Raymarine LightHouse 3 Usein kysytyt kysymykset | Raymarine by FLIR

Raymarine LightHouse 3 Usein kysytyt kysymykset

Takaisin LightHouse 3.11 -kotisivulle

LightHouse 3.3 on täynnä monia jännittäviä uusia ominaisuuksia sekä Axiom- että Axiom Pro-malliin, muun muassa:

Täysi verkkokäyttö eS- ja gS-sarjan monitoiminäyttöjen kanssa (päivitetty LightHouse 3.3:een)

Tutkan AIS-kohteen kerroskuva

Suhteellisen ja todellisen tutkajäljen näyttö

Karttaplotterin säätila tukee SiriusXM Marine Weather -järjestelmää (SR150-vastaanotin)

Navionics Plotter Sync. LightHouse 3 synkronoi Wi-Fin kautta Navionics Boating -sovelluksen kanssa

 • Aktivoi ja uusi Freshest Data -tilauksesi
 • Karttapäivitykset suoraan monitoiminäytöllesi sovelluksen kautta
 • Reittipisteiden, reittien ja jälkien synkronointi

Oheisanturin ohjelmistopäivitykset (tutka-antennit, kaikuluotainmoduulit jne.)

Kaikuluotainparannuksia sisältäen:

 • Tallennetut herkkyyssäädöt RealVision 3D -kaikuluotaimessa
 • RealVision 3D:n syvyys- ja intensiteettiasteikko ruudukolla
 • Sulava zoomaus ja siirtyminen
 • Pikavalinta kaikkien kaikuluotainlähettimien kytkemiseksi välittömästi pois päältä

Monitoiminäytön jännitetiedot tietoruudulla näytettäväksi tai kojelautasovellukseen

Parannettu diagnostiikka, mukaan lukien yksityiskohtainen luettelo verkkolaitteista

Uusia kieliä: bulgaria, heprea, unkari, thai.

Katso LightHouse 3.3 -sivulta osoitteesta Raymarine.com lisätietoja näistä uusista ominaisuuksista.

Kyllä! LightHouse 3.3 on nyt saatavilla Raymarine eS-sarjan ja gS-sarjan monitoiminäyttöihin. Päivityksen jälkeen nämä monitoiminäytöt toimivat saumattomasti verkossa Axiom- ja Axiom Pro -monitoiminäyttöjen kanssa ja ne voivat jakaa ominaisuuksiaan.

Et. Digitaalisen kytkennän konfigurointitiedostot pitää ensin päivittää uuteen LightHouse 3 -standardiin. Emme suosittele digitaalisesti kytkettyjen alusten päivittämistä ennen kuin keskustelet asiasta aluksen rakentajan tai myyjän kanssa.

Et. Laajan testauksen jälkeen totesimme, että Raymarine a-sarjan, c-sarjan ja e-sarjan tuotteissa ei ole käytettävissä riittävästi muisti- ja prosessoriresursseja LightHouse 3:n käyttämiseksi, jotta suorituskykytaso pysyisi hyväksyttävänä. Näihin yksikköihin ei voida asentaa LightHouse 3 -päivitystä.

Seuraavien kuukausien aikana aiomme lisätä LightHouse 3 -käyttöjärjestelmään useita tällä hetkellä LightHouse II:ssa tuettuja ominaisuuksia. Näitä ominaisuuksia ja parannuksia ovat muun muassa:

 • Theyrin GRIB Viewer -sääsovellus
 • SIRIUSXM audiotuki
 • Edistykselliset purjehdustyökalut, joihin kuuluvat:
  • Asetuslinjat ja polaarit
  • Pikakurssimerkintä
  • Kilpa-ajastimet ja aloitussuunta-avustaja
 • Polttoaineen hallinta
 • Graafiset vuorovedet ja virtaukset
 • Document viewer -sovellus
 • Ylä- ja sivupalkin lisäasetukset
 • Järjestelmänlaajuinen kirkkaudensäätö
 • Mittaviivain
 • Ja monia muita uusia ominaisuuksia ja parannuksia!

