Raymarine News

 
Raymarine Axiom tukee nyt Yamaha Command Link -integrointia Product News

Raymarine Axiom tukee nyt Yamaha Command Link -integrointia

Read more

FLIR ilmoittaa Yamaha Command Link- ja Command Link Plus -järjestelmien integroinnin lisäämisestä Raymarinen Axiom®-monitoiminäyttöjen tuoteperheeseen.  Tämä uusi toiminto on yksi monista uusista ominaisuuksista hiljattain julkaistussa Axiomin LightHouse Annapolis 3.9 -käyttöjärjestelmässä. 

FLIR julkistaa avustetun rantautumisteknologian ja ensimmäisen venevalmistajakumppaninsa Product News

FLIR julkistaa avustetun rantautumisteknologian ja ensimmäisen venevalmistajakumppaninsa

Read more

WILSONVILLE, Ore., 21. tammikuuta – FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) on tänään julkistanut rantautumisessa avustavan Raymarine DockSense™ -järjestelmän. Se on alan ensimmäinen huviveneisiin tarkoitettu avustettu rantautumisjärjestelmä, jossa käytetään älykästä kohteiden tunnistusta ja liikkeentunnistusta.

FLIR tarjoaa ensimmäisenä merielektroniikkayrityksenä lisätyn todellisuuden edut Raymarine ClearCruise Augmented Reality -navigointiteknologiallaan Product News

FLIR tarjoaa ensimmäisenä merielektroniikkayrityksenä lisätyn todellisuuden edut Raymarine ClearCruise Augmented Reality -navigointiteknologiallaan

Read more

WILSONVILLE, Ore. – 3. lokakuuta 2018 – FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) esittelee merielektroniikka-alan ensimmäisenä yrityksenä Raymarine® ClearCruise™ AR (Augmented Reality) -teknologian, joka laajentaa Raymarinen Axiom®-monitoiminäyttöjen mahdollistamaa tilannetietoisuutta.

Raymarine Axiom -ohjelmistopäivitys: Uusi LightHouse 3.2 tarjoaa uusia parannuksia Product News

Raymarine Axiom -ohjelmistopäivitys: Uusi LightHouse 3.2 tarjoaa uusia parannuksia

Read more

Yksi parhaista tavoista saada suurin hyöty merielektroniikasta on päivittää ohjelmisto, kun päivitys on saatavilla. Tee tästä tapa, niin pysyt kehityksen kärjessä — ilman lisäsijoituksia. Uusi LightHouse 3.2. -ohjelmisto tarjoaa Raymarine Axiom -yksikköjä käyttäville veneilijöille ja kalastajille useita parannuksia ja jopa entistä intuitiivisemman, saumattomamman ja sujuvamman käyttäjäkokemuksen.

Parempaa navigointiturvallisuutta: FLIR ClearCruise™ -lämpöanalytiikka Product News

Parempaa navigointiturvallisuutta: FLIR ClearCruise™ -lämpöanalytiikka

Read more

FLIR M132 ja FLIR M232 ovat edullisimmat ja pienikokoisimmat käännettävät ja kallistettavat FLIR-lämpökamerat. Niissä on FLIRin suorituskykyinen Boson™-lämpökameraydin, jonka moniydinprosessori varmistaa erinomaisen kuvalaadun ja antaa käyttöön lämpöanalytiikkaominaisuuksia.

Esittelyssä RealVision 3D™ -kaikuluotaimella ja Lighthouse 3 -käyttöjärjestelmällä varustetut Axiom™-monitoiminäytöt. Product News

Esittelyssä RealVision 3D™ -kaikuluotaimella ja Lighthouse 3 -käyttöjärjestelmällä varustetut Axiom™-monitoiminäytöt.

Read more

Meillä on ilo julkistaa Raymarine-monitoiminäyttöjen upouusi, merenkulkuelektroniikka-alaa ravisteleva tuoteperhe nimeltään Axiom. AXIOM on Raymarinen uusi tehokas monitoiminavigointijärjestelmä. Sisäänrakennetulla RealVision 3D™ -kaikuluotaimalla, upouudella LightHouse 3 -käyttöjärjestelmällä ja tehokkaalla neliydinprosessorilla varustettu AXIOM edustaa täysin uudenlaista navigoinnin ja kalojen havainnoinnin ajatusmallia.

Uusi RMK-10-näppäimistö Product News

Uusi RMK-10-näppäimistö

Read more

Upouusi RMK-10-etänäppäimistö tuo LightHouse II -monitoiminäytön hallinnan aivan käden ulottuville! Erittäin pienikokoinen RMK-10 on yhteensopiva Raymarinen a-, c-, e-, eS- ja gS-sarjan monitoiminäyttöjen kanssa. Se voidaan asentaa vaaka- tai pystyasentoon ja sopii lähes mihin tahansa.

