Raymarine Viewer - iPhone-, iPad- ja nyt myös Android-laitteisiin

Raymarine e7 on iPad

 

Ladattavissa seuraavilta Internet-sivustoilta: App Store, Google Play ja Amazon Store

 

Available on the App Store  

 

 Available on Google Play 

 

 Amazon App Store 

 

Muita suositeltavia Raymarine Apps -sovelluksia:


Muunna tablettitietokoneesi tai älypuhelimesi etänäytöksi!

 

ILMAINEN Raymarine RayView -sovellusohjelma mahdollistaa langattoman laitteen pariuttamisen Raymarinen monitoiminäytön kanssa, jonka jälkeen voit suoratoistaa monitoiminäytön videokuvaa suoraan tablettitietokoneen näytön tai älypuhelimen kautta.

 

Suositeltavat vaatimukset

iOS-laitteet = Paras suorituskyky saavutetaan iPhone 4:n tai uudemman ja iPad 2:n tai uudemman laitteen kanssa
Android/Kindle Fire = Paras suorituskyky saavutetaan 1 GHz:n prosessorin (tai parempi) sekä käyttöjärjestelmäversio 2.2.2:n tai uudemman kanssa

 

Lisävaatimus: c- tai e-sarjan näytön ohjelmistoversion tulee olla v4.27 tai uudempi - lataa uusin käyttöjärjestelmäversio ilmaiseksi tästä

 

Viewer 2

 


 

 

RayView - ominaisuudet

 

Kytke käyttöön langaton videon suoratoisto uudessa e- tai c-sarjan näytössä ja kytke sitten Android- tai iOS-laitteesi Wi-Fi-yhteys käyttöön. Pariuta näyttö ja mobiililaite keskenään, jonka jälkeen voit katsella monitoiminäytön videokuvaa suoraan Android- tai iOS-mobiililaitteen näytöltä - missä päin alustasi oletkaan.

 

Voit halutessasi keskeyttää videotoiston ja käyttää iOS-käyttöjärjestelmän nipistys-zoomausta. Voit myös helposti kaapata videokuvan suoraan näytöltä painamalla virtapainiketta ja iOS-laitteen HOME-painiketta samanaikaisesti, jolloin kaapattu kuva tallentuu suoraan valokuvakirjastoosi.

 

RayViewer screen 1

RayViewer app screen 2

RayViewer app screen 3