• Banner - eSSeries
 

UUSI eS Series

Olitpa kalassa, purjehtimassa tai vain oleilemassa merellä, eS Series -monitoiminäyttöjen kehittynyt LightHouse II -käyttöjärjestelmä yhdessä HybridTouch™-kosketustoimintojen kanssa tarjoaa täydellisen hallinnan.

 

Kestävä ja ergonominen toteutus

Ohut Glass Bridge -muotoilu, kolme erilaista asennusvaihtoehtoa: teline-, pinta- tai täysin pintaan upotettu.
 
 

Hybrid Touch™

Raymarinen HybridTouch-teknologia tarjoaa valikoiman intuitiivisia kosketusnäyttötoimintoja mukaan lukien nipistyszoomauksen tai näppäimistön kautta tapahtuvan hallinnan, josta on hyötyä erityisesti silloin kun merenkäynti on kovempaa.

Lue lisää ominaisuuksista  
 

Monitoimintoinen kiertosäädin

Innovatiivinen monitoimintoinen kiertosäädin jossa yhdistyvät tarkka kursorin ja valikkovaihtoehtojen hallinta.

 

Ole Mobiili

  • Muodosta yhteys eS-sarjan laitteeseen kaikkialta alukselta
  • Sisäänrakennettu Wi-Fi mahdollistaa suoratoiston Raymarinen mobiilisovelluksiin ja synkronoinnin Navionics Boating -sovelluksen kanssa.
 
 

Superkirkas

Raymarinen optisesti erinomainen liimausteknologia takaa terävämmät värit ja paremman kontrastin kaikissa valaisuolosuhteissa.

Lue lisää ominaisuuksista  
 

Parhaa kartat

LightHouse II tarjoaa käyttäjille vapauden valita kaikkein parhaimmat kartat - valitse Jeppesenin C-MAP, Navionics tai Raymarinen jatkuvasti laajentuvasta LightHouse-karttojen valikoimasta.

Lue lisää  
 

Lähde metsästämään merenalaiseen maailmaan eS Series -monitoiminäytön & Raymarinen korkealuokkaisen kaikuluotaimen avulla.

Käytä aikasi mieluummin kalojen narraamiseen kuin kalojn etsimiseen käyttämällä sisäänrakennettua CHIRP DownVision™ -kaikuluotainta.

 
 
 

Verkkoanturit ja lisälaitteet

Valjasta eS Series -monitoiminäyttöjen koko suorituskyky liittämällä siihen suorituskykyisiä antureita ja lisälaitteita - nauti veneilystäsi enemmän.

Tutustu lisälaitteisiin