Kalastus: Tieto on valtaa | Raymarine - A Brand by FLIR

Kalastus: Tieto on valtaa

Tuesday, April 16, 2019


UUSIEN Raymarine Element Sonar/GPS -tuotteiden huipputeknologiat takaavat nopeuden ja helppokäyttöisyyden

Tieto on valtaa — ja Raymarinen Element™ CHIRP sonar/GPS -tuotteiden ansiosta käsissäsi on valta tehdä viisaampia päätöksiä vesillä. Suunniteltu kalastajille, jotka haluavat olla askeleen edellä muita. Element paljastaa vedenalaisen maailman veitsenterävinä kuvina käyttäen 1,2 megahertzin HyperVisionTM-teräväpiirtokaikuteknologiaa.

HyperVision-teknologia vie DownVision-, SideVision- ja Raymarine RealVision 3D -kaikuluotaimet kuvantamistarkkuudessa ja kalojen havaitsemisessa seuraavalle tasolle – se auttaa tunnistamaan ja ymmärtämään pohjan muotoja, kasvillisuutta ja kaloja tosiaikaisesti luonnonmukaisella selkeydellä.

Element Model Line Up | Raymarine - A Brand by FLIR

Kaikissa Element-tuotteissa - 7, 9 ja 12 tuuman malleissa - on nopea neliydinprosessori, joka varmistaa näytön nopean päivittymisen, RealVision 3D -kuvan katkottomuuden sekä välittömän reagoinnin painikkeiden painamiseen.

Selkeiden käyttöpainikkeidenja Raymarinen uuden LightHouse Sport -käyttöjärjestelmän ansiosta jää enemmän aikaa kalastamiseen käyttöoppaan selaamisen sijaan. Selkeillä reittipistekuvakkeilla merkityt kalapaikat erottuvat helposti ja Element’s RealBathy™ -ominaisuuden avulla on helppo luoda tosiaikaisesti yksityiskohtaisia syvyyskarttoja vetouistelijan omien tarpeiden mukaan.

Element-tuotteet ovat nyt saatavana Raymarine-jälleenmyyjiltä. Suositushinnat alkaen 737,80 €.

Lisätietoja on sivustossa osoitteessa raymarine.fi/element

COMMENT