VHF-radioviestintä

VHF-radioviestintä | Raymarine - A Brand by FLIR

Kompakteista VHF-radioista ylivoimaiseen all-in-one -viestintäratkaisuun - meillä on VHF-radio jokaiselle veneilijälle!

Selkeää kuuluvuutta Raymarinen VHF-radiolla. Valitsitpa sitten kompaktin Ray50-radion, täyden koon Ray60-radion tai monitoimisen Ray70-radion, voit luottaa Raymarine VHF-radiosi häiriöttömään viestintään merellä vuosien ajan.

VHF-TUOTTEET

Lue lisää Ray50:sta | Raymarine by FLIR

Ray50 VHF-radio on tehokas viestintäjärjestelmä pienessä kotelossa, jonka voi asentaa lähestulkoon mihin tahansa.

Lue lisää Ray52:sta | Raymarine by FLIR

Sisäänrakennetun GPS-vastaanottimen ansiosta pienikokoinen Ray52 on suoraan DSC-valmis, mikä tuo lisää turvallisuutta ja käyttömukavuutta ja tekee asennuksesta helpompaa.

Lue lisää Ray60:sta | Raymarine by FLIR

Ray60 on täyden koon VHF-radio, joka sisältää tärkeimmät viestintätoiminnot kaikkien veneilijöiden tarpeisiin. Valinnainen luuri lisävarusteena.

Lue lisää Ray70:sta | Raymarine by FLIR

Raymarine Ray70-radio on ylivoimainen all-in-one-viestintäratkaisu laivan kapteeneille, joille kelpaa vain kaikkein paras. Ray70:n ominaisuuksiin kuuluvat täyden toiminnon VHF, hailerilähtö, AIS-vastaanotin ja sillä on kaksoisasema-mahdollisuus valinnaisella RayMic-lisävarusteella.

Lue lisää UUDESTA Ray90:sta | Raymarine by FLIR

Raymarinen kiinteästi asennettava Ray90 modulaarinen VHF-radio tuo monikanavaiseen viestintään täysin uudenlaista tehoa, suorituskykyä ja joustavuutta. Ray90 on mustaksi laatikoksi muotoiltu laite, jonka lähetin-vastaanotin on piilossa ruorin alla, lokerossa tai lähes missä tahansa.

Lue lisää UUDESTA Ray91:sta | Raymarine by FLIR

Ray91 on täysin varusteltu VHF-radiojärjestelmä, jossa on lisäksi sisäänrakennettu AIS-vastaanotin (Automatic Identification System). Ray91 voi vastaanottaa navigointi- ja turvallisuuslähetyksiä lähellä olevilta AIS-varustelluilta aluksilta ja jakaa ne yhteensopivien MFD:n, karttaplottereiden, tutkien ja instrumenttien kanssa.

Lue lisää RayMicista | Raymarine by FLIR

Ray60, Ray70, Ray90 ja Ray91 VHF -radiot tukevat myös valinnaista, erillisessä sijainnissa käytettävää kakkosaseman luuria. Tämä tarjoaa täyden toiminnon VHF-radion ja Intercom-mahdollisuuden aluksella toisesta sijainnista.


VANHENTUNEET / VANHAT VHF-TUOTTEET

Lue lisää Ray49:stä / Ray49E:stä | Raymarine by FLIR

Ray49 ja Ray49E ovat pienikokoisimpia kiinteästi asennettavia DSC VHF -radioitamme. Ne ovat ihanteellisia pienempiin aluksiin ja niissä on kristallinkirkas ääni ja kauko-ohjattava mikrofoni.

Lue lisää Ray55:stä / Ray55E:stä | Raymarine by FLIR

Ray55- ja Ray55E-VHF-radiot ovat kompakteja voimanpesiä, jotka tarjoavat suorituskykyä ja tyyliä. Laajenna tuotetta tehokkaalla etähallittavalla RayMic-luurilla.

Lue lisää Ray218:sta / Ray28E:stä | Raymarine by FLIR

Ray218 ja Ray218E ovat täynnä toimintoja, kuten kaksikanavainen näyttö ja ohjelmoitavat suosikkikanavien pikapainikkeet.

Lue lisää Ray260:sta | Raymarine by FLIR

Ensiluokkainen VHF-järjestelmä, jossa etälähetin-vastaanotin, kaiutin ja käsiluuri. Sisäänrakennettu haileri/sumutorvu sekä usean kanavan intercom-mahdollisuus. Saatavilla integroidulla AIS-vastaanottimella.