Raymarinen SmartPilot-järjestelmien suunnitteluopas

 

Sisämoottorin autopilottijärjestelmä sisältää kolme pääosaa:

 

 Mechanical linear drive 

 

SmartPilot Course Computers 

 

Control Heads  

Työyksikkö

 

Kurssitietokone

Ohjausyksikkö

Työyksikkö liittyy aluksen ohjausjärjestelmäään siirtäen peräsintä autopilotin ohjeiden mukaan veneen pitämiseksi halutulla kurssilla.

 

Kurssitietokone on autopilottijärjestelmän älykäs keskusyksikkö, johon ohjaus- ja työyksikkö liitetään. Myydään yhdessä Fluxgate-kompassin kanssa.

 

Näytöllä ja säätimillä varustettu ohjausyksikkö mahdollistaa autopilottijärjestelmän hallinnan. Ohjausyksiköita voidaan liittää rinnakkain, jonka lisäksi saatavilla on täysillä toiminnoilla varustettuja kauko-ohjaimia ja joystick-ohjaimia.

 

space

 

SmartPilot-järjestelmien suunnitteluopas

 

Sopivan autopilotin valitsemiseksi sinun tulee ensin selvittää veneesi ohjausjärjestelmän tyyppi. Tämä saattaa edellyttää muutaman luukun avaamista ja ohjausjärjestelmän osien tutkimista tai parhaassa tapauksessa asia selviää tutkimalla veneen ohjausjärjestelmän mukana toimitettuja dokumentteja tai keskustelemalla veneen jälleenmyyjän tai ohjausjärjestelmän valmistajan kanssa.

 

Raymarinen SmartPilot-järjestelmät soveltuvat hydraulisiin, mekaanisiin ja tehostettuihin perävetolaitteiden ohjausjärjestelmiin. Jos et ole varma kuinka määrittää veneeseesi asennetun ohjausjärjestelmän tyyppi ota yhteys Raymarine-jälleenmyyjään.

 

SmartPilot System Builder

 

SmartPilot-järjestelmien suunnitteluopas antaa vain suuntaa-antavia ohjeita!

Autopilotin valinta tiettyyn veneeseen voi olla haasteellista, joten Raymarine suosittelee yhteydenottoa paikalliseen Raymarine-jälleenmyyjään lisätietojen saamiseksi ja oikean SmartPilot-järjestelmän valinnan varmistamiseksi.

 

Raymarine ei vastaa mahdollisista virheistä joita alla mainitun suunnitteluoppaan käytöstä veneeseen sopivan autopilotin valitsemiseksi mahdollisesti seuraa.

 

Käynnistä Raymarinen SmartPilot -järjestelmien suunnitteluopas