Raymarine RayRemote - etähallintasovellus

RayRemote - iPhone with display  

 

Ladattavissa seuraavilta Internet-sivustoilta: App Store, Google Play ja Amazon Store

 

Available on the App Store  

 

 Available on Google Play 

 

 Amazon App Store 

 

Muita suositeltavia Raymarine Apps -sovelluksia:


Muunna älypuhelimesi Raymarinen etänäytöksi ja kauko-ohjaimeksi!

 

Älypuhelimia varten optimoitu RayRemote muuntaa älypuhelimen Raymarine-monitoiminäyttöjen virtuaaliseksi etänäppäimistöksi.

 

Voit etähallita elektronisia karttasovelluksia, kaikuluotainta, tutkaa ja jopa lämpökameraan perustuvaa yönäköjärjestelmää, suoraan älypuhelimesi näytöltä.

 

RayRemote emuloi Raymarinen c- ja e-sarjan näyttöjä ja tarjoaa kaikkien monitoiminäytön toimintojen hallintamahdollisuuden sekä kookkaan koko näytön kokoisen näppäimistön.

 

Virtuaalisen UniControl-kaukosäätimen avulla voit selata valikkoja ja muuttaa asetuksia helposti ja nopeasti.

   Ray Remote iPhone  

   


 

Suositeltavat vaatimukset ja sovelluksen käyttöönotto

 

RayRemote App    Suositeltavat vaatimukset

iOS-laitteet = Paras suorituskyky saavutetaan iPhone4:n tai uudemman ja iPad 2:n tai uudemman avulla
Android/Kindle Fire = Paras suorituskyky saavutetaan 1 GHz:n prosessorilla (tai nopeammalla) ja käyttöjärjestelmäversiolla 2.2.2. (tai uudemmalla)

 

Huomautus: RayRemote toimii myös tabletti-PC-laitteissa, vaikka onkin tarkoitettu ensisijaisesti älypuhelimiin.

 

Tämän sovelluksen käyttö edellyttää Raymarinen c- ja e-sarjan monitoiminäytön päivittämistä versioon 4.27 tai uudempaan. Voit ladata c- ja e-sarjan ohjelmistoversion 4.27 ilmaiseksi tästä.

 

Sovelluksen käyttöönotto

Lataa RayRemote App -sovellus ja asenna ohjelmisto älypuhelimeesi. Varmista ennen lataamista, että käytössäsi on langaton Wi-Fi-verkko, jotta ohjelmiston verifiointi olisi mahdollista.

 

Muodosta yhteys monitoiminäyttöön Wi-Fi-yhteyden kautta. Kun Wi-Fi-liitäntä on muodostettu, voit käynnistää sovelluksen (lisätietoja Wi-Fi-asetuksista on käyttöohjeessa). Valitse kotisivun ASETUKSET, JÄRJESTELMÄN ASETUKSET ja lopuksi LANGATTOMAT LIITÄNNÄT.

 

Selaa alaspäin vaihtoehtoon MOBIILI APPS ja valitse KAUKO-OHJAUS. Sinulla on älypuhelimessasi nyt käytössä kaikki monitoiminäytön toiminnot kattava langaton kauko-ohjain. Kosketa näyttö ja näyttöön tulee painike, jota painamalla voit siirtää älypuhelimen RayRemote-tilaan. Valitsemalla vaihtoehdon SCREEN VIEWER MODE voit palauttaa älypuhelimen näytön pelkkään katselutilaan.

 

Huomautus: Autopilotin aktivointi/deaktivointi ei ole mahdollista mobiililaitteen kautta.