Raymarine-mittarit

Analogiset ja digitaaliset mittarinäytöt

Raymarinelta löytyy kaikkiin veneilyvaatimuksiin sopivat mittarinäytöt - kompakteista mutta tehokkaista Raymarine i40 -mittarinäytöistä suurella näytöllä varustettuihin huippuluokan Raymarine i70s -mittarinäyttöihin.


i40 - Kompakti digitaalinen mittarinäyttö | Raymarine by FLIR

Kompaktit nopeus-, syvyys-, tuuli- ja bidatanäytöt

Suuret näytöt pienempiin moottoriveneisiin, purjeveneisiin ja RIB-veneisiin. Nämä kompaktit mutta tehokkaat SeaTalk-mittarit ovat täysin yhteensopivia Raymarinen autopilottien ja navigointilaitteiden kanssa. Sekä pinta- että runkoasennus ovat mahdollisia.

Näyttötyyppi: Digitaalinen

Mittarin koko: 128 mm x 72 mm

i50 - Tyylikäs digitaalinen mittarinäyttö | Raymarine by FLIR

Nopeus- ja syvyysmittarinäytöt

i50-sarja koostuu kolmesta digitaalisesta näytöstä: nopeus- ja syvyysnäytöt, joissa on erittäin suuret numerot, sekä monirivinen tridatayksikkö. Nämä tyylikkäät erityistoimintomittarit ovat täydellinen ratkaisu pienempiin moottoriveneisiin, purjeveneisiin ja RIB-veneisiin.

Näyttötyyppi: Digitaalinen

Mittarin koko: 110 mm x 115 mm

i60 - Analogiset ja digitaaliset tuulitietonäytöt | Raymarine by FLIR

Analogiset ja digitaaliset tuulitietonäytöt

Ensisijaisesti purjeveneilijöille suunniteltu i60 kattaa tuuli- ja vastatuulivaihtoehdot (close-hauled) analogisessa ja digitaalisessa muodossa. Erinomaiset katselukulmat ja yksinkertaiset painikeohjaimet tekevät i60-näytöstä erittäin helposti katseltavan ja helppokäyttöisen.

Näyttötyyppi: Analoginen ja digitaalinen

Mittarin koko: 110 mm x 115 mm

i70-monitoimimittarinäyttö | Raymarine by FLIR

Täydellinen purjehdukseen, kalastukseen ja huviveneilyyn.

Edistyksellisimmän ja monipuolisimman mittarinäyttömme, i70-monitoimimittarin tehokkaat ominaisuudet ovat erittäin helppokäyttöisiä. Suuri 4 tuuman LCD-näyttö mahdollistaa erinomaisen näkyvyyden kaukaa ja epäsuotuisista kulmista.

Näyttötyyppi: Digitaalinen

Mittarin koko: 110 mm x 115 mm

Uusi i70s-monitoimimittarinäyttö | Raymarine by FLIR

Mittaritiedot ovat nyt kauniisti esillä

Uusi i70s-monitoimimittari on täynnä tehokkaita ominaisuuksia mutta silti erittäin helppokäyttöinen. Koska tietolähteet ovat käyttäjän valittavissa, integrointi usean anturin verkkoon on helppoa.

Näyttötyyppi: Digitaalinen

Mittarin koko: 110 mm x 115 mm

 

Raymarinen langaton valikoima

 
Raymarinen langaton mittarivalikoima | Raymarine by FLIR

Raymarinen langaton valikoima

Tarvitset välittömän pääsyn tarkkoihin tietoihin ja näyttöihin, jotka ovat ehdottoman luotettavia. Raymarinen langattomat mittarit näyttävät kaikki tarvitsemasi tiedot ilman rungon läpi tai mastosta alas kulkevia johtoja.

KATSO KAIKKI OMINAISUUDET  

Langattomat mittarit huviveneilyyn | Raymarine by FLIR  

Langattomat mittarit huviveneilyyn

Avomerellä purjehdittaessa mielenrauhasi riippuu siitä, onko sinulla tarkat ja näkyvät tiedot.

TUTUSTU  

Langattomat mittarit kilpaveneilyyn | Raymarine by FLIR  

Langattomat mittarit kilpaveneilyyn

Raymarinen langattomat kilpaveneilynäytöt tarjoavat tarkat tiedot siellä, missä niitä tarvitaan ja silloin, kun niitä tarvitaan!

TUTUSTU  

 

UUSI - Micro-Talk™ Wireless Gateway

Raymarinen uusi tehokkaaseen purjehdukseen kehitetty langaton Micro-Talk-portti yhdistää saumattomasti langalliset ja langattomat järjestelmät, mikä mahdollistaa huipputason purjehduksen!

TUTUSTU  

 

Mittareiden lisätarvikkeet

 
Mittarianturit  

Mittarianturit

Valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva mittarianturi.

Valitse valikoimastamme anturi, joka kirjaa seuraavat tiedot: syvyys | syvyys, nopeus ja lämpötila | nopeus ja lämpötila | tuulen nopeus ja kulma | peräsinkulma.

TUTUSTU MITTARIANTUREIHIN  

iTC-5-mittarianturimuunnin  

iTC-5-anturi SeaTalkng-muuntimeen

Raymarinen iTC-5 muuntaa i70-, ST70+- ja ST70-mittarijärjestelmissä käytettävät analogiset anturisignaalit SeaTalkng-verkkoon.

Nopeus/lämpötila-, syvyys-, tuuli-, peräsinkulma- ja Fluxgate-kompassi-anturit voidaan kytkeä iTC-5-yksikköön, jolloin useita ST70-podeja ei enää tarvita.

TUTUSTU iTC-5-ANTURIIN  


Mittarinäyttöjen ohje

SeaTalkng on Raymarinen tuotteiden yhteenliitäntäväylä. Pienen halkaisijan kaapeliliittimiä käytetään koko järjestelmässä asennuksen helpottamiseksi.

Halusitpa sitten laajentaa nykyistä SeaTalkng-järjestelmääsi, päivittää elektroniikkalaitteistoasi tai tehdä täydellisen uudelleenasetuksen, SeaTalkng tekee siitä mahdollisimman helpon.

Katso, miten voit liittää verkkoon useita mittareita SeaTalkNG-järjestelmän avulla  

Verkkomittarit