Raymarine SPX-CAN Autopilotti

Volvo Penta IPS System  

Volvo Penta Propulsion Systems -järjestelmiin

 

Raymarinen SPX-CAN on suunniteltu yhteensopivaksi innovatiiviseen steer-by-wire -tyyppiseen IPS-järjestelmään, joka edustaa autopilottijärjestelmien ja propulsioteknologian yhteensulautumista.

 

SPX-CAN   

Raymarinen luotettavaan AST-teknologiaan (Advanced Steering Technology) perustuva SPX CAN tarjoaa erittäin tarkan kurssinpidon sekä pehmeät käännökset steer-by-wire -tyyppisen SPX-CAN-propulsiojärjestelmän yhteydessä.

 

CAN Bus -tiedonsiirtoprotokollat tarjoavat SPX-CAN-yksikköön yhden kaapelin liitännän steer-by-wire -järjestelmiin. Raymarinen luotettava SeaTalk-teknologia mahdollistaa useiden erityyppisten SmartPilot-ohjausyksiköiden liittämisen järjestelmään. Myös Raymarinen monitoiminäytöt ja mittarijärjestelmät ovat liitettävissä helposti autopilotin kanssa.

 

space

 

Volvo IPS Interface Unit -liitäntäyksikkö

 

Volvo IPS Interface Unit on liitäntäyksikkö, jonka avulla Raymarinen SPX-CAN-kurssitietokone liitetään Volvo Penta IPS -järjestelmään. Liitäntäyksikkö sisältää myös Volvo Multilink Cable -kaapelin, jonka avulla liitäntäyksikkö on helppo liiittää aluksen olemassa olevaan tehdasasennettuun järjestelmäkaapelointiin.

Volvo Gateway