Analogiset ja digitaaliset mittarinäytöt

Analogiset ja digitaaliset mittarinäytöt | Raymarine - A Brand by FLIR

Raymarinelta löytyy kaikkiin veneilyvaatimuksiin sopivat mittarinäytöt - kompakteista mutta tehokkaista Raymarine i40 -mittarinäytöistä suurella näytöllä varustettuihin huippuluokan Raymarine i70s -mittarinäyttöihin.

Raymarine-mittarit

Raymarinen langaton valikoima

Raymarinen langaton valikoima | Raymarine by FLIR

Raymarinen langaton valikoima

Tarvitset välittömän pääsyn tarkkoihin tietoihin ja näyttöihin, jotka ovat ehdottoman luotettavia. Raymarinen langattomat mittarit näyttävät kaikki tarvitsemasi tiedot ilman rungon läpi tai mastosta alas kulkevia johtoja.

KATSO KAIKKI OMINAISUUDET

Langattomat mittarit kilpaveneilyyn | Raymarine - A Brand by FLIR

Raymarinen langattomat kilpaveneilynäytöt tarjoavat tarkat tiedot siellä, missä niitä tarvitaan ja silloin, kun niitä tarvitaan!

Langattomat mittarit huviveneilyyn | Raymarine - A Brand by FLIR

Avomerellä purjehdittaessa mielenrauhasi riippuu siitä, onko sinulla tarkat ja näkyvät tiedot.

UUSI - Micro-Talk™ Wireless Gateway | Raymarine - A Brand by FLIR

Raymarinen uusi tehokkaaseen purjehdukseen kehitetty langaton Micro-Talk-portti yhdistää saumattomasti langalliset ja langattomat järjestelmät, mikä mahdollistaa huipputason purjehduksen!

Mittareiden lisätarvikkeet

Mittarianturit

Valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva mittarianturi.

Valitse valikoimastamme anturi, joka kirjaa seuraavat tiedot: syvyys | syvyys, nopeus ja lämpötila | nopeus ja lämpötila | tuulen nopeus ja kulma | peräsinkulma.

TUTUSTU MITTARIANTUREIHIN

iTC-5-anturi SeaTalkng-muuntimeen

Raymarinen iTC-5 muuntaa i70-, ST70+- ja ST70-mittarijärjestelmissä käytettävät analogiset anturisignaalit SeaTalkng-verkkoon.

Nopeus/lämpötila-, syvyys-, tuuli-, peräsinkulma- ja Fluxgate-kompassi-anturit voidaan kytkeä iTC-5-yksikköön, jolloin useita ST70-podeja ei enää tarvita.

TUTUSTU iTC-5-ANTURIIN

Mittarinäyttöjen ohje

SeaTalkng on Raymarinen tuotteiden yhteenliitäntäväylä. Pienen halkaisijan kaapeliliittimiä käytetään koko järjestelmässä asennuksen helpottamiseksi.

Halusitpa sitten laajentaa nykyistä SeaTalkng-järjestelmääsi, päivittää elektroniikkalaitteistoasi tai tehdä täydellisen uudelleenasetuksen, SeaTalkng tekee siitä mahdollisimman helpon.

Katso, miten voit liittää verkkoon useita mittareita SeaTalkNG-järjestelmän avulla