LÄMPÖKAMERAT JA PIMEÄNÄKÖJÄRJESTELMÄT

Your sixth sense at sea


Raymarinen lämpökamerat tarjoavat merenkulkijoille ratkaisun turvallisempaan navigointiin jopa täysin pimeässä.

Edistykselliseen FLIR-lämpökuvantamisteknologiaan perustuvat Raymarinen lämpökamerat ja pimeänäköjärjestelmät on suunniteltu siten, että ne on helppo liittää osaksi Raymarinen navigointijärjestelmää.

Lämpökamerat tarjoavat lisäturvallisuutta ja varmuutta parantamalla tietoisuutta ympäristön tapahtumista - näet tarkemmin ympärilläsi liikkuvat alukset, navigointia haittaavat esteet, poijut ja paljon muuta.

The NEW Ocean Scout TK | Raymarine by FLIR

KANNETTAVAT LÄMPÖKAMERAT

Lämpökamera Ocean Scout TK muodostaa kuvat lämmön perusteella, ei näkyvän valon. Alukset, vesijetit, poijut ja muut esteet säteilevät lämpöä ja erottuvat selkeästi kaikissa valaistusolosuhteissa pilkkopimeästä sokaisevaan auringonpaisteeseen.

The FLIR Ocean Scout | Raymarine by FLIR

KANNETTAVAT LÄMPÖKAMERAT

Ocean Scout on kestävä ja kompakti lämpökamera, joka mahdollistaa muiden alusten, maamerkkien, poijujen ja kelluvien esineiden havaitsemisen täydellisessä pimeydessä.

The NEW FLIR AX8 | Raymarine by FLIR

LÄMPÖVALVONTAJÄRJESTELMÄ

Pidä silmällä tällaisia kriittisiä osia kuten moottoreita,pakosarjoja sekä akseleiden laakereita ja havaitse ongelmat ennen kuin ne jättävät sinut pulaan vesillä.

T200 Series | Raymarine by FLIR

KOMPAKTIT, KIINTEÄSTI ASENNETTAVAT KAMERAT

Helposti asennettava ja nykyisiin Raymarine-laitteisiisi integroitava T200-sarja tuottaa standardia analogista videota. Tätä on helppo katsoa lähes missä tahansa aluksella, ruorin luona tai muualla.

T300 and T400 Series | Raymarine by FLIR

TÄYDELLINEN PANOROINTI, KALLISTUS JA ZOOMAUS

Yksinkertainen kosketusnäyttöohjaus Raymarinen monitoiminäytöiltä. Kameraa käännetään pyyhkäisemällä näyttöä sormella.

The NEW M400 | Raymarine by FLIR

Premium Multi-Sensor Thermal Night Vision

Premium Multi-Sensor Thermal Night Vision. A versatile, high-performance pan / tilt marine camera system designed for best-in-class short and long range target identification.

The MU/MV Series | Raymarine by FLIR

Advanced Thermal Night Vision Cameras

The FLIR MV-/MU-Series is an advanced thermal night vision Camera equipped with an uncooled Vanadium Oxide (VOx) detector that produces remarkable thermal images of 640 x 480 pixels.

Equipment described herein may require US Government authorization for export purposes. Diversion contrary to US law is prohibited