Follow On Tiller System

For Evolution Autopilot Systems

Raymarinen Follow-On Tiller -autopilottiohjain tarjoaa täysin toiminnallisen tehostetun ohjauksen kauko- ja toissijaisille ohjausasemille kaikkialla aluksella. Follow-On Tiller on suunniteltu risteilyaluksille tai kaupallisille aluksille. Se on yksinkertainen lisäohjausyksikkö Raymarinen Evolution-autopilottijärjestelmiin. Yhden painikkeen painalluksella ohjain aktivoi Evolutionin Power Steer -tilan, jonka avulla kapteenit voivat lähettää tarkkoja, jopa 35° ohjauskulmakomentoja peräsimeen.

FOLLOW ON TILLERIN OMINAISUUDET

Follow On Tillerin ominaisuudet | Raymarine - A Brand by FLIR

Evolution Follow-On Tiller voidaan asentaa komentosillan siipiasemiin, takatelakointiasemiin tai jopa ohjaushytin ruorituolin käsinojiin. Intuitiivisen muotoilun ansiosta kapteenit voivat tehdä tarkkoja ohjauksen säätöjä yksinkertaisesti kääntämällä vipua tai valitsinta.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Tuo tarkan tehostetun ohjauksen hallinnan etäsijainteihin ja toissijaisiin ohjausasemiin
  • Tasaisen, matalan profiilin ansiosta se voidaan asentaa melkein mihin tahansa
  • Valittavissa suhteellinen tai bang-bang-tila ohjaussovelluksiin
  • Yksinkertainen SeaTalkng-verkko tukee jopa 4 kauko-ohjainasemaa
  • Yhteensopiva moottoriveneiden Evolution™-autopilottijärjestelmien kanssa

Follow on Tiller -ohjauksesta on saatavilla kaksi versiota. Valitse joko valmiustilan/ohjaustehostuksen hallinta-avainversio tai automaattitilan/ohjaustehostuksen hallinta-avainversio.

Follow on Tiller for Evolution Autopilot | Marine Electronics by Raymarine Follow on Tiller for Evolution Autopilot | Marine Electronics by Raymarine

MAKSIMAALISTA JOUSTAVUUTTA

Follow-On Tiller -ohjain tukee sekä suhteellista (täysi seuranta) että bang-bang-tilaa (ei-seuranta) maksimaalisen joustavuuden tarjoamiseksi. Ohjain on valmiiksi varustettu palautusjousella, jotta ohjain palautuu 0°:een keskiasentoon automaattisesti vapautuksen jälkeen. Palautusjousi voidaan haluttaessa poistaa.

Suhteellisessa tilassa peräsin seuraa ohjainta täsmällisesti aste asteelta, ja peräsin palaa keskikohtaan aina, kun ohjain on 0°:een keskiasennossa. Bang-bang-tilassa ohjaimen poikkeaman määrä ohjaa peräsimen liikkeen nopeutta osoitetussa suunnassa. Ohjaimen siirtäminen 0°:een keskiasentoon pysäyttää peräsimen välittömästi paikoilleen. Bang-bang-tilassa käyttäjän on aina manuaalisesti ohjattava peräsin takaisin keskilaivaan.

Follow-On Tiller -ohjain on suunniteltu käytettäväksi ainoastaan Raymarinen Evolution-autopilottijärjestelmissä, jotka on asennettu moottoriveneisiin. Se ei ole yhteensopiva Evolutionin pyörä-, peräsinvarsi- tai lineaaristen käyttöjärjestelmien kanssa, jotka on suunniteltu purjealuksiin. Follow-On Tiller -ohjaimen asennus ja kalibrointi on helppoa käyttämällä järjestelmän ensisijaista autopilottiohjauspäätä tai autopilottia tukevia LightHouse 2- tai LightHouse 3 -monitoiminäyttöjä.