Raymarine Magnum High Performance -avoantennitutka

UUSI - Magnum High Performance -avoantennitutka | Raymarine - A Brand by FLIR

Erittäin suorituskykyiset Magnum-avoantennitutkat tuovat pitkän kantaman suorituskykyä ja ainutlaatuista pienen kohteen tutkakuvantamista Raymarinen monitoiminavigointinäytöille. Magnum käyttää osittain samaa tutkateknologiaa kuin Yhdysvaltain rannikkovartiosto ja tarjoaa kehittynyttä kohteen seurantaa ja luotettavaa suorituskykyä pakattuna tyylikkääseen avoantennijalustaan, joka on rakennettu kestämään ympäristöolosuhteet.

MAGNUMIN OMINAISUUDET

Tärkeimmät ominaisuudet

Magnum on saatavilla 4 kW:n tai 12 kW:n tehoisena ja joko 1,2 metrin tai 1,8 metrin antennilla varustettuna. Sen enimmäiskantama on jopa 96 nm 12 kW:n malleissa – ihanteellinen avovesialuksiin – ja enintään 72 nm 4 kW:n malleissa. Magnum on täydellinen kumppani Raymarinen palkituille Axiom®- ja Axiom Pro -monitoiminavigointinäytöille (MFD), joissa käytetään LightHouse 3 -versiota. Magnum on myös taaksepäin yhteensopiva vanhempien mallien kanssa, joihin kuuluvat:

  • LightHouse 2-pohjaiset a-, c-, e-, eS- ja gS-sarjan monitoiminäytöt
  • C-sarjan laajakuva- ja E-sarjan laajakuvamonitoiminäytöt
  • E-sarjan Classic, G-sarjan monitoiminäytöt
    Huomautus: Kaikki Magnum-toiminnot eivät ole käytettävissä kaikissa vanhoissa monitoiminäytöissä.

LISÄOMINAISUUDET

UUSI Magnum-tutka - Huipputasoinen lintutila | Raymarine - A Brand by FLIR

Huipputasoinen lintutila

Hyödynnämme jo valmiiksi erinomaista Raymarinen lintujen tunnistusteknologiaa ja olemme kehittäneet Magnumin lintutilatoimintoa, jotta kohteena olevien lintujen selkeys on parempi jopa 10 nm:stä. Lintuparvien paikallistaminen Magnumilla auttaa kalastajia löytämään syöttikalaparvia nopeammin, mikä säästää myös polttoainetta.

UUSI Magnum-tutka - Kehittynyt tutkakuva | Raymarine - A Brand by FLIR

Kehittynyt tutkakuva

Magnum-tutkassa käytetään lisäksi Raymarinen keilan terävöittämisteknologiaa, joka tarjoaa 1-tasoista suuntimaa parempaa resoluutiota. Se tekee kohteiden erottelusta yksityiskohtaisempaa, rannikon yksityiskohdista karttamaisia ja pitkän kantaman suorituskyvystä ylivoimaista.

UUSI Magnum-tutka - Luokkansa paras kohdeseurannassa | Raymarine - A Brand by FLIR

Luokkansa paras kohdeseurannassa

Magnum tarjoaa parempaa tilannetietoisuutta käyttämällä täysin automaattista MARPA-kohteiden määritystä ja seurantaa. Magnum käyttää lisäksi Raymarinen Evolutionin 9-akselista ohjaussuuntateknologiaa, joka tarjoaa reaaliaikaisia ja tarkkoja kohdereittejä.

UUSI Magnum-tutka - True Trails | Raymarine - A Brand by FLIR

True Trails

Magnum käyttää True Trails -kohdehistoriaa. True Trails -ominaisuuksien avulla voit nähdä jokaisen liikkuvan kontaktin takana aiemman "peräaallon". Tämän lisätiedon avulla on entistäkin helpompaa tulkita muiden alusten liikkeitä ja tehdä älykkäitä ohjausliikkeitä, jotta ohittaminen on turvallista.

UUSI Magnum-tutka - Reaaliaikaiset suuntapäivitykset | Raymarine - A Brand by FLIR

Reaaliaikaiset suuntapäivitykset

Liitä Magnum Axiomiin ja LightHouse 3:een ja koe keskeytymättömät tutkakuvat, kun muutat kurssia. Reaaliaikaiset suuntapäivitykset mahdollistavat tutkan sijaintinäytön vapaan pyörimisen tarvittaessa niin, että koko näyttöä ei tarvitse päivittää.