Raymarinen kaikuluotaimet ja kaikumoduulit

Raymarinen kaikuluotaimet ja kaikumoduulit | Raymarine - A Brand by FLIR

Olipa intohimosi sitten järvi- tai merikalastus, DownVision™ ja SideVision™ -kaikuluotaimien avulla näet samanaikaisesti pohjan muodot ja rakenteen sekä kalat - kaikki poikkeuksellisen selkeästi.

Viikonloppukalastajasta kisakalastajaan kaikuluotainvalikoimamme antaa sinulle mahdollisuuden käyttää enemmän aikaa kalojen pyytämiseen kuin niiden hakemiseen.

Kaikumoduulien esittely

Lue lisää RVX1000 | Raymarine by FLIR

RVX1000 käyttää Raymarinen palkittua RealVision 3D -kaikuluotainteknologiaa, CHIRP Sidea ja DownVisionia sekä erittäin tehokasta 1 kW:n kaksikanavaista CHIRP-kaikuluotainta ja on monipuolinen kaikuluotainratkaisu sekä rannikko- että avomerikalastukseen.

Sonar Type: All-In-One -kaikuluotain

Syvyysalue: Channel Dependent

Kalastus hakemus: Rannikko- tai avomerikalastus

Lue lisää CP570 | Raymarine by FLIR

Ammattikalastajalle CP570:n kaksi toisistaan täysin riippumatonta kaikuluotainkanavaa mahdollistavat nopeamman saaliin löytämisen sekä jopa 4 kW:n yhdistetyn tehon.

Sonar Type: laajakaistaisen CHIRP-kaikuluotainteknologian

Syvyysalue: 10,000ft (3,000m)

Kalastus hakemus: Ammattikalastajalle

Lue lisää CP470 | Raymarine by FLIR

Laajan taajuskaista-alueen ja paremman herkkyytensä ansiosta CP470:n edistyksellinen CHIRP-kaikuluotain näkee tiheiden syöttikalaparvien läpi, tunnistaa harppauskerrokset ja samalla löytää halutun saaliin.

Sonar Type: laajakaistaisen CHIRP-kaikuluotainteknologian

Syvyysalue: 10,000ft (3,000m)

Kalastus hakemus: Rannikko- tai avomerikalastus

Lue lisää CP370 | Raymarine by FLIR

CP370 tarjoaa ennennäkemättömän selkeyden, terävämmän kuvan kalastuskohteista sekä automaattitoiminnot. Laitteessa käytetään Raymarinen seuraavan sukupolven digitaalista ClearPulsekaikuluotainteknologiaa.

Sonar Type: Digital

Syvyysalue: 5,000ft (1,500m)

Kalastus hakemus: Rannikko- tai avomerikalastus

Lue lisää CP200 | Raymarine by FLIR

Raymarinen CHIRPsignaalinkäsittely mahdollistaa korkean resoluution ja erinomaisen pitkän kantaman suorituskyvyn. Tunnista esineitä ja näe kaloja entistäkin kauempaa, jopa 183 metrin päästä kummaltakin puolelta.

Sonar Type: CHIRP SideVision™

Syvyysalue: 600ft (183m) päästä kummaltakin puolelta

Kalastus hakemus: Makean veden kalastus ja rannikkokalastus

Lue lisää CP100 | Raymarine by FLIR

CP100 soveltuu erinomaisesti makean veden uistelijoille. Raymarinen e-Sarjan HybridTouch-näyttöihin yhdistettynä CP100 tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa moninäyttöjärjestelmän HybridTouchkosketusohjauksella.

Sonar Type: CHIRP DownVision™

Syvyysalue: 600ft (183m)

Kalastus hakemus: Makean veden kalastus ja rannikkokalastus

Kaikuplotterit sisäänrakennetulla kaikuluotaimella

Lue lisää Axiom | Raymarine by FLIR

Uusi tehokas monitoiminavigointijärjestelmä Raymarinelta. Sisäänrakennetulla RealVision 3D™ -kaikuluotaimella, upouudella LightHouse 3 -käyttöjärjestelmällä ja salamannopealla, neljän ytimen suorituskyvyllä varustettu Axiom muuttaa vesillä viettämääsi aikaa.

