Raymarine SPX-SOL Solenoid Inboard Pilot -autopilotti

Raymarine SPX-SOL    

Solenoidiohjattuihin järjestelmiin

 

Raymarinen SPX-SOL-autopilotti on yhteensopiva solenoidiohjattujen järjestelmien kanssa ja kuten muut SPX-autopilotit tarjoaa suorituskykyä tehostavia toimintoja kuten AST:n (Advanced Steering Technology) sekä AutoLearn-ohjelmiston.

 

Yhdessä ST70 Autopilottiohjaimen kanssa SPX-SOL-autopilotti tuo käyttöön myös monipuolisen valikoiman ohjauskuvioita kalastukseen ja uisteluun.

 

SPX-SOL    

Kookkaisiin moottori- ja purjeveneisiin sekä ammattialuksiin suunniteltu SmartPilot X-SOL Corepack on Raymarinen modulaarisen autopilottijärjestelmän “aivot”. Äärimmäisiin olosuhteisiin suunniteltu X-SOL Corepack on valmistettu erittäin kestävistä komponenteista ja se on varustettu normaalia tehokkaammalla virtalähteellä. X-SOL Corepack on tarkoitettu jatkuvatoimisien hydraulisten työyksiköiden tai ohitusventtiileillä varustettujen solenoidien ohjaukseen.

X-SOL Corepack sisältää kääntymisnopeutta mittaavan Gyrokompassi-prosessorin vakiona. Gyro ja Raymarinen ainutlaatuisen AST-ohjelmiston (Advanced Steering Technology) algoritmit takaavat äärimmäisen tarkan kurssissapidon kaikissa meriolosuhteissa. X-SOL toimii ilman ulkoista peräsinreferenssianturia ja on varustettu monipuolisilla dataliitännöillä (SeaTalk, SeaTalkNG, NMEA 0183 ja NMEA 2000).

 


 

 

 

Jatkuvatoiminen pumppu

 

Jatkuvatoiminen pumppu tarjoaa ihanteellisen työyksikköratkaisun kookkaisiin veneisiin ja aluksiin sekä kovassa käytössä oleviin ohjaussovelluksiin. Se on suunniteltu pääasiassa veneisiin joissa on jo olemassa hydraulinen ohjausjärjestelmä.

Constant Running Pump