Raymarinen näkyvät kevyet merikamerat


Näkyvät kevyet merikamerat tarjoavat edullisen valvontakameraratkaisun. Ne toimivat hyvin monenlaisissa valaistusolosuhteissa ja selviytyvät hyvin liikkeestä. Kytke mihin tahansa yhteensopivaan Raymarinen monitoiminäyttöön (analoginen kamera vaatii BNC-komposiittivideoliittimen) luodaksesi oman aluksen videohavannointijärjestelmän.

Valitse kamera saadaksesi lisätietoa:


Tutustu CAM210-kameraan | Raymarine

Päivä ja yö -merikamera

Kovaan käyttöön tarkoitettu päivä ja yö -teräväpiirtoverkkoluotikamera sopii käytettäväksi kaikkiin kannen yläpuolisiin sovelluksiin. Integroitu aurinkosuoja takaa maksimaalisen näkyvyyden ja pieni kehyskoko mahdollistaa helpon asennuksen mihin tahansa veneessä.

Videolähtö: IP

TUTUSTU CAM210-KAMERAAN

Tutustu CAM220-kameraan | Raymarine

Päivä ja yö -merikamera

Kovaan käyttöön tarkoitettu päivä ja yö -teräväpiirtoverkkokupuvideokamera sopii käytettäväksi sekä kannen ylä- että alapuolella. Kupumuotoilu tarjoaa monipuoliset toteutukset, samalla kun pieni kehyskoko mahdollistaa nopean asennuksen.

Videolähtö: IP

TUTUSTU CAM220-KAMERAAN

 
Tutustu CAM50-kameraan | Raymarine

Sisämerikamera

Raymarinen CAM50-merivalvontakamera on täydellinen kamera sisätiloihin. Huomaamattoman kupurakenteensa ansiosta se sopii erinomaisesti asennettavaksi aluksen salonkiin, ohjaushyttiin tai konehuoneeseen.

Videolähtö: analoginen

TUTUSTU CAM50-KAMERAAN

Tutustu CAM100-kameraan | Raymarine

Sisä- ja ulkomerikamera

Paranna laiturointiturvallisuutta valvomalla ohjauspaikalta käsin sokeita pisteitä tai konehuonetta ja miehistöä CAM100:lla, Raymarinen suljetun piirin päivä ja yö -merikameralla.

Videolähtö: analoginen

TUTUSTU CAM100-KAMERAAN

Tutustu CAM200IP-kameraan| Raymarine

Sisä- ja ulkomerikamera

CAM200IP on kestävä, päivä ja yö -teräväpiirtoverkkovideokamera, joka muuntaa minkä tahansa LightHouse II -monitoiminäytön tehokkaaksi videohavannointijärjestelmäksi.

Videolähtö: IP

TUTUSTU CAM200IP-KAMERAAN