Axiom XL - Glass Bridge -monitoiminäyttö | Raymarine by FLIR
Axiom XL - Glass Bridge -monitoiminäyttö | Raymarine by FLIR

Axiom XL - Glass Bridge -monitoiminäyttö

Uusi lippulaiva

Axiom XL -sarja edustaa Raymarinen navigoinnin ja modernin ruori-integroinnin huippua.

Axiom XL -näytöt on suunniteltu komentosilta-asennuksiin, ja ne tarjoavat ylivoimaisen suorituskyvyn, laajan näkyvyyden ja elegantin yksinkertaisuuden. Täysin vedenkestävät, äärimmäisiin olosuhteisiin suunnitellut komentosiltojen Axiom XL -monitoiminäytöt voidaan asentaa sekä avo- ja katettuihin ohjauspisteisiin. Kukin malli käyttää in-plane switching -tekniikkaa (IPS) ja Raymarinen optista liimausta tarjotakseen laajemmat katselukulmat, terävämmän kontrastin ja ylivoimaisen luettavuuden kirkkaassa auringonvalossa.

16, 19, 22 ja 24 tuuman näytöllä saatavana olevan Axiom XL:n reunasta reunaan lasia oleva rakenne mahdollistaa alusten suunnittelijoille integroidun ja elegantin navigaatio-ohjauksen luomisen.

AXIOM XL -OMINAISUUDET

GLASS BRIDGE -MONITOIMINÄYTTÖ

Axiom XL -ominaisuudet | Raymarine - A Brand by FLIRLippulaivan suorituskyky

Axiom XL -näytön ytimessä on salamannopea neliydinprosessori, joka tarjoaa responsiivisen ja tehokkaan, suuren monitoiminäytön navigaatiokokemuksen. Axiom XL yhdistää useita teknologioita ja antureita yksi- tai moninäyttöiseen ohjausratkaisuun. Integroi Axiom XL Axiom XL -lisänäyttöihin tai yhdistä saumattomasti Raymarinen Axiom- ja Axiom Pro -näyttöihin etäasemissa.

Axiom XL -ominaisuudet | Raymarine - A Brand by FLIRYlivoimainen integraatio

Axiom XL -näytöt ovat tehokas verkko- ja videointegrointialusta, ja niissä on kolme Ethernet-porttia tutkan, CHIRP:n ja 3D-kaikuluotainmoduulien sekä Axiom-tuoteperheen lisänäyttöjen yhdistämiseksi. FLIR-lämpökameratuki parantaa tietoisuutta, ja HDMI-tulon ansiosta Axiom XL palvelee etätyöasemana tai viihdenäyttönä.

Axiom XL -ominaisuudet | Raymarine - A Brand by FLIREleganttia yksinkertaisuutta

Axiom XL -näytöissä on Raymarinen LightHouse 3 -käyttöliittymä, ja ne tarjoavat nopean, virtaviivaisen ja selkeän käyttöliittymän, joka on helppo mukauttaa omaan navigointityyliin. Nauti ohjaamisesta monikosketusnäytön avulla tai lisää RMK-10-näppäimistö etäjärjestelmäohjauksen täydennykseksi.

Axiom XL - Älykäs ja kestävä kokolasinen näyttö | Raymarine - A Brand by FLIR

Älykäs ja kestävä kokolasinen näyttö on optimoitu uppo- ja pinta-asennukseen ja tarjoaa virtaviivaisen painikkeettoman ulkoasun pyyhkäisykäynnistyksellä ja kosketusohjauksella. Kiinteä valaistustunnistus säätää automaattisesti näytön kirkkauden valaistusolosuhteiden mukaisesti.

Vielä parempi liitettävyys LightHouse-mobiilisovellusten avulla. Laajenna Axiom XL:n tehoa ja ominaisuuksia mobiilisuoratoiston viihdesovelluksilla ja yhdistä se johtaviin meriteknologian kumppaneihin, kuten Seakeeper, Mazy ja Luminshore.

Pidä silmällä miehistön tiloja tai konehuonetta merivideokameroilla. Yhdistä sekä analoginen että digitaalinen video IP:n kautta ja katsele 4 samanaikaista videotoistoa. Sisäänrakennettu tallennusominaisuus muuttaa Axiom XL:n aluksen DVR:ksi.

Axiom XL - Pääsy Axiomiin kaikkialta | Raymarine - A Brand by FLIR

Pääsy Axiomiin kaikkialta Axiom XL:n HDMI-videotulon ansiosta. Seuraa Axiomia isolta näytöltä kannen alla tai toista Axiom XL -dataa puhelimessasi tai tabletissasi Raymarinen mobiilisovelluksilla.

Aluksen automaatio Raymarinen Digital Switching -ratkaisuilla veneenrakentajille. Axiom XL Digital Switching -teknologia tarjoaa helpon kosketusnäyttöohjauksen aluksen elektroniikalle.

Lähde matkaan nopeammin intuitiivisen LightHouse 3 -käyttöjärjestelmän avulla. Aseta seuraava kurssisi sekunneissa minuuttien sijaan. LightHouse 3 on nopea oppia ja sitä on helppo muokata.

Axiom XL - Paranna tietoisuutta | Raymarine - A Brand by FLIR

Paranna tietoisuutta Quantum 2 CHIRP -tutkan ja Doppler-kohdeseurannan avulla; helpompi tapa pitää silmällä mahdollisesti vaarallisia kohteita.

Ylimääräinen silmäpari turvallisempaan navigointiin FLIR ClearCruise™ lämpökohteiden tunnistuksella. Anna Axiom XL:n ja FLIRin toimia kuudentena aistinasi vesillä, niin navigoit turvallisemmin, sekä yöllä että päivällä.

Valmiina kalaan valinnaisella RVX1000 etäasennetulla 3D CHIRP -kaikuluotainmoduulilla. Koe Raymarinen CHIRP-kaikuluotain ja palkittu RealVision™ 3D isolla näytöllä.

Axiom XL - Tuo tietokoneesi | Raymarine - A Brand by FLIR

Tuo tietokoneesi ohjaamoon. Axiom XL antaa kapteenien katsoa ja ohjata etätyöasemaa sen HDMI-lähdön ja USB-kosketusnäyttöohjauksen avulla.

Navigoi parhailla kartoilla: Navionics, C-MAP ja Raymarinen rasteri- ja vektorikarttojen LightHouse-kirjasto johtavilta karttavalmistajilta.

Pysy kurssissa kehittyneen Evolution-autopilotti-integraation avulla. Aseta reittipiste Axiom XL:ään ja anna Evolutionin 9-akselisen älykkään anturin pitää sinut täydellisessä kurssissa.

OSTOVAIHTOEHDOT


Löydät kaikki tuotetiedot ja tekniset tiedot Axiom XL:n tuotetietosivulta:

TUTUSTU AXIOM XL -MALLEIHIN
Etsi jälleenmyyjä | Raymarine - A Brand by FLIR

ETSI JÄLLEENMYYJÄ

Voit ostaa Axiom XL:n ja kaikki muut Raymarine-tuotteet paikalliselta, hyväksytyltä jälleenmyyjältäsi.

ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Lataa Axiom XL -esite | Raymarine - A Brand by FLIR

LATAA ESITE

Lisätietoa UUDESTA Axiom XL:stä saat lataamalla esitteemme.


SAATAVILLA PIAN

PITÄKÄÄ MINUT AJAN TASALLA

Saat viimeisimmät Axiom XL -päivitykset.