RANTAUTUMISTA AVUSTAVA TEKNIIKKA


DockSense toimii Raymarinen Axiom-monitoiminäyttöjen ja 3D-stereonäkökameroiden kanssa. Kehittyneiden liiketunnistimien ansiosta järjestelmä mittaa tarkasti etäisyydet laituriin, paaluihin ja muihin ankkureissa oleviin aluksiin ja luo 3D-kartan ympäröivällä alueella olevista veneistä. Tämän jälkeen yksinkertaistettu lintuperspektiivi esitetään Axiom-näytöllä.

DockSense Alert - Rantautumista avustava tekniikka | Raymarine by FLIR

DockSense Alert on Raymarinen älykkään rantautumisteknologian uusi sukupolvi, joka toimii lähes kaikissa veneissä. Docksense Alert käyttää FLIR-stereonäkökamerateknologiaa tunnistamaan lähellä olevat esteet. Kun vene lähestyy tunnistettua kohdetta, järjestelmä osoittaa kapteenille mahdollisen vaaran sekä visuaalisena hälytyksenä että äänihälytyksenä nousevien hälytysäänien sarjana.


TUTUSTU DOCKSENSE ALERT -TUOTTEESEEN

DockSense Control - Rantautumista avustava tekniikka | Raymarine by FLIR

Raymarinen rantautumista avustava Docksense Control -järjestelmä on vapaa-ajan meriteollisuuden ensimmäinen järjestelmä, joka yhdistää kohteen tunnistuksen ja aluksen työntövoiman ja estää törmäyksiä luomalla virtuaalisen lepuuttajan, joka suojaa venettä.


TUTUSTU DOCKSENSE CONTROL -TUOTTEESEEN