksista. EV-anturi on varustettu sekä keinohorisonttireferenssillä että kurssimuutostoiminnoilla. Tämä älykäs ja kompakti ratkaisu minimoi koon verrattuna perinteisempiin ratkaisuihin. Nyt kaikki anturitoiminnot mahtuvat 5" levyä vastaavaan kokoon, jonka ansiosta kotelo voidaan asentaa käytännössä minne tahansa kannen ylä- tai alapuolelle.

 

"SeaStar Solutions" -yhtiön Optimus EPS - ja Optimus 360 -järjestelmät yhdistävät elektroniset ja mekaaniset osat aidosti yhteen pakettiin", kertoo SeaStar Solutions -yhtiön maailmanlaajuisesta myynnistä ja markkinoinnista vastaava johtaja Tom Douglass. "Optimus-järjestelmän ja Raymarinen uuden Evolution-autopilotin yhdistelmä tekee autopilottien tarjoamien etujen hyödyntämisen aiempaa helpommaksi".

 

Raymarinen Senior Global Product Manager Ian Matt jatkaa "Raymarinen Evolution EV-2 on erinomainen ratkaisu Drive-by-wire -järjestelmiin. SeaStar-yhtiön Optimus-asiakkaat saavat EV-2:n ansiosta käyttöönsä erinomaisen autopilotin mutta nyt myös autopilotin hallinta voi tapahtua Raymarinen monitoiminäytön kautta".

 

Raymarinen uudelle Evolution-autopilotille on nyt myönnetty kaksi palkintoa - 2013 NMEA-BWI Technology Award -palkinto ja IBEX Innovation Award for Electronics -palkinto.


FLIR Systems

FLIR Systems, Inc. on alansa johtava yritys, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi sensorijärjestelmiä, jotka lisäävät havaintokykyä ja tietoisuutta. FLIR-yhtiön kehittyneitä järjestelmiä ja komponentteja käytetään laajalti seuraavilla aloilla ja käyttötarkoituksiin: lämpökuvaus, tilannehavainnointi ja turvasovellukset ilma- ja maavalvonta mukaan lukien, olosuhdevalvonta, navigointi, vapaa-aika, tutkimus ja kehitys, tuotannonvalvonta, etsintä- ja pelastustoimi, huumevalvonta, kuljetusten turvallisuus, raja- ja merivalvonta, ympäristönvalvonta sekä kemiallisten, biologisten ja radioaktiivisten aineiden, ydinmateriaalien ja räjähteiden (CBRNE) aiheuttamien uhkien havaitseminen. Lisätietoja löydät FLIR-yrityksen verkkosivuilta www.FLIR.com.

 

Raymarine

Laivaelektroniikan johtava yritys Raymarine kehittää ja valmistaa kattavimman valikoiman vapaa-ajan veneilyyn sekä pienehköille kauppa-aluksille tarkoitettuja elektroniikkalaitteita. Huippuluokan suorituskykyä ja helppokäyttöisyyttä silmällä pitäen suunnitellut, palkitut tuotteet ovat saatavilla maailmanlaajuisen jälleenmyyjä- ja jakelijaverkoston kautta.

Raymarinen tuotevalikoimiin kuuluvat tutkat, autopilotit, GPS, laitteet, kalatutkat, viestintävälineet ja integroidut järjestelmät. Iso-Britannian Farehamissa pääpaikkaansa pitävä Raymarine kuuluu maailman johtavaan lämpökuvausalan yhtiöön FLIR Systemsiin. Jos haluat lisätietoja Raymarinesta, mene osoitteeseen www.raymarine.com.


For further information contact Haley Ellison – FLIR Systems Tel: +1 503/919-0696 or email: haley.ellison@flir.com. For high resolution images please go to www.raymarine.com/media 


RM904 FIN