NÄYTÖN KOKO: 7.0" | 9.0" | 12.1"

Lue lisää Axiom Pro | Raymarine by FLIR

Axiom Pro on suunniteltu aluksen päälliköille, jotka haluavat kaiken. Saatavilla olevat ominaisuudet – RealVision 3D, 1 kW:n CHIRP-kaikuluotain ja Raymarinen HybridTouch-hallinta – tekevät Axiom Prosta all-in-one-näyttöjen uuden standardin.

NÄYTÖN KOKO: 9.0" | 12.1" | 15.6"

Lue lisää eS Series | Raymarine by FLIR

Olitpa sitten kalastamassa, purjehtimassa tai vain risteilemäss, HybridTouch™ näytöllä varustettu eS-Sarjan edistyksellinen LightHouse II -käyttöjärjestelmä tarjoaa täydellisen hallinnan.

NÄYTÖN KOKO: 7.0" | 9.0" | 12.1"

Lue lisää Dragonfly | Raymarine by FLIR

Koska Dragonfly-kaikuluotaimissa käytetään kehittynyttä teknologiaa, kuten laajakaistainen CHIRP DownVision™ ja optisesti liimattu jokasään näyttö, voit käyttää enemmän aikaa kalastamiseen ja vähemmän aikaa kalojen etsimiseen.

NÄYTÖN KOKO: 4.0" | 5.0" | 5.7" | 7.0"

Lue lisää Wi-Fish | Raymarine by FLIR

Black box Wi-Fi CHIRP DownVision™ -kaikuluotainmoduuli älypuhelimille ja tableteille. Pysäytä, zoomaa ja kelaa taaksepäin kaikuluotainkuvaa suoraan puhelimeltasi. Tallenna mahtavin saaliisi ja jaa se verkossa ystäviesi kanssa.

NÄYTÖN KOKO: N/A

Kaikuluotaimet, yleistä

Superior Sonar

Olipa intohimosi sitten järvi- tai merikalastus, DownVision™ ja SideVision™ -kaikuluotaimien avulla näet samanaikaisesti pohjan muodot ja rakenteen sekä kalat - kaikki poikkeuksellisen selkeästi.

Viikonloppukalastajasta kisakalastajaan kaikuluotainvalikoimamme antaa sinulle mahdollisuuden käyttää enemmän aikaa kalojen pyytämiseen kuin niiden hakemiseen.

RealVision™3D Sonar

Fishfinder Sonar Technologies - RealVision 3D Sonar | Raymarine - A Brand by FLIR

Axiomiin ja Axiom Pro’n saatava RealVision 3D antaa kalastajille mahdollisuuden nähdä mitä on alla, takana ja veneen sivuilla, kaikki kerralla ja kolmiulotteisesti. Salamannopealla neliydinprosessorilla ja gyro-stabiloidulla anturiteknologialla RealVision 3D näyttää koko vedenalaisen maailman - sisältäen rakenteen, kasvuston, saalis- ja täkykalat - uskomattoman yksityiskohtaisesti. Tarkastele kääntämällä, kallistamalla ja zoomaamalla 3D-kuvaa kaikin mahdollisin tavoin.

Voit jopa pysäyttää ja kelata kaikuhistoriaa ottaaksesi lähempään tarkasteluun kohteen tai laitaa reittipisteen. Aktivoi GPS-jälkiominaisuus ja RealVision 3D käyttää GPS-paikannusta rakentaessaan vedenalaisesta maailmasta tarkan 3D-kuvan reaaliaikaisesti.

DownVision™ Sonar

Fishfinder Sonar Technologies - DownVision Sonar | Raymarine - A Brand by FLIR

Axiom-, Axiom Pro- ja Dragonfly-tuotteisiin saatavana oleva CP100 CHIRP DownVision tarjoaa valokuvamaisen näkymän veneesi alla olevasta maailmasta. Sen avulla kuvaat pohjanrakenteen hämmästyttävän yksityiskohtaisesti ja samanaikaisesti löydät kalat.