Lisätyn todellisuuden sovellus nyt saatavilla Raymarinen Dragonfly-PRO-kaikuluotainjärjestelmiin Product News

Lisätyn todellisuuden sovellus nyt saatavilla Raymarinen Dragonfly-PRO-kaikuluotainjärjestelmiin

Read more

Raymarinella on ilo julkistaa täysin uusi versio suositusta, Dragonfly-PRO- ja Wi-Fish CHIRP -kaikuluotainjärjestelmiin suunnitellusta Wi-Fish-mobiilisovelluksesta. Sovellukseen on nyt lisätty tallennettujen reittipisteiden ja kalastusalueiden lisätyn todellisuuden näkymä.

Uusi Raymarine i70s -monitoimimittari Product News

Uusi Raymarine i70s -monitoimimittari

Read more

Raymarine julkisti tänään uusimman version suositusta värinäytöllisestä Raymarine i70s -monitoimimittaristaan, joka on suunniteltu purjehdus-, kalastus- ja huviveneilykäyttöön. i70s voidaan helposti mukauttaa käyttäjän henkilökohtaisiin veneilyvaatimuksiin sopivaksi, perinteisistä analogisista mittaritauluista erittäin suuriin digitaalisiin ja graafisiin näyttöihin. Tämä mahdollistaa käyttäjälle tärkeimpien mittari- ja navigointitietojen joustavan näytön.

Uudet teräväpiirto-IP-merikamerat Product News

Uudet teräväpiirto-IP-merikamerat

Read more

Meillä on ilo ilmoittaa IP-merikameravalikoimamme laajenemisesta uusilla CAM210- ja CAM220-teräväpiirtokameroilla. Molemmat mallit on suunniteltu yksinkertaista video over IP -liitäntää varten LightHouse II:lla toimiviin monitoiminäyttöihimme.

Uusi Ray52-VHF-radio tuo vesille käyttömukavuutta ja mielenrauhaa Product News

Uusi Ray52-VHF-radio tuo vesille käyttömukavuutta ja mielenrauhaa

Read more

Raymarinen kiinteästi asennettavien radioiden tuotesarjan uusin tulokas on kompakti Ray52-VHF-radio, jossa on sisäänrakennettu GPS-vastaanotin. Ray52:n erittäin kompakti koko saa sen mahtumaan miltei minne vain ahtaissakin tiloissa. Suurten näppäimien ja ison taustavalaistun LCD-näytön ansiosta sitä on helppo käyttää niin päivällä kuin yöllä.

FLIR Announces Raymarine Quantum™ Wireless CHIRP Marine Radar Product News

FLIR Announces Raymarine Quantum™ Wireless CHIRP Marine Radar

Read more

WILSONVILLE, Oregon – 6. tammikuuta 2016 – FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) julkisti Raymarine Quantum CHIRP -tutkan, alan ensimmäisen CHIRP-pulssikompressiotekniikalla varustetun vapaa-ajan alusten meritutkakuvun. Uudella lähestymistavallaan Quantum CHIRP -tutka nostaa kompaktin solid state -tutkan uudelle tasolle tarjoamalla erinomaisia tutkakuvia sekä läheltä että kaukaa.

FLIR laajentaa Raymarine Dragonfly® -tuoteperhettä uudella Dragonfly 7 PRO -kaikuluotaimella Product News

FLIR laajentaa Raymarine Dragonfly® -tuoteperhettä uudella Dragonfly 7 PRO -kaikuluotaimella

Read more

Uusi Dragonfly 7 PRO on Raymarinen toistaiseksi monipuolisin kaikuluotain-/GPS-yhdistelmä makean veden ja rannikkoalueiden suolaisen veden kalastukseen. Dragonfly 7 PRO on varustettu samoilla edistyksellisillä ominaisuuksilla kuin palkittu Dragonfly 5 PRO sekä erittäin suurella 7 tuuman näytöllä parhaan mahdollisen näkyvyyden varmistamiseksi. Erittäin kirkas näyttö on lisäksi optisesti suojattu toimimaan kaikissa sääolosuhteissa ja on täysin huurresuojattu.

