Tacktick Entry Level –tuoteperhe on poistunut valikoimista.

 

Tutustu muihin Tacktick mittareihin, cruising mallistoon ja racing mallistoon

T037 Speed and Depth Display  
 

Raymarinen Tacktick-aloituspaketit

 

Tacktick T038 Instrument Display System

 

Joustavia ja helppoja asentaa

 

Olitpa vaihtamassa olemassa olevaa järjestelmää uuteen tai harkitsemassa ensiasennusta, Tacktickin aloituspaketit ovat helppo erinomainen vaihtoehto - helposti asennettavissa ja useimmissa tapauksissa täysin yhteensopiva olemassa olevien Airmar-antureiden kanssa. 

Tacktick T030 Speed and Depth Instrument Display

Tacktick T030 Nopeus- ja syvyysnäyttö

 

Täysin uusi Tacktick T030 Nopeus ja syvyys -järjestelmä soveltuu erinomaisesti kaikkiin alle 35 jalan veneisiin.

Kookas langaton näyttö, jossa on 38 mm:n (1,5") korkeat numerot, näyttää nopeuden tai syvyyden. Ei tarvetta anturin kaapelivedoille läpi laipioiden tai muiden rakenteiden. Ainoa liitäntä on 12 V virransyöttö.

Tämä järjestelmä sisältää VAIN näytön ja soveltuu käytettäväksi silloin kun veneessa on valmiiksi asennettu Tacktickin runkolähetin ja anturit.

 

space

 

Tacktick T033 Tuulinäyttöjärjestelmä

 

Tacktick T033 Tuulijärjestelmä soveltuu erinomaisesti alle 35 jalan pureveneisiin. Tuulen suunta- ja nopeustiedot välitetään langattomasti tuulianturista, näyttö saa käyttövoiman veneen 12 V akkujärjestelmästä.  

 

Järjestelmän mukana toimitetaan tarkka ja erittäin herkkä tuulianturi, joka lähettää tietoja maston huipulta langattomasti mihin tahansa Tacktickin näyttöö.

Täysin langattomasti välittyvät tiedot ja aurinkopaneelin kautta latautuva akku poistavat kaikki mastossa muutoin tarvittavatkaapelit. Tuulianturi ja siihen sisältyvä langaton lähetin toimivat täysin autonomisesti.

 

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Todellinen ja näennäinen tuulennopeus ja suunta*
 • Kookas ja selkeä analoginen näyttö
 • Näytön taustavalo yöpurjehdusta varten
 • Täysin vesitiivis 10 metrin syvyyteen
 • Helppo asentaa
 • Helppo kalibroida

 

* Tosituuli edellyttää veneen nopeustietoa lokianturilta joka on liitetty T121-runkolähettimeen tai GPS SOG -tietoa (GPS liitetty T122 Langattomaan liitäntärasiaan).

Tacktick T033 Wind Instrument Display System

 

space

 

Tacktick T034 Depth Instrument Display System

Tacktick T034 Syvyysnäyttöjärjestelmä

 

Tacktick T034 Syvyysjärjestelmä soveltuu erinomaisesti kaikkiin alle 35 jalan veneisiin. Kookas langaton näyttö, jossa on 38 mm (1,5") korkeat numerot, näyttää syvyyslukeman. Ei tarvetta anturin kaapelivedoille läpi laipioiden tai muiden rakenteiden. Ainoa liitäntä on 12 V virransyöttö.

Tämä järjestelmä sisältää näytön, runkolähettimen ja Airmar-syvyysanturin. Jos haluat näyttää nopeustiedon samalla näytöllä tarvitset myös T911 Nopeusanturin.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Syvyys & Veden lämpötila
 • Kookas ja selkeä analoginen näyttö
 • Näytön taustavalo yöpurjehdusta varten
 • Täysin vesitiivis 10 metrin syvyyteen
 • Helppo asentaa
 • Helppo kalibroida

 

space

 

Tacktick T035 Nopeusnäyttöjärjestelmä

 

Täysin uusi Tacktick T035 Nopeusjärjestelmä soveltuu erinomaisesti kaikkiin alle 35 jalan veneisiin.

Kookas langaton näyttö, jossa on 38 mm:n (1,5") korkeat numerot, näyttää nopeuden. Ei tarvetta anturin kaapelivedoille läpi laipioiden tai muiden rakenteiden. Ainoa liitäntä on 12 V virransyöttö.

Tämä järjestelmä sisältää näytön, runkolähettimen ja Airmar-nopeusanturin. Jos haluat näyttää syvyystiedon samalla näytöllä tarvitset myös Tacktick T912 Syvyysanturin.

Tacktick T035 Speed Instrument Display System

 

space

 

Tacktick T036 Retro Fit Instrument Display System

Tacktick T036 Jälkiasennusjärjestelmä

 

Tacktick T036 Jälkiasennusjärjestelmä soveltuu kaikkiin alle 35 jalan veneisiin. Kookas langaton näyttö, jossa on 38 mm:n (1,5") korkeat numerot, näyttää syvyyden. Ei tarvetta anturin kaapelivedoille läpi laipioiden tai muiden rakenteiden. Ainoa liitäntä on 12 V virransyöttö.

 

space

 

Tacktick T037 Nopeus- ja syvyysnäytöt

 

Tacktick T037 on helppo asentaa ja konfiguroida. Ei tarvetta anturin kaapelivedoille läpi laipioiden tai muiden rakenteiden. Ainoa liitäntä on 12 V virransyöttö. Tiedot välittyvät langattomasta runkolähettimestä langattomasti ympäri venettä. 
 

Vesitiiviit näytöt, 38 mm korkeat numerot ja taustavalo yöpurjehdusta varten.

 

Järjestelmä sisältää kaksi näyttöä, runkolähettimen ja Triducer-anturin

 

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Syvyys
 • Min/Maks syvyys
 • Veden lämpötila
 • Veneen nopeus
 • Loki/Trippiloki

Tacktick T037 Speed and Depth Instrument Display

 

space

 

Tacktick T038 Instrument Display System

Tacktick T038 Nopeus-, syvyys- ja tuulinäytöt

 

Tacktick T038 -järjestelmä soveltuu erinomaisesti joko olemassa olevan järjestelmän korvaamiseen uudella, ensiasennukseen tai uusien venemallien vakiomalliksi.

 

Langaton tiedonsiirto takaa helpon asennettavuuden. Tuulianturin kiinnitys tapahtuu kolmella ruuvilla - ei mastokaapeleita eikä kannen läpivientejä. Näytöt ja syvyys/nopeuspodi tarvitsevat vain 12 V virransyötön.

 

Nämä näytöt ovat ihanteellinen ratkaisu järjestelmäpäivityksiin ja ne ovat helposti käyttäjän itsensä asennettavissa. Tyypillinen asennusaika on vain muutama tunti, mikä säästää myös kustannuksia.

Tacktick T038 -näytoissä on 38 mm korkeat numerot, taustavalo yöpurjehdusta varten ja ne ovat täysin vesitiiviitä 10 metrin syvyyteen - ei kondenssi-ilmiöstä aiheutuvia kosteusongelmia.