Raymarine RayControl - etähallintasovellus

RayControl on iPad and tablet   

 

Ladattavissa seuraavilta Internet-sivustoilta: App Store, Google Play ja Amazon Store.

 

Available on the App Store  

 

 Available on Google Play 

 

 Amazon App Store 

 

Muita suositeltavia Raymarine Apps -sovelluksia:


Muunna tabletti-PC Raymarine-monitoiminäytöksi!

RayControl muuntaa tablettitietokoneen täysin toiminnoin varustetuksi Raymarine MFD -näytöksi. Kauko-ohjaa ja katsele karttaa, tutkaa ja jopa infrapunayökameraa - suoraan tabletti-PC:n kautta ja mistä tahansa sijainnista aluksessasi.

 

RayControl emuloi kosketusnäyttötoiminnolla ja virtuaalisella näppäimistöllä varustettuja Raymarinen monitoiminäyttöjä. Virtuaalinäppäimistön avulla on mahdollista hallita kaikkia monitoiminäytön toimintoja ja virtuaalinen UniControl-monitoimisäädin sallii valikkojen selaamisen sekä valikkoasetuksien muokkaamisen helposti ja vaivattomasti.

 

Huomautus: Toimintoihin on sisällytetty joukko uusia (autopilottitoimintoihin liittyviä) kuittauspyyntöjä, joiden tarkoitus on estää epähuomiossa tapahtuneiden painallusten aiheuttamia muutoksia asetuksiin.

   RayControl - virtual keyboard 

 

RayControl screen with menu   RayControl chart screen   RayControl data screen with remote
 


 

Suositeltavat vaatimukset ja sovelluksen käyttöönotto

 

RayControl App    

Suositeltavat vaatimukset

iOS-laitteet = Paras suorituskyky saavutetaan iPhone 4:n tai uudemman ja iPad 2:n tai uudemman laitteen kanssa.
 

Raymarine ei suosittele RayControl-sovelluksen käyttöä Smartphone-älypuhelimessa. Kosketuskuvakkeet monitoiminäytön työpöydällä ovat liian pieniä tarkkaan ja luotettavaan toimintaan suhteellisen pienen älypuhelinnäytön yhteydessä.

Tämän sovelluksen käyttö edellyttää Raymarinen c- ja e-sarjan monitoiminäytön päivittämistä versioon 4.27 tai uudempaan. Voit ladata c- ja e-sarjan ohjelmistoversion 4.27 ilmaiseksi tästä.

 

Sovelluksen käyttöönotto
Lataa RayControl App -sovellus ja asenna ohjelmisto monitoiminäyttöön. Varmista ennen lataamista, että käytössäsi on langaton Wi-Fi-verkko, jotta ohjelmiston verifiointi olisi mahdollista.

 

Muodosta yhteys monitoiminäyttöön Wi-Fi-yhteyden kautta. Kun Wi-Fi-liitäntä on muodostettu, voit käynnistää sovelluksen (lisätietoja Wi-Fi-asetuksista on käyttöohjeessa). 

 

Valitse kotisivun ASETUKSET, sitten JÄRJESTELMÄN ASETUKSET ja lopuksi LANGATTOMAT LIITÄNNÄT. Vieritä kursori kohtaan MOBIILI SOV ja kauko-ohjain (REMOTE CONTROL).

 

Huomautus: Autopilotin aktivointia tai deaktivointia ei voi tehdä matkapuhelimella.