Ray90 Modulaarinen kaksoisasema-VHF-radiojärjestelmä

UUSI - Ray90 Modulaarinen kaksoisasema-VHF-radiojärjestelmä | Raymarine - A Brand by FLIR

Raymarinen kiinteästi asennettava Ray90 modulaarinen VHF-radio tuo monikanavaiseen viestintään täysin uudenlaista tehoa, suorituskykyä ja joustavuutta. Ray90 on mustaksi laatikoksi muotoiltu laite, jonka lähetin-vastaanotin on piilossa ja jonka ergonomisella RayMic-luurilla ja etäkaiuttimella voi ohjata täysin radiota, jonka ääni on kristallinkirkas.

Nyt saatavilla valinnaisen langattoman luurin kanssa. Lue lisää

RAY90:N OMINAISUUDET

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Musta laatikko, VHF-radiossa mahdollisuus moneen asemaan
  • UUSI - Langaton luuri ja aktiivinen kaiutin saatavilla
  • Sisältää langallisen luurin ja passiivisen kaiuttimen
  • Laajennettavissa kahteen luuriin
  • Sisäänrakennettu haileri ja sumun signaaligeneraattori
  • Valinnainen ulkoinen GPS
  • Yksinkertainen NMEA200- ja NMEA0183-verkko

Ray90 on varusteltu tehokkaalla 25 watin lähettimellä ja kaupallisella elektroniikalla, joiden ansiosta laitteella on pitkä käyttöikä ja ylivoimainen suorituskyky. Kanavan skannaus, kaksoisvahti, kolmoisvahti ja säähälytys ovat vakiona. Luokan D Digital Selective Calling -radio ja integroitu GPS tekevät kehittyneiden turvallisuus- ja puhelutoimintojen käyttöönotosta helppoa. Syötät vain aluksesi MMSI-numeron käyttöönoton aikana ja laite on käyttövalmis. GPS:n käyttöä varteen tarvitaan valinnainen passiivinen GA150-GPS-antenni.

RAY90:N OMINAISUUDET

Sijainnin seuranta

Käytä Ray90:n kohteiden seuranta -ominaisuutta seurataksesi jopa viittä lähistöllä olevaa DSC-varusteltua alusta. Niiden sijainti jaetaan automaattisesti Raymarine MFD:n kanssa. Voit pitää silmällä muita purjehdusseurueesi veneitä, tarkkailla kiinnostavia aluksia tai hallita paikallista laivastoasi. Euroopassa Ray90 tukee ATIS-järjestelmää navigoitavilla sisävesiväylillä.

Haileri

Ray90:n sisäänrakennettu haileri saa sinut kuulumaan kannella ja satama-alueella. Liitä valinnainen haileritorvi ja ilmoita muille läsnäolostasi 30 watin audiolähdöllä ja kaksisuuntaisella talkback-toiminnolla. Kun maisema muuttuu sumuiseksi, haileri voidaan säätää antamaan automaattisesti tarvittava sumusignaali lähestyville ja ankkurissa oleville moottori- ja purjeveneille.

Vesitiivis ja tukeva

Ray90:n lähetinvastaanotinyksikkö on alumiinivalettu iskun- ja tärinänkestoa sekä maksimaalista lämmön johtamista varten. RayMic-luureissa on erittäin kirkas taustavalo, mikä tekee katsomisesta helppoa kaikissa olosuhteissa. Sen ylikokoisiin näppäimiin saa varman otteen ja useimmin käytettyjä toimintoja on helppo käyttää.

Laajenna järjestelmääsi

Ray90-järjestelmä sisältää yhden langallisen RayMic-luurin ja passiivisen kaiutinsarjan. Laajenna järjestelmääsi ylimääräisellä RayMic-luurilla ja etäkaiuttimella. Valitse meluisaan ympäristöön valinnainen aktiivinen etäkaiutin. Olipa aluksesi kuinka pieni tai suuri tahansa, Ray90 tarjoaa kaiken tehon ja suorituskyvyn, jota tarvitset vesillä tapahtuvaan välttämättömään viestintään.