Meritutkan Software Development Kit

Meritutkan Software Development Kit | Raymarine - A Brand by FLIR

Edistyneet tunnistustekniikat mukautettuihin käyttötarkoituksiin

Raymarinen tutkan Software Development Kitillä (SDK) ohjelmoijat ja laitevalmistajat voivat integroida tuotteitaan johtavien Raymarinen tutka-alustojen kanssa, mukaan lukien Quantum- ja Quantum 2 Doppler -tutkat. Raymarinella on laaja valikoima kompakteja ja tehokkaita tutkaratkaisuja, jotka sopivat miehitettyihin ja miehittämättömiin aluksiin, merivalvontajärjestelmiin ja muihin merikäyttötarkoituksiin.

Raymarinen SDK:lla tutkatietoja voidaan esittää, hallita ja käsitellä Microsoft Windows -pohjaisilla PC:illä. Raymarinen SDK otetaan käyttöön mukana toimitetulla USB-avaimella.

Oletko valmis aloittamaan? Yhdistä tutka SDK-asiantuntijaan ja keskustele Raymarinen tutka-asiantuntijoiden kanssa projektistasi.

Näytä ja tallenna SDK:n käyttöoikeussopimus

TUTKAN OMINAISUUDET

Raymarine Quantum CHIRP -tutka | Raymarine - A Brand by FLIR

Quantum CHIRP -tutka

Raymarinen palkittu Quantum-tutka hyödyntää CHIRP-pulssikompressiotekniikkaa taatakseen erinomaiset kuvat ja kohteen tunnistuksen sekä pitkillä että lyhyillä matkoilla. Quantum-tutka voidaan asentaa joko langallisesti tai langattomasti sen kiinteää Wi-Fi-tukiasemaa hyödyntämällä. Quantum on erittäin energiatehokas ja kevyt, joten se on erinomainen vaihtoehto moneen etätunnistuskohteeseen.

Raymarine Quantum 2 CHIRP -tutka ja Doppler | Raymarine - A Brand by FLIR

Quantum 2 CHIRP -tutka ja Doppler

Quantum 2 lisää Doppler-kohteenseurannan jo vaikuttavaan vakio-ominaisuuksien luetteloon. Doppler-prosessoinnilla Quantum 2 voi tunnistaa välittömästi liikkuvat tutkakohteet ja korostaa ne PPI:ssä. Näin tutkan käyttäjät voivat tunnistaa kohteet välittömästi, ja se parantaa tilannetietoisuutta ja voi vähentää törmäyksen vaaraa merkittävästi toimittaessa ruuhkaisilla väylillä.