Digital , HD Color, Super HD Color tutkat

 

Raymarine Marine Radar 

 

Raymarine tutkat - Erot?

 

Raymarine Digital radar image   

Digitaalinen tutka

 

Tarjoaa 4 kW:n lähetystehon, joka tarjoaa paremman suorituskyvyn. Digitaalinen signaalien käsittely parantaa kohteiden tunnistamiskykyä. Digitaalisen toteutuksen ansiosta liitäntäkaapelien halkaisija on aiempaa pienempi (verrattuna analogisiin järjestelmiin) joten integrointi kookkaisiin järjestelmiin on aiempaa helpompaa. Tehonkulutus on aiempaa pienempi. Hankintakustannukset ovat täysimuotoista HD Digital -järjestelmiä pienemmät.

 

Saatavilla olevat mallit: Digital kupuantennit 

 

 

 

   

 

HD Color -tutka

 

Raymarinen HD Color -teknologia perustuu erittäin tehokkaaseen digitaaliseen signaalien käsittelyyn, joka pystyy erottelemaan heikot ja etäällä olevat kohteet automaattisesti ja jonka ansiosta välke ja kohina ovat käytännössä lähes historiaa. Aidosti adaptiivinen lähetin ja vastaanotin säätyvät automaattisesti muuttuvien olosuhteiden (sää, aallot) mukaan. HD Color -tutka tarjoaa oleellisesti aiempaa paremman ja selkeämmän tutkakuvan jossa kaikupulssien paljastamat kohteet näkyvät terävästi ja todenmukaisemmin.

 

Saatavilla olevat mallit: HD Color kupuantennit ja HD Color avoantennit 

 

 

Raymarine HD Digital radar image 

 

 

 

Super HD Radar screen 

 

Super HD Color -tutka

 

SHD Color -tutka on huima askel eteenpäin huviveneiden tutkatekniikoista puhuttaessa. Erittäin kehittyneitä digitaalisia signaalinkäsittelymenetelmiä hyödyntävä Super HD Color -tutka tarjoaa perinteisiä tutkia huomattavasti laajemman dynaamisen alueen, jonka ansiosta tutka pystyy vastaanottamaan ja käsittelemään huomattavan määrän erilaisia kaikupulsseja, jotka tyypillisesti menetetään perinteistä tutkaa käytettäessä. Super HD Color -teknologia erottelee ja tunnistaa älykkäästi aidot tutkakohteet ja eliminoi samalla ei-toivotut välkkeiden ja aaltojen aiheuttamat häiriöt. Erikoiskapea tutkakeila mahdollistaa kohteiden sijainnin määrittämisen erittäin tarkasti. Lopputulos on dramaattisella tavalla parempi tutkakuva.

 

Saatavilla olevat mallit: Super HD Color avoantennit 

 

 

 

Tutkakuvien vertailu

 

Digital vs HD Color 

 

HD Color vs Super HD Color 

 

Features Digital vs HD Digital Radar 

 
   

Features HD Digital vs Super HD Digital Radar 

 

HD Color -kuvassa kohteet näkyvät terävämmin verrattuna tavanomaiseen Digital-tutkakuvaan.

 

  Super HD Color tuo näkyviin HD Digitalia enemmän yksityiskohtia. Super HD Color -kuvassa näkyy ympyröidyllä alueella kaksi erillistä kohdetta, vastaavasti HD-kuvassa samassa tapauksessa voidaan nähdä vain yksi yhteensulautunut kohde..