  • Valokuvamaiset kuvat pohjarakenteesta CHIRP DownVisionilla
  • Kaksikanavainen; katso korkean taajuuden CHIRP DownVision-pohjanrakennekuvaa ja kohdekaloja samanaikaisesti CHIRPkalakaiulla
  • Täydellisesti yhteensovitetut kaksikeilaiset CHIRP-anturit on saatavissa peräpeiliin kiinnitettävänä mallina sekä rungonläpiasennettavana muovi- ja pronssi-versiona.

SideVision™ Sonar

Fishfinder Sonar Technologies - SideVision Sonar | Raymarine - A Brand by FLIR

Axiom- ja Axiom Pro’n saatavana oleva CP200 SideVision™ viistokaikuluotain laajentaa vedenalaista horisonttia kristallinkirkkailla, molemmilta sivuilta näkyvät kalat, täkyparvet ja vedenalaiset rakenteet. Suunniteltu samalla CHIRP-kaikuluotainteknologialla kuin Raymarinen palkittu DownVision, SideVision käyttää edistyksellistä CHIRP-signaalinkäsittelytekniikkaa, jonka avulla voit katsoa kauemmaksi, tarkemmin ja havaita enemmän kaloja kuin perinteisillä viistokaikuluotaimilla.

Raymarinen CHIRP-signaalinkäsittely mahdollistaa korkean resoluution ja erinomaisen pitkän kantaman suorituskyvyn. Tunnista esineitä ja näe kaloja entistäkin kauempaa, jopa 183 metrin päästä kummaltakin puolelta.

Digital / CHIRP Sonar

Fishfinder Sonar Technologies - CHIRP Digital Sonar | Raymarine - A Brand by FLIR

Raymarinen seuraavan sukupolven ClearPulse™ -digitaalikaikuluotainteknologian avulla CP370:n, Axiom:n ja Axiom Pro:n digitaalinen kaikuluotain tarjoaa poikkeuksellisen selkeän kaikukuvan, terävästi piirtyvät kalakohteet ja automaattisen toiminnan. Digitaalinen kaikuluotain toimii rannikkokalastuksessa 200 kHz:llä ja 50 kHz:llä avomerikalastuksessa. ClearPulse™ -signaalin käsittely hoitaa älykkäästi kaikuluotainparametreja kaikissa olosuhteissa, joten kalastajat voivat viettää enemmän aikaa kalastukseen ja vähemmän aikaa kaikuluotaimen säätämiseen.

Kaikuluotainjärjestelmät

Täydellinen kaikuluotain/kaikujärjestelmä koostuu seuraavista:

Kaikuluotainjärjestelmät
1 Monitoiminäyttö (MFD)
2 Kaikuluotainmoduuli
3 GPS-antenni / -anturi
4 Anturi
1 Fishfinder Typical System - Multifunction Display | Raymarine - A Brand by FLIR

Tietyt MFD:t edellyttävät erillistä DSM:ää ja GPS-antennia, toisissa malleissa mainitut toiminnot ovat sisäänrakennettuja.

Lue lisää

2 Fishfinder Typical System - Sonar Module | Raymarine - A Brand by FLIR

Tehokas kaikujärjestelmä on toteutettavissa verkottamalla kaikumoduulin monitoiminäyttöön SeaTalkhs-väylän avulla. Kaikumoduuli jossa on CHIRP-teknologia tarjoaa aiempaa enemmän yksityiskohtia.

3 Fishfinder Typical System - GPS Antenna | Raymarine - A Brand by FLIR

Lisäominaisuudet kuten reittipisteen merkintä edellyttää järjestelmään liitettyä GPS:ää. Monitoiminäyttösi saattaa sisältää GPS:n. Jos GPS:ää ei ole voit lisätä Raymarinen RayStar130:n verkkoosi nopeasti ja helposti.

Lue lisää

4 Fishfinder Typical System - Transducer | Raymarine - A Brand by FLIR

Järjestelmään tarvitaan sopiva anturi ja sopiva tyyppi riippuu aluksen ominaisuuksista sekä suorituskykyvaatimuksesta.

Lue lisää