Digital Switching Vessel System Control and Automation | Raymarine - A Brand by FLIR
Digital Switching Vessel System Control and Automation | Raymarine - A Brand by FLIR
Digital Switching Vessel System Control and Automation | Raymarine by FLIR

Digital Switching Aluksen Hallinta ja Automaatio

Raymarinen Digital Switching korvaa tavalliset mekaaniset virtankytkimet ja sulakkeet modernilla digitaalisella sähkönjakelulla. Järjestelmä ei ole vain kätevä ja helppokäyttöinen, vaan se myös toimii saumattomasti ja luotettavasti, sen asennus on yksinkertaista ja kustannustehokasta. Moduleja ohjataan miltä tahansa LightHouse 3 näytöltä. Raymarine LightHouse 3 monitoiminäytöt toimivat saumattomasti alan johtavien toimittajien järjestelmien kanssa kuten EmpirBuz, CZone ja Böning Automation.

Digitalista virransyöttöä

Digital Switching -järjestelmä käyttää kestäviä ja kompakteja digitaalisen piirin hallintamoduuleja tilaa vievien ja kalliiden kytkinpaneelien sijaan. Modulit kommunikoivat NMEA 2000 verkon kautta ja jokainen järjestelmä on räätälöity vastaamaan hallittavien laitteiden tarkkoja tarpeita.

Mobiililatteet

RayControl ja erilaisilla Appeilla voidaan monitoiminäyttöjä hallita tabletilta tai puhelimella.

Eleganttia yksinkertaisuutta

LightHouse 3 tukee moninaisia graafisia Digital Switching paneeleita. Jokainen sivu voidaan räätälöidä sekä ulkonöllisesti että toiminnallisesti vastaamaan käyttäjän toiveita. Tarvittaessa toimintoja voidaan muokata jälkikäteen jos järjestelmää esimerkiksi laajennetaan.

Mallisto


Digital Switching Systems from CZone | Raymarine - A Brand by FLIR

Uusi CZone

Raymarinen Axiom ja CZone yksinkertaistavat aluksen sähköjärjestelmien asentamista korvaamalla monimutkaiset ja usein hankalakäyttöiset perinteiset kytkin- ja sulakepaneelit verkossa olevalla digitaalisen kytkimen käyttöliittymällä, jota käytetään Raymarinen Axiom-malliston monitoiminavigointinäyttöjen kautta. Axiom ja CZone tarjoavat ennen kokematonta laivan sähköjärjestelmien hallintaa.

EXPLORE CZONE

Digital Switching Systems from EmpirBus | Raymarine - A Brand by FLIR

EmpirBus

Raymarinen Digital Switching tuo veneeseen edistyneen kodin automaation kaiken tehokkuuden ja mukavuuden. Digital Switchingin avulla voit hallita aluksen sähkö- ja elektronisia järjestelmiä, kuten valaistusta, ilmastointia, kulkuvaloja, pyyhkimiä, äänitorvia, viihdejärjestelmiä, turvajärjestelmiä ja paljon muuta, verkkoon liitetyltä monitoiminäytöltä, älypuhelimesta tai tabletista käsin.

EXPLORE EMPIRBUS