Raymarine CP450C CHIRP Broadband -laajakaistakaikuluotain

 

CP450C left 

 

Perustuu ClearPulse CHIRP-teknologiaan

 

ClearPulse CHIRP -teknologialla varustettu CP450C ei pelkästään tarjoa erinomaista erotuskykyä vaan yltää myös syvemmälle.

 

CP450C with new e Series MFD   

Tärkeimmät ominaisuudet: 

 

  • TruZoom™-tila tarjoaa tarkan suurennetun näkymän kalakohteista, pohjarakenteista sekä täkykaloista ilman perinteisissä kaikuluotaimissa havaittavaa erotuskyvyn heikentymistä.
  • Nopea vieritys (tiheä kaikupulssien lähetys) 60 kaikupulssia sekunnissa, tehostettu toiminta matalissa vesissä ja veneen kulkiessa nopeasti.
  • Virtalähteen monitorointi – hyödyllinen ominaisuus kun vene ajelehtii eikä akku lataudu.
  • SeaTalkhs Ethernet -verkkoportti – uusi vesitiivis Raynet -liitin.
  • Verkotettavuus - yhhteensopiva e7-monitoiminäytön ja tulevien Raymarine-monitoiminäyttöjen kanssa. 
 
  • 2 erikseen säädettävää kanavaa (kaksi kaikuluotainta yhdessä kotelossa). Kumpikin kanava voidaan muokata halutulle taajuudelle erilaisin manuaalisin ja automaattisin asetuksin.
  • Matala, keskialueen ja korkea taajuuso takaavat erinomaisen suorituskyvyn kaikilla syvyyksillä – tukee CHIRP-lähetyksiä taajuusalueella 25 ... 250 kHz mukaan lukien ainutlaatuinen keskialueen taajuuskaista (75 ... 130 kHz).

 

  

 

ClearPulse CHIRP -teknologia

 

ClearPulse CHIRP TruZoom 

 

CP450C sisältää TruZoom™-tilan joka mahdollistaa kalakohteiden, pohjarakenteiden ja täkykalojen tarkan suurennoksen ilman perinteisissä kaikuluotaimissa kaikilla zoomaustasoilla havaittavaa erotuskyvyn huonontumista.

   TruZoom 

ClearPulse CHIRP high/low frequency 

  ClearPulse CHIRP Korkea/ Matala taajuus

 

 

  • Korkea taajuus tarjoaa paremmat yksityiskohdat matalissa vesissä.
  • Matala taajuus tuo kalat näkyviin myös syvemmissä vesissä.
 

Ei kompromissejä 

 

CP450C näkee suoraan kalaparvien läpi ja mahdollistaa yksittäisten kohteiden merkitsemisen. Samalla myös saaliskalojen ja pohjarakenteiden tunnistus on mahdollista.

  No compromise 

 

 

 

 

CP450C with MFD and transducer  

 
 

Anturit DSM-moduuleille (Digital Sounder Module)

 

CP450C voidaan verkottaa Raymarinen 3-sukupolven c- ja e-sarjan monitoiminäyttöjen (vuosimallit 2012 ja uudemmat) kanssa.

 

Liitä CP450C:een Airmarin CHIRP-yhteensopiva anturi. CHIRP-antureita on saatavissa läpirungon, runkoon sekä peräpeiliin asennettavina malleina.