Raymarine AIS  

Raymarine AIS-vastaanottimet ja lähetinvastaanottimet

 

AIS-järjestelmän edut...

 

Meri-VHF-radiotaajuuksilla toimiva AIS-järjestelmä (Automatic Identification System) mahdollistaa navigointiin liittyvien tietojen välittämisen alusten sekä alusten ja meriliikennettä valvovien maa-asemien välillä. Kauppa-alukset, valtamerillä kulkevat alukset sekä huviveneet jotka on varustettu AIS-lähetinvastaanottimella lähettävät AIS-viestejä jotka sisältävät aluksen nimen, kurssin, nopeuden sekä sen hetkisen navigointitilan.

 

  • Lähetä sijaintitietosi. Class A AIS tai Class B AIS-laitteen avulla voit varmistaa että muut veneilijät ja merellä kulkevat alukset havaitsevat oman veneesi.
  • Aluksen suojaaminen varkaudelta. Osana sopivasti konfiguroitua dataverkkoa AIS mahdollistaa veneiden ja alusten luvattoman käyttöönoton tai liikkeiden havaitsemisen.
  • Satamaliikenteen hallinnointi. AIS soveltuu liitettäväksi tehokkaaseen satamaliikenteen hallintajärjestelmiin ja mahdollistaa aluksen tunnistamisen sekä antaa aluksen ohjaukseen liittyviä tietoja.
  • Rannikkoalueiden valvonta. AIS- ja tutkakuvat voidaan yhdistää kerroskuvaksi jolloin saadaan aikaan erittäin tehokas rannikkoalueiden seurantajärjestelmä. Lisäksi AIS-laite soveltuu veneen tai aluksen etäseurantaan sekä osaksi turvajärjestelmiä.

 

AIS950 

AIS650 and AIS350 

AIS100

AIS950: Class A -lähetinvastaanotin SOLAS-aluksiin

AIS650 ja AIS350 - Class B -lähettimet

AIS100 Antenna Splitter