Raymarine SPX-5/SPX-5GP Autopilotit

SPX-5 Tiller Drives

Huom: Kuvassa SPX5-pinnapilotti ja valinnainen p70-ohjausyksikkö autopiloteille.

 

Irrotettavat pinnatyöyksiköllä varustetut autopilotit

 

Vankkarakenteiset SPX-5- ja SPX-5 GP -pinnapilotit ovat täydellinen valinta pinnaohjattaviin purjeveneisiin joiden uppouma on alle 6000 kg (13200 paunaa) tai alle 7000 kg (16000 paunaa).

 

Tiller lifestyle

Vaativille purjehtijoille

 

Voit ohjata suoraan kohti reittipistettä, lukita suunnan tietyn tuulikulman suhteen tai asettaa haluamasi kurssin manuaalisesti koska tahansa. Täysi SeaTalk- ja NMEA-yhteensopivuus.

 

Työyksiköstä erillään oleva Fluxgate-kompassianturi takaa paremman tarkkuuden ja helpottaa ohjausyksikön asentamista käytön kannalta parhaaseen mahdolliseen kohtaan venettä.  Maailman johtavien yksinpurjehtijoiden suosimat Raymarinen pinnapilotit täytävät vaativimmankin purjehtijan vaatimukset.

 

 

 

SPX-5 vai SPX-5 GP?

 

SPX-5-pinnapilotti soveltuu useimpiin matkapurjeveneisiin sekä kilpapursiin. SPX-5 GP -pinnapilotin vahvistetusta rakenteesta saattaa olla hyötyä pitkillä purjehduksilla sekä haastavissa kilpailuissa.

 

Vertaa teknisiä tietoja

 

space

 

Ominaisuudet

  • Ainutlaatinen pinnapilottijärjestelmä johon saatavissa valikoima äyden hallinnan tarjoavia ohjausyksiköitä sekä erillinen etäasennettava Fluxgate-kompassi.
  • Tehokas pinnatyöyksikkö on kompaktin kokoinen ja huomaamaton.
  • Smart Rudder SenseTM (SRS) -yhteensopiva - Ei edellytä erillistä peräsinreferenssianturia.

 

Lisää teknisiä tietoja

 

p70 and p70R large   

 

SPX-5 - ja SPX-5 GP -pinnapilotteihin on mahdollista liittää ohjausyksikkö (tilattava erikseen). Valitse ohjausyksikkö

 

 

space

   

 

 
 

Suositeltava maksimi uppouma

SPX-5 Plus -pinnapilotti 6,000 kg (13,200 paunaa)
SPX-5 GP -pinnapilotti 7,500 kg (16,500 paunaa)
   
 

Uppouma

 

Käytä aina valinnassa täyteen lastatun aluksen uppoumaa, joka useimmiten on jopa 20% nimellisuppoumaa suurempi. Liian pienitehoinen työyksikkö toimii suorituskykynsä äärirajoilla lähes kaiken aikaa eikä tehoreserviä huonon kelin vaatimiin tilanteisiin jää lainkaan.

 

Kun valitset riittävän tehokkaan autopilotin työyksikön järjestelmä toimii hyvin myös silloin kun olosuhteet ovat vaativat.

 

 

space

 

Asennus

 

Suosittelemme yhteydenottoa Raymarine-jälleenmyyjään joka voi määrittää ja asentaa Raymarine-autopilottijärjestelmän veneeseesi sekä suorittaa sille tarpeelliset käyttöönottotoimenpiteet.

 

Raymarinen hyväksymä asennus saa lisäksi maailmanlaajuisen 2 vuoden takuun.

 

Etsi lähin jälleenmyyjä