DIGITAL SWITCHING

ALUKSEN JÄRJESTELMÄN HALLINTA JA AUTOMAATIO

Aluksen Digital Switching -järjestelmän hallinta ja automaatio | Marine Electronics by Raymarine

DIGITAL SWITCHING

Aluksen järjestelmän hallinta ja automaatio

Digital Switching - aluksen järjestelmän hallinta ja automaatio

Digital Switching korvaa aluksen tavalliset mekaaniset virtakytkimet ja sulakkeet moderneilla digitaalisilla sähkönjakelumoduuleilla. Näitä moduuleja ohjataan miltä tahansa LightHouse 3 -monitoiminäytöltä, mobiililaitteilta tai ohjelmoitavilta kytkinpaneeleilta ja ne voivat sijaita eri puolilla alusta. Raymarine LightHouse 3 -monitoiminäytöt toimivat saumattomasti johtavien toimittajien järjestelmien kanssa, kuten EmpirBus, CZone ja Böning Automation. Kun olet hankkimassa seuraavaa alustasi, muista kysyä, mitä digital switching -vaihtoehtoja on saatavilla.

Digitaalista virransyöttöä

Digital switching -järjestelmä käyttää kestäviä ja kompakteja digitaalisen piirin hallintamoduuleja tilaa vievien ja kalliiden kytkinpaneeleiden sijaan. Moduulit kommunikoivat NMEA 2000 -verkon kautta, ja jokainen järjestelmä on räätälöity vastaamaan hallittavien laitteiden tarkkoja tarpeita. Digital switching -järjestelmien avulla alusten rakentajat voivat vähentää merkittävästi aluksessa tarvittavien virtakaapeleiden kokoa ja pituutta. Tämä tekee aluksesta kevyemmän ja voi myös vähentää merkittävästi kustannuksia verrattuna perinteiseen johdoilla varustettuun alukseen.

Mobiililaitteet

Raymarinen Control- ja Remote-sovellusten avulla voit hallinnoida käyttämällä tablettia tai älypuhelinta.

Eleganttia yksinkertaisuutta

LightHouse 3 tukee moninaisia graafisia Digital Switching -paneeleita. Jokainen sivu voidaan räätälöidä sekä ulkonäöllisesti että toiminnallisesti vastaamaan käyttäjän toiveita. Kosketettava grafiikka tuo aluksen järjestelmän eloon ja ilmoittaa kriittisten järjestelmien tilasta yhdellä silmäyksellä. Muutamalla yksinkertaisella kosketuksella voidaan luoda makrosäätimiä, joilla suoritetaan normaalisti monimutkaisia toimintoja. Aluksen järjestelmiä voidaan muokata helposti yksinkertaisilla tiedostopäivityksillä.

UUTTA YachtSense-ekosysteemi


Uusi YachtSense-ekosysteemi mahdollistaa täydellisen integroinnin aluksessa ja sen ulkopuolella kaikkiin veneen verkkoon liitettyihin laitteisiin.

Asennettu järjestelmä takaa kapteeneille ja aluksen omistajille aluksen valmiuden ennen matkaa, sen aikana ja sen jälkeen. Ne ovat aina yhteydessä alukseen.

Matkan valmistelut voidaan aloittaa ennen kotoa lähtöä, ja aluksella oltaessa vieraat ja miehistö voivat olla yhteydessä veneeseen.

TUTUSTU YACHTSENSE-EKOSYSTEEMIIN

UUSI YachtSense-ekosysteemi - älykäs kotisi vesillä | Marine Electronics by Raymarine

Digital Switching -tuotteet


Digital Switching -järjestelmät CZonelta | Marine Electronics by Raymarine


CZonen Digital Switching -järjestelmät

CZone tarjoaa kattavan näkymän aluksen koko sähköjärjestelmään ja täydellisen hallinta- ja seurantakyvyn. Edistyneen valvonta- ja laukaisutoiminnon ansiosta CZone ei pelkästään varoita kapteenia mahdollisista ongelmista järjestelmässä vaan voi myös ratkaista ongelman automaattisesti.

TUTUSTU CZONEEN

Digital Switching -järjestelmät EmpirBusilta | Marine Electronics by Raymarine


EmpirBusin Digital Switching -järjestelmät

Digital Switching -järjestelmällä voit hallita aluksen sähkö- ja elektroniikkajärjestelmiä, kuten valaistusta, ilmastointia, navigointivaloja, pyyhkimiä, äänitorvia, viihdejärjestelmiä, turvajärjestelmiä ja paljoa muuta verkkoon yhdistetystä monitoiminäytöstä, älypuhelimesta tai tabletista.

TUTUSTU EMPIRBUSIIN

UUSI YachtSense modulaarinen digitaalinen ohjausjärjestelmä | Marine Electronics by Raymarine


YachtSense modulaarinen digitaalinen ohjausjärjestelmä

Raymarinen YachtSense™ on edistynyt digitaalinen ohjausjärjestelmä, joka mahdollistaa aluksen sähköjärjestelmien täyden hallinnan ja tietoisuuden. Modulaarinen rakenne ja alan johtavat turvallisuusominaisuudet edustavat merenkulkuautomaation tulevaisuutta.

TUTUSTU YACHTSENSEEN

Näytä tekniset tiedot