Raymarine-mobiilisovellukset

Veneilysovellukset navigointiin, kalastukseen ja kauko-ohjaukseen

Raymarine-mobiilisovellukset


Tarkastele ja hallitse aluksesi verkkoa Raymarinen mobiilisovelluksilla. Muunna älypuhelimesi tai tablettisi etäkäyttöiseksi monitoiminäytöksi, jotta voit valvoa ja hallita järjestelmiäsi mistä tahansa paikasta aluksella.

UUSI Raymarine App – virallinen Raymarine-kumppanisovellus | Marine Electronics by Raymarine

UUTTA – Raymarine App

Raymarine App on Raymarinen merielektroniikan virallinen kumppanisovellus. Suoratoista ja hallinnoi yhtä monitoiminäyttöä tai hallinnoi LightHouse-karttoja Element- tai Axiom-sarjan laitteissa digitaalisesti käyttämällä Raymarine App-sovellusta. Uusi RayConnect-sovellus korvaa RayView-sovelluksen, RayControl-sovelluksen ja RayRemote-sovelluksen, jotka poistuvat käytöstä. Kaikki näiden sovellusten ominaisuudet ovat nyt käytettävissä Raymarine App.

TUTUSTU RAYCONNECT-SOVELLUKSEEN

LightHouse 3 -sovellukset | Raymarine – A Brand by FLIR

Dragonfly Wi-Fish

Muuta älypuhelimesi tehokkaaksi CHIRP DownVision -kaikuluotaimeksi Wi-Fishillä™. Lataa ilmainen Wi-Fish-sovellus ja muodosta yhteys tavallisella Wi-Fillä, niin voit suoratoistaa reaaliaikaista kaikuluotainsignaalia suoraan puhelimeen tai tablettiin.

TUTUSTU WIFISH-SOVELLUKSEEN

LightHouse 3 -sovellukset | Raymarine – A Brand by FLIR

Fishidy

Nyt voit kalastaa fiksummin: löydä paikallisia kalastusraportteja, kirjaa saaliita ja paikkoja interaktiivisilla kalastuskartoilla ja ole yhteydessä paikallisiin kalastajiin!

VIERAILE FISHIDY-SIVUSTOLLA

LightHouse 3 -sovellukset | Raymarine – A Brand by FLIR

SeaPilot

Seapilot oli maailman ensimmäinen navigointisovellus, jolla on sellaisia ominaisuuksia kuin AIS-tiedot (Automatic Identification System), mikä tekee helpoksi nähdä muiden alusten liikkeet merikartoilla.

VIERAILE SEAPILOT-SIVUSTOLLA

Raymarine LightHouse-sovellukset

LightHouse-sovellukset tarjoavat laajennettuja vaihtoehtoja viihde-, navigointi-, sää- ja järjestelmäintegraatioon Raymarine LightHouse 3 -monitoiminäytössäsi. Valitse viihdevaihtoehdoista, kuten Netflix tai Spotify. Hallitse aluksen laitteita, kuten Seakeeper-gyrostabilaattoria ja Lumishoren ja ShadowCasterin vedenalaisia valoja. Käytä Theyrin, Buoyweatherin, PredictWindin ja monien muiden palveluiden tosiaikaisia säätietoja.

Lue lisää LightHouse-sovelluksista

Vanhentuneet sovellukset ja ohjelmistot

RayView-sovellus

Suoratoista monitoiminäyttö suoraan tablettiisi tai älypuhelimeesi.

Lue lisää RayView-sovelluksesta

RayControl-sovellus

Sopii erinomaisesti tableteille: kahdensuuntainen hallinta monitoimilaitteen ja tabletin välillä

Lue lisää RayControl-sovelluksesta

RayRemote-sovellus

Käytä monitoiminäyttöäsi etänä älypuhelimeltasi.

Lue lisää Rayremote-sovelluksesta

Voyager Planner

Voyage Planner on tehokas, helppokäyttöinen, kotona käytettävä suunnittelu- ja tiedonhallintaohjelmistoratkaisu Raymarinen monitoiminäytöille.

Lue lisää Voyager Planner -sovelluksesta

RayTech™-navigointiohjelmisto

Ota tietokoneesi alukselle ja käytä tutkaa, digitaalista kaikuluotainta, karttoja ja navigointitietoja välittömästi yhteensopivien Raymarine-monitoiminäyttöjen avulla.

Lue lisää RayTech-sovelluksesta