Raymarine-tuotteet purjehdukseen


Yli 40 vuoden kokemus purjehdustuotteisiin liittyvistä innovaatioista yhdistettynä käytännössä koeteltuun huippuluokan suorituskykyyn - Raymarine-tuotteet täyttävät paikkansa jokaisen veneen miehistössä.

 

Merielektroniikkaa purjehtijoille:

 
Raymarine Multifunction Navigation

Monitoimintoiset navigointiratkaisut

Valjasta Raymarinen navigointiteknologian hyödyt käyttämällä monitoiminäyttöjä. Käytä itsenäisenä kaikki toiminnot (kartta, tutka ja kaikuluotain) yhdistävänä ratkaisuna tai laajenna navigointilaiteverkoksi, joka voi sisältää useampia näyttöjä, CHIRP DownVision™- ja CHIRP SideVision™-kaikuluotaimia, lämpökameroita ja paljon muita.

LUE LISÄÄ

Instruments Displays

Mittarinäytöt

Raymarine tarjoaa kattavan valikoiman mittarinäyttöjä joista löytyy sopiva ratkaisu olipa vaatimus mikä tahansa - valitse sopiva ratkaisu kompakteista mutta tehokkaista Raymarine i40 -mittarinäytöistä huippuluokan kookkaalla näytöllä varustettuhin Raymarine i70 -mittarinäyttöihin. Lue lisää mittarinäyttöjen eroista ja opi kuinka voit verkottaa useita mittareita toisiinsa SeaTalkNG-väylän avulla.

LUE LISÄÄ

Autopilots

Autopilotit

Palkitut Evolution-autopilotit yhdistävät Raymarinen autopilottiasiantuntemuksen, FLIR Systems -yhtiön tuotekehitysosaamisen sekä kehittynet ilmailu- ja avaruusteknologian ohjausratkaisut ja teknologian ja 9-akselisen kiihtyvysanturin - lopputuloksena autopilotti joka ei tarvitse käytännössä juuri lainkaan kalibrointia ja joka tarjoaa ylivertaisen ohjaustarkkuuden.

LUE LISÄÄ

 
Thermal Night Vision

Lämpökamerat

Navigointi pimeässä on entistä helpompaa Raymarinn lämpökameroiden avulla. Ylivertaiseen FLIR-yhtiön lämpökuvausteknologiaan perustuvat Raymarinen lämpökamerat integroituvat saumattomasti Raymarine-järjestelmiin. Näet pimeässä ja voit navigoida turvallisemmin silloinkin kun näkyvyys on muutoin rajoitettu.

LUE LISÄÄ

VHF Radio Communication

VHF-radiopuhelimet

Kompakteista meri-VHF-radiopuhelimista ylivertaisiin kaikki toiminnot yhdistäviin tietoliikenneratkaisuihin - Raymarinella on sopiva meri-VHF-radiopuhelin jokaiselle veneilijälle! Olipa kyseessä kompakti Ray50, normaalikokoinen Ray60 tai monitoimintoinen Ray70, voit luottaa Raymarine VHF-radiosi tarjoavat ongelmatonta tiedonsiirtoa vuosiksi eteenpäin.

LUE LISÄÄ

AIS Receivers and Transceivers

AIS-lähettimet ja -lähetinvastaanottimet

Meri VHF -radiotaajuuksilla toimiva AIS-järjestelmä (Automatic Identification System) mahdollistaa automaattisen navigointitilaa kuvaavien tietojen langattoman välityksen alusten sekä alusten ja rannikkoasemien välillä. AIS-lähetinvastaanottimilla varustetut alukset voivat lähettää ja vastaanottaa AIS-viestejä, jotka sisältävät tietoja aluksen nimestä, kurssista, nopeudesta sekä sen hetkisestä navigointitilasta.

LUE LISÄÄ