Raymarine parantaa LightHouse II -käyttöjärjestelmää uusilla purjehdusominaisuuksilla Product News

Raymarine parantaa LightHouse II -käyttöjärjestelmää uusilla purjehdusominaisuuksilla

Read more

FLIR Systems, Inc. (NASDAQ:FLIR) ilmoitti julkaisevansa Raymarinen monitoiminäytöissä käytettävän, arvostetun LightHouse II -käyttöjärjestelmän uusimman päivityksen, jonka edistykselliset ominaisuudet on suunniteltu erityisesti purjeveneitä varten. LightHouse II:n versio 14 tarjoaa useita työkaluja, joiden avulla purjehtijat voivat määrittää nopeimmat ja tehokkaimmat navigointireitit. Ilmainen päivitys on saatavilla aSeries-, cSeries-, eSeries-, gS Series- ja uuden eS Series -valikoiman tehokkaisiin monitoiminäyttöihin.

FLIR julkistaa Raymarinen eS-sarjan monitoiminavigointinäytöt Product News

FLIR julkistaa Raymarinen eS-sarjan monitoiminavigointinäytöt

Read more

FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) ilmoitti julkaisevansa Raymarinen eS-sarjan HybridTouch™-monitoiminäyttöjen uuden malliston. eS-sarjan kolme huipputehokasta navigointinäyttöä on varustettu Raymarinen edistyksellisellä Lighthouse II -käyttöliittymällä. Ne mahdollistavat valvonnan ennennäkemättömällä tavalla ja ovat helppokäyttöisiä, tyylikkäitä ja ergonomisesti muotoiltuja.

Uudet innovatiiviset kaikuluotaimet ja lämpökamerat tekevät veneilystä turvallisempaa ja hauskempaa Product News

Uudet innovatiiviset kaikuluotaimet ja lämpökamerat tekevät veneilystä turvallisempaa ja hauskempaa

Read more

11. helmikuuta 2015 - FLIR Systems (NASDAQ: FLIR) ilmoitti julkaisevansa kolme uutta kaikuluotainta ja kaksi uutta lämpökameraa, joilla on yksi päämäärä: tehdä vesillä viettämästäsi ajasta turvallisempaa ja hauskempaa kuin koskaan. FLIR:n alan johtavalla lämpökuvaustekniikalla varustettu uusi vakautettu M400-monianturilämpökamera ja kannettava Ocean Scout™ -lämpökamera tarjoavat veneilijöille ennennäkemättömän kyvyn havaita muut alukset, välttää törmäyksiä ja pysyä turvassa vesillä, koska niiden ansiosta voi nähdä selkeästi täydellisessä pimeydessä ja huonolla säällä. Raymarinen uudet kaikuluotaimet CP570 Professional CHIRP, CP470 CHIRP ja CP370-digitaalikaikuluotain on suunniteltu alusta loppuun tarjoamaan kalastajille vertaansa vailla olevat kalankohdistusvalmiudet. Ne määrittävät uudella tavalla avovesikaikuluotauksen tarjoamalla häiriöttömiä kuvia syöttikaloista ja niiden ympärille olevista saalistajista syvässä vedessä.

FLIR announces New Raymarine Dragonfly® Fishfinder Products Product News

FLIR announces New Raymarine Dragonfly® Fishfinder Products

Read more

WILSONVILLE, OR and FAREHAM, UK – January 8,2015 – FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) – Dedicated to advancing sonar technology for fishermen, FLIR Systems is introducing seven new models that form the next generation of Raymarine’s Dragonfly product line at the 2015 International Consumer Electronics Show (CES). The new Dragonfly range offers anglers advanced CHIRP sonar vision, superior color displays, and wireless mobile device integration.

Raymarine julkaisee uudet VHF-radiot ja uutta videoteknologiaa Fort Lauderdale Boat Show -tapahtumassa Product News

Raymarine julkaisee uudet VHF-radiot ja uutta videoteknologiaa Fort Lauderdale Boat Show -tapahtumassa

Read more

FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) julkistaa ylpeänä Raymarine-monitoiminäytöille tarkoitetun Raymarine Ray70 -monitoimisen VHF-meriradion ja LightHouse II Version 12 -ohjelmiston. Raymarinen uusi VHF-radiomallisto esiteltiin tällä viikolla Fort Lauderdale International Boat Show 2014 -tapahtumassa.

FLIR voittaa kolme NMEA-palkintoa Product News

FLIR voittaa kolme NMEA-palkintoa

Read more

FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) ilmoittaa ylpeänä, että kolme yrityksen tuotetta palkittiin äskettäisessä 2014 National Marine Electronics Association (NMEA) -tapahtumassa. Kyseessä on vuotuinen merielektroniikka-alan konferenssi ja näyttely, joka järjestettiin Fort Myersissa, Yhdysvalloissa 8.–11.10.2014.

