Raymarine A-sarjan karttaplotteri-kaikuluotaimen ominaisuudet

Raymarine A Series Chartplotters and Chartplotter-Fishfinders

Navigoi kuten ammattilaiset

 

Raymarine A-sarjan karttaplotteri-kaikuluotaimet ovat saatavilla esiladatuilla kartoilla tai ilman.

 

 

Raymarine A Series Chartplotter-Fishfinder lifestyle cropped

 

Kartat tarjoavat tutun paperikarttatyyppisen tarkan ja selkeän karttanäkymän, jota on helppo lukea kaikissa mittakaavoissa ja joka on helposti muokattavissa tarpeen mukaan. Yksityiskohtaisemman kartta-aineiston saat päivittämällä kartastosi lisävarusteena saataviin
Navionics Gold - tai Platinum-karttoihin.

 

Kaikuluotain ominaisuus tarjoaa huippuluokan kaikukuvan ja erottelukyvyn, käyttäen Raymarinen HD Digital kaikuluotainteknologiaa. Sisäänrakennettu HD Digital kalakaikuluotain, A50D, A57D ja A70D malleissa, reagoi salamannopeasti vaihtuviin olosuhteisiin ja tarjoaa täysin automaattiset säädöt.

 

 

 

space

  

 

Yksinkertaista navigointia

 

A-sarjan karttaplottereita on saatavissa esiladatuilla Navionics-kartoilla, jossa kartta alueena on Eurooppa, Pohjois-Amerikka tai muu maailma. Kartat tarjoavat tutun paperikarttatyyppisen tarkan ja selkeän karttanäkymän, jota on helppo lukea kaikissa mittakaavoissa ja joka on helposti muokattavissa tarpeen mukaan. Yksityiskohtaisemman kartta-aineiston saat päivittämällä kartastosi lisävarusteena saataviin Navionics Gold - tai Platinum-karttoihin.

 

 

Powerful Charplotting

  

 

space

 

 

Raymarine AIS Target Tracking HD digital fishfinder  

 
 

 

HD Digital™ kalakaikuluotain

 

A-sarjan karttaplotteri/kaikuluotainyhdistelmät käyttävät Raymarinen ainutlaatuista HD Digital kaikuluotaintekniikkaa, joka tarjoaa huippuluokan kaikukuvan ja erottelukyvyn. Sisäänrakennettu kaikuluotainyksikkö, malleissa A50D, A57D ja A70D, reagoi salamannopeasti vaihtuviin olosuhteisiin ja tarjoaa täysin automaattiset säädöt. 

 

 

space

 

 

AIS maalinseuranta

 

Voit muuntaa minkä tahansa A-sarjan karttaplotterin AIS näytöksi (Automatic Identification System) liittämällä siihen Raymarine AIS350 vastaanottimen tai AIS650 lähetin/vastaanottimen.

 

Tutustu Raymarinen AIS malleihin

 

 

 

Raymarine AIS target tracking

  

 

space

 

 

Raymarine engine monitoring

  

 
 

 

Moottorivalvonta

 

Voit liittää NMEA200 yhteensopivat moottorinvalvontajärjestelmät ja trimmitasot näyttöön käyttämällä Raymarinen SeaTalkng uuden sukupolven dataliitäntää.

 

Lisätietoja SeaTalkNG:stä

 

  

space

 

Kaapeleiden liitännät

 

Erityinen kaapeleiden hallintajärjestelmä takaa sen, että kaapelit pysyvät järjestyksessä ja poissa näkyvistä. Pikavapauttimella varustettu kääntyvä teline on helppo asentaa ja mahdollistaa A-sarjan karttaplotterin nopean ja helpon irrottamisen ja asettamisen takaisin paikoilleen.

Raymarine A Series Chartplotters and Chartplotter-Fishfinders cable management

 

 

space

Raymarine A sarjan anturit

 

Oikean kaikuanturin valinta on ratkaisevaa jotta saat kaiken irti kalakaikuluotaimestasi. Raymarine tarjoaa valikoiman antureita jotka on suunniteltu eri alustyyppien ja suorituskykyvaatimuksien mukaan.

 

Tutustu Raymarinen A-sarjan anturivaihtoehtoihin

Raymarine P58 transducer