UUSI
YACHTSENSE

DIGITAALINEN OHJAUSJÄRJESTELMÄ

Marine Electronics by Raymarine

MODULAARINEN
DIGITAALINEN OHJAUSJÄRJESTELMÄ


YachtSense™ on edistynyt digitaalinen ohjausjärjestelmä, joka mahdollistaa aluksen sähköjärjestelmien täyden hallinnan ja tietoisuuden.

Modulaarinen rakenne ja alan johtavat turvallisuusominaisuudet edustavat merenkulkuautomaation tulevaisuutta.ALUKSEN MODERNI AUTOMAATIO


Kukin YachtSense digitaalinen ohjausjärjestelmä perustuu täysin räätälöityyn käyttökokemukseen. Tilaustyönä laaditut käyttöliittymävaihtoehdot tarjoavat modernin ja elegantin automaatioratkaisun alukselle. Kapteenit voivat valvoa mekaanisia järjestelmiä ja ottaa aluksen mukavuudet hallintaansa suoraan komentosillalta.

Aina generaattorin tilan tarkistamisesta salongin valaistuksen säätöön iltaa varten, YachtSense takaa vaivattoman hallinnan, jotta kapteeni ja miehistö voisivat keskittyä matkaan ja avovedestä nauttimiseen.

YachtSensen täysin räätälöity käyttökokemus | Marine Electronics by Raymarine

SKAALATTAVA


YachtSense on ainutlaatuinen modulaarinen järjestelmäarkkitehtuuri, joka antaa veneenrakentajille vapauden suunnitella ja standardoida digitaalisia ohjausratkaisuja, jotka ovat skaalattavissa koko mallivalikoimaan.

Kukin YachtSense-perusjärjestelmä sisältää YachtSense-päämoduulin ja virtalähdemoduulin. Sen jälkeen järjestelmää täydennetään ja laajennetaan muilla YachtSense-moduuleilla.

Pää- ja virtalähdemoduulien lisäksi järjestelmää voidaan laajentaa matalan virran moduuleilla, korkean virran moduuleilla, käänteismoduuleilla, signaalimoduuleilla ja etämoduuleilla. Moduulit yhdistetään tietyn tyyppisiin laitteisiin, ja kussakin on enintään 4 kanavaa. Mikään muu digitaalinen kytkentäjärjestelmä ei tarjoa näin suurta joustavuutta ja laajennusmahdollisuutta.

MODULAARINEN
DIGITAALINEN OHJAUSJÄRJESTELMÄ

SUUNNITELTU
ODOTTAMATONTA
VARTEN


YachtSense-järjestelmät on rakennettu Raymarinen tiukkojen standardien mukaan. Kolme redundanssikerrosta takaa kapteenin mielenrauhan. Integroitu näppäimistö mahdollistaa manuaalisen ohituksen, ja LCD-näyttö tarjoaa järjestelmädiagnostiikan. Kestävät IPX6-kotelot ja 3 vuoden takuu.

Aina generaattorin tilan tarkistamisesta salongin valaistuksen säätöön iltaa varten, YachtSense takaa vaivattoman hallinnan, jotta kapteeni ja miehistö voisivat keskittyä matkaan ja avovedestä nauttimiseen.

Verkko-ongelmien tapauksessa koko järjestelmä kytkeytyy minimaaliseen toimintatilaan, ja järjestelmää voidaan ohjata päämoduulin näppäimistöllä ja LCD-näytöllä. Kaikki moduulit jatkavat toimintaa verkkoyhteyden katketessa, ja manuaalinen sulakkeen ohitus mahdollistaa tilapäisen virranohituksen, jos moduuli rikkoutuu.

ALOITTAMINEN


Jos olet veneenrakentaja tai järjestelmäintegroija, joka työskentelee veneenrakentajan kanssa, Raymarine YachtSense -asiantuntijat voivat yhteistyössä suunnittelutiimisi kanssa suunnitella YachtSense-järjestelmän.

Ota yhteyttä YachtSense-asiantuntijaan klikkaamalla tästä