Raymarine lanseeraa SideVision™ -sonar- ja IP-videokamerateknologiat ICAST:issa Product News

Raymarine lanseeraa SideVision™ -sonar- ja IP-videokamerateknologiat ICAST:issa

Read more

Osana jatkuvia pyrkimyksiään tarjota kalastajille ja veneilijöille merenkäynnin edellyttämiä työkaluja Raymarine julkistaa kaksi uutta teknologiavaihtoehtoa LightHouse II -monitoiminäyttösarjalleen. Uusi CP200 SideVision™ -sonar-moduuli laajentaa kalastajan vedenalaisia horisontteja kristallinkirkkaalla CHIRP-viistoluotaimella, ja uusi merenkulkuun tarkoitettu

Raymarine julkistaa uuden autopilotti- ja moottori- integroinnin Yanmarin propulsiojärjestelmän kanssa Product News

Raymarine julkistaa uuden autopilotti- ja moottori- integroinnin Yanmarin propulsiojärjestelmän kanssa

Read more

Raymarinella on ilo ilmoittaa, että kaksi yrityksen uraauurtavaa tuotetta ovat nyt yhteensopivia valikoitujen Yanmar-moottorijärjestelmien kanssa. Molempien osapuolten testaama ja sertifioima Evolution™ DBW tuo autopilotin Yanmar VC10- ja JC10 (Joystick) Control Systems -hallintajärjestelmiin. Suora liitäntä tarjoaa Yanmar-propulsiojärjestelmien ylivertaisen ohjaushallinnan. ECI-100 Moottoritietojärjestelmä (Universal Engine and Control Interface) mahdollistaa Yanmarin moottoritietojen seuraamisen Raymarinen monitoimintonäytöiltä.

Raymarine laajentaa a-sarjaa uusilla 9- ja 12-tuumaisilla monitoimikosketusnäytöillä, joissa on LightHouse II -käyttöliittymä Product News

Raymarine laajentaa a-sarjaa uusilla 9- ja 12-tuumaisilla monitoimikosketusnäytöillä, joissa on LightHouse II -käyttöliittymä

Read more

Uudet a9- ja a12-näytöt mahdollistavat nopean ja virtaviivaisen navigoinnin, usean kaikuluotaimen käyttämisen sekä video- ja lämpökamerakuvan integroinnin.

Raymarine julkistaa gS195 Glass Bridge -monitoiminäytön Product News

Raymarine julkistaa gS195 Glass Bridge -monitoiminäytön

Read more

Uusi adaptiivinen Evolution™-autopilottiteknologia tuo ylivertaisen autopilottisuorituskyvyn nyt myös ilman peräsinanturia oleviin hydraulisiin ulkolaitasovelluksiin.

Raymarine tuo Hydro-Balance™ -teknologian Evolution™-autopilotteihin Product News

Raymarine tuo Hydro-Balance™ -teknologian Evolution™-autopilotteihin

Read more

Raymarine on nyt lisännyt uuden Hydro-Balance™-teknologian useita palkintoja saaneisiin Evolution™-autopilottituotteisiin. Tämä uusi teknologia (patentti haettu) nostaa autopilottien ohjaustoimintoihin liittyvän suorituskyvyn kokonaan uudelle tasolle nyt myös hydraulisilla ohjausjärjestelmillä varustetuissa veneissä. Erityisesti ilman peräsinanturia oleviin hydraulisiin ohjausjärjestelmiin suunniteltu Hydro-Balance™ on erityisen tehokas ratkaisu ulkolaitamoottorilla varustetuissa veneissä.

Dragonfly7 - Raymarinen palkittu Dragonfly CHIRP Sonar GPS markkinoille Product News

Dragonfly7 - Raymarinen palkittu Dragonfly CHIRP Sonar GPS markkinoille

Read more

Raymarine julkistaa uuden 7" näytöllä varustetun version palkitusta Dragonfly® Kaikuluotain/GPS-yhdistelmälaitteesta. Uusi Dragonfly7 jatkaa viime vuonna julkistetun Dragonfly-sarjan voittokulkua ja sisältää suorituskykyisen kaksikanavaisen CHIRP-kaikuluotaimen ja GPS-karttaplotterin yhdistelmän, joka on herättänyt ansaittua huomioita kalastusharrastajien parissa ympäri maailmaa. Erittäin todenmukaiset ja terävät kaikukuvat tuottavat CHIRP DownVision™ toimii erinomaisesti sekä sisä- että rannikkovesillä ja mikä parasta, on edullinen kokonaisratkaisu urheilukalastajan tarpeisiin. Nyt entistä suuremmalla 7" näytöllä varustettu versio on ominaisuuksiltaan luokkansa monipuolisin ja on lisäksi asennettavissa myös kattoasennuksena kääntö- ja kallistussäädöistä tinkimättä.