FLIR M300 -lämpökameran kuva | Raymarine - A Brand by FLIR

UUSI

M300-sarja

M300-sarja määrittää uuden standardin merellä navigoinnille ja tilannetietoisuudelle. Käyttämällä tehostettua stabilointitekniikkaa tehokkaaseen näkyvään, lämpö- tai monispektrikuvaukseen M300-sarjan merikamerat takaavat pettämättömän näkyvyyden vaarallisissa ympäristöissä.

M300-sarja sisältää malleja kaikenlaiseen merikäyttöön ja tarjoaa erinomaisen näkyvyyden vaikeimmissakin olosuhteissa. M300-sarjan kolme ainutlaatuista anturiyhdistelmää tuovat näkyvyyden täysin kapteenin hallintaan.

M300C ottaa HD-kuvia ja käyttää 30-kertaista optista suurennusta kaukaisten kohteiden seuraamiseen. M332- ja M364-lämpökamerat tuottavat erinomaista kuvaa täydessä pimeydessä, sokaisevan häikäisevässä valossa ja ohuessa sumussa. M364C ja M364C-LR yhdistävät näkyvän spektrin ja lämpöanturit hyödyntämällä FLIR Color Thermal Vision™ (CTV) ja MSX™-teknologiaa maksimoidakseen navigointiturvallisuuden ja tietoisuuden.

Turvallisempaa navigointia

M300-sarja tekee yönavigoinnista turvallisempaa ja rennompaa. FLIR-lämpöteknologialla kapteenit näkevät selkeästi täydellisessä pimeydessä, häikäisevässä valossa ja ohuessa sumussa.

 

FLIR Colour Thermal Vision® (CTV)

Eksklusiivinen FLIR Color Thermal Vision yhdistää näkyvän spektrin kameran tiedot ja lämpökuvan asettaen kuvan päälle tärkeän värikuvan, jonka avulla kapteenit voivat tunnistaa navigointimerkit ja muut alukset lämpökuvassa.

FLIR M300 -lämpökameran kuva | Raymarine - A Brand by FLIR
FLIR M300 -hämäräkameran kuva | Raymarine - A Brand by FLIR

M300-hämäräkameran kuva

FLIR M300 -lämpökameran kuva | Raymarine - A Brand by FLIR

M300-lämpökuva

FLIR M300 värillinen yökuva | Raymarine - A Brand by FLIR

M300 värillinen yökuva

FLIR-LÄMPÖTUOTTEET

UUSI FLIR AX8 | Raymarine - A Brand by FLIR

Merilämpövalvontajärjestelmä

Pidä silmällä kriittisiä laitteita, kuten moottoreita, pakosarjoja ja akselin laakereita, ja paikanna ongelmat, ennen kuin ne jättävät sinut pulaan vesillä.

Panoroiva ja kallistuva M232-merilämpökamera | Raymarine - A Brand by FLIR

Panoroiva ja kallistuva merilämpökamera

Pienin ja edullisin panoroiva ja kallistuva merilämpökamera yökuvalla. Uusimman sukupolven Boson™-lämpöydintä hyödyntävä M232 auttaa veneilijöitä näkemään yöllä 320 x 240 lämpötarkkuudella, ja siinä on myös 2-kertainen suurennus.

Panoroiva ja kallistuva M300-merilämpökamera | Raymarine - A Brand by FLIR

Näkyvän spektrin ja lämpökamerat merelle

M300-sarja määrittää uuden standardin merellä navigoinnille ja tilannetietoisuudelle. Käyttämällä tehostettua stabilointitekniikkaa tehokkaaseen näkyvään, lämpö- tai monispektrikuvaukseen M300-sarjan merikamerat takaavat pettämättömän näkyvyyden vaarallisissa ympäristöissä.

M400 premium-monianturilämpökamera | Raymarine - A Brand by FLIR

Premium-monianturilämpökamera yökuvalla

Premium-monianturilämpökamera yökuvalla. Monipuolinen, tehokas panoroiva ja kallistuva merikamerajärjestelmä, joka on suunniteltu luokkansa parhaaseen lähellä ja kaukana olevan kohteen tunnistukseen.

M500 | Raymarine - A Brand by FLIR

Erittäin korkean suorituskyvyn monianturi

Gyrostabiloitu FLIR M500 jäähdytetty lämpökamera on teknisesti kaikkien aikojen edistynein M-sarjan panoroiva ja kallistuva kameramme. Kryogeenisesti jäähdytettyyn 640 x 512 pikselin MWIR (Mid Wave Infrared) -lämpöanturiin perustuva FLIR M500 loistaa sekä lähellä että erittäin kaukana olevien kohteiden paikannuksessa ja tunnistuksessa.

Tässä kuvattujen laitteiden maastavienti saattaa vaatia Yhdysvaltojen hallituksen luvan. Yhdysvaltojen lakien vastainen käyttö on kielletty

VALIKOIMASTA POISTUNEET LÄMPÖKAMERAT


Ocean Scout TK | Raymarine - A Brand by FLIR

Kädessä pidettävä lämpömonokulaari

Ocean Scout TK -lämpökamera muodostaa kuvat lämmön, ei näkyvän valon, perusteella. Alukset, vesijetit, poijut ja muut esteet säteilevät lämpöä ja erottuvat selkeästi kaikissa valaistusolosuhteissa.

FLIR Ocean Scout | Raymarine - A Brand by FLIR

Kädessä pidettävä lämpömonokulaari

Kolmella Ocean Scout -mallilla ja FLIRin alaa johtavalla lämpöanturiteknologialla Ocean Scout tekee veneilystä turvallisempaa ja rentouttavampaa.

T200-sarja | Raymarine by FLIR

Kiinteästi asennettava lämpökamera

T200-sarja on kompakti ja kevyt lämpökamera, joka tuottaa standardia analogista videokuvaa, joka on helppo esittää missä tahansa monitorissa aluksen komentosillalla tai muualla.

T300- ja T400-sarja | Raymarine by FLIR

Kiinteästi asennettava panoroiva ja kallistuva lämpökamera

Raymarinen T-sarjan yökuvalla varustetut lämpökamerajärjestelmät käyttävät tekniikan huippua edustavaa Ethernet-liitäntää asentamisen, ohjauksen ja kytkemisen helpottamiseksi muihin sähköjärjestelmiin.