Olemme sitoutuneet siihen, että jokaisessa uudessa LightHouse 3 -käyttöjärjestelmäversiossa on mahdollisimman monta uutta ominaisuutta ja toimintoa. Uuden LightHouse-käyttöjärjestelmäversion julkistamiseen soveltamiemme tiukkojen testaus- ja laadunvarmistustoimien vuoksi emme kuitenkaan voi taata, että jokaisessa uudessa versiossa olisi aina mukana kaikki tulevat ominaisuudet ja parannukset. Vaadittuja standardeja vastaamattomat uudet ominaisuudet ja parannukset priorisoidaan seuraavan LightHouse 3 -käyttöjärjestelmän versiossa.

Raymarine on suunnitellut julkaisevansa seuraavat LightHouse 3 -versiot lähitulevaisuudessa:

 • LightHouse-versio 3.4 (helmikuussa 2018)

Aivan kuten LightHouse II -käyttöjärjestelmän kohdalla, Raymarine on sitoutunut tarjoamaan säännölliset LightHouse 3 -päivitykset uusilla ja laajennetuilla ominaisuuksilla, mutta edellä esitetty LightHouse-julkistusaikataulu voi vielä muuttua.

LightHouse 3 Usein kysytyt kysymykset

Vastaus: Raymarinen RayControl- ja RayRemote-sovellukset ovat nyt yhteensopivia Axiomin ja LightHouse 3:n kanssa. Varmista, että olet päivittänyt sovelluksesi viimeisimpään versioon laitteesi online-sovelluskaupassa.

Vastaus: LightHouse 3.2 ja sitä uudemmat versiot tukevat Rockford Fosgate- ja FUSION-järjestelmiä. Niitä ohjataan käyttämällä Raymarine Audio -sovellusta, ja ne liitetään viihdelaitteistoon NMEA2000:n avulla.

Ethernet-yhteys FUSION 700- ja 750-järjestelmiin tulee myöhemmin julkaistavassa päivityksessä.

Tulemme lisäämään SIRIUSXM-satelliittiradion tuen tulevaan ohjelmistoversioon.

LightHouse 3.3 -versiosta alkaen Raymarine Axiom -järjestelmä tukee SiriusXM:n merisäätä Pohjois-Amerikassa. Toisin kuin LightHouse 2 -järjestelmissä, joissa käytetään omaa merisääsovellusta, LightHouse 3 -karttasovelluksessa on täysin integroitu merisäänäyttö. Kun avaat valikon, näet uuden “Sää”-tilavalinnan, jonka avulla voit näyttää kerroskuvan SiriusXM-säätiedoista.

Raymarine toimii myös Theyr GRIB Viewer -sovelluksessa, joka tarjoaa maailmanlaajuisia säätietoja. Se tulee olemaan käytettävissä tulevassa LightHouse 3 -päivityksessä.

Jokaisessa Axiom- ja Axiom Pro -järjestelmässä on sisäänrakennettu langaton Bluetooth-verkko. Aiomme ottaa sen käyttöön tietyille lisävarusteille, kuten RCU-3-kauko-ohjaimelle, myöhemmin tänä vuonna.

Raymarine kehittää aktiivisesti edistyksellisiä purjehdustyökaluja LightHouse 3:een, mukaan lukien asetuslinjat, aloituslinjan hallinta, kilpapurjehduskurssi ja paljon muuta. Toivomme voivamme julkistaa ne keväällä 2018.

Tietoa LightHouse 3:sta kiinnostuneille, vanhempien tuotteiden käyttäjille

Kyllä! LightHouse 3.3 on nyt saatavilla Raymarine eS-sarjan ja gS-sarjan monitoiminäyttöihin. Päivityksen jälkeen nämä monitoiminäytöt toimivