Voita Raymarinen a98 Monitoiminäyttö jossa DownVision sekä Wi-Fi

 

Raymarinen uuden a-sarjan laajenemisen kunniaksi arvomme yhden a98 monitoiminäytön. a98 ei ole ainoastaan kirkas 9” monitoiminäyttö, siinä on myös CHIRP DownVision™ kaikuluotain, sisäänrakenettu Wi-Fi sekä LightHouse II käyttöliittymä.

 

Tutustu tarkemmin a-Sarjaan

 

Arvonta päättyy 30 Marraskuuta 2014. Onnea!

 

Osallistu ja voit voittaa

 

 

 

Säännöt ja ehdot
1. Ei ostopakkoa
2. Tämä on neljännesvuosittainen kilpailu ja arvonta suoritetaan 1 Syyskuu 2014.
3. Voittaja on henkilö, jonka nimi nousee sattumanvaraisessa arvonnassa ensimmäiseksi. Hänelle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse viimeistään kahden viikon kuluttua arvonnan suorittamisesta.
4. Osallistuminen arvontaan on avoin kaikille Raymarinen nettisivuilla/sosiaalisessa mediassa vieraileville 18 vuotta täyttäneille henkilöille poislukien Raymarinen työntekijät, heidän perheenjäsenet ja Raymarinen tavaran toimittajat ja jälleenmyyjät.
5. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Mikäli palkintoa ei syystä tai toisesta ole saatavissa, järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa palkinon vastaavan arvoiseen tai kalliimpaan kuin alkuperäinen palkinto.
6. Vain yksi osallistuminen sallittu per henkilö.
7. Voittajalta saatetaan pyytää suostumus käyttää häntä arvonnan markkinoinnissa.
8. Kirjautuminen tarkoittaa näiden sääntöjen hyväksymistä
Järjestäjä: Raymarine UK Ltd., Marine House, Cartwright Drive, Segensworth, Fareham, Hampshire, PO15 5RJ, UK.

Yksityisyys
Sinun tiedot kerätään kilpailua varten. Jatkossa saat sähköpostia vain jos annat hyväksynnän ja hyväksynnän voit peruuttaa ihan milloin tahansa. Ajoittain meidän jälleenmyyjäverkostomme voi ottaa yhteyttä sinuun puhelimitse tiedustellakseen mahdollisia sinulle tulleita kysymyksiä. Mikäli et halua em. yhteydenottoja niin jätä puhelinnumeron kohta avoimeksi.