CZone ja Raymarine Axiom – Yksinkertaisempaa hallintaa ja seurantaa | Raymarine - A Brand by FLIR
CZone ja Raymarine Axiom – Yksinkertaisempaa hallintaa ja seurantaa | Raymarine by FLIR

CZone ja Raymarine Axiom – Yksinkertaisempaa hallintaa ja seurantaa

CZone ja Raymarine Axiom – Yksinkertaisempaa hallintaa ja seurantaa

Raymarinen Axiom ja CZone yksinkertaistavat aluksen sähköjärjestelmien asentamista korvaamalla monimutkaiset ja usein hankalakäyttöiset perinteiset kytkin- ja sulakepaneelit verkossa olevalla digitaalisen kytkimen käyttöliittymällä, jota käytetään Raymarinen Axiom-malliston monitoiminavigointinäyttöjen kautta. Axiom ja CZone tarjoavat ennen kokematonta laivan sähköjärjestelmien hallintaa.

LightHouse 3:n yhteensopivuus CZone Digital Switching -järjestelmien kanssa | Raymarine - A Brand by FLIR

Mukautetut käyttöliittymät

CZonen ja Raymarinen digitaalisen vaihdon yhteistoiminta on täysin mukautettava ratkaisu, jonka avulla veneenrakentajat ja järjestelmäintegraattorit voivat luoda intuitiivisia ja runsasta grafiikkaa käyttäviä CZone-hallintasivuja, jotka integroidaan saumattomasti Axiomin LightHouse 3 -käyttöjärjestelmän kanssa.

Toimintaperiaate

Axiomin kehittyneen LightHouse 3 -käyttöjärjestelmän avulla veneenrakentajat ja järjestelmäintegraattorit voivat tuoda CZone-järjestelmän konfigurointitiedostoja sekä runsasta grafiikkaa käyttäviä hallintasivuja LightHouse-kojelautasovellukseen. LightHouse-kojelaudan sivut on suunniteltu ja ohjelmoitu Raymarinen CZone -grafiikkatyökalulla. Mukautetut kytkinmallit ja monen sivun ohjaimet on räätälöity eri alusten tarpeiden mukaan, ja kojelaudan sivuja voidaan luoda standardoitujen kytkimien ja tietoruutujen kirjastosta.

Jos olet veneenrakentaja tai järjestelmäintegraattori ja haluat oppia luomaan Raymarinen ja CZonen hallinta- ja seurantaratkaisun, ota yhteyttä tästä

CZone - hallintaa ja seurantaa | Raymarine - A Brand by FLIR

Tietoja CZonesta

CZone -digitaalinen hallinta- ja seurantaverkko yksinkertaistaa sähköjärjestelmien asentamista korvaamalla monimutkaiset ja hankalakäyttöiset johdot kytkin- ja sulakepaneeleihin uusinta teknologiaa edustavilla kestävillä käyttöliittymillä ja kevyellä NMEA 2000 -verkkokaapelilla. Verkko myös automatisoi monimutkaiset sähköjärjestelmät ja mahdollistaa langattoman ohjauksen mobiililaitteilla tai erityisillä avaimenperä-kaukosäätimillä.

CZone tarjoaa kattavan näkymän aluksen koko sähköjärjestelmään ja täydellisen hallinta- ja seurantakyvyn. Kehittyneen seuranta- ja liipaisutoiminnon ansiosta CZone ei pelkästään varoita kapteenia mahdollisista ongelmista, vaan auttaa myös ratkaisemaan ongelman automaattisesti.

Lue lisää CZonesta osoitteessa www.czone.net.

CZone Digital Switching -järjestelmien valopaneeli | Raymarine - A Brand by FLIR
LightHouse 3:n yhteensopivuus CZone Digital BW240:n kanssa | Raymarine - A Brand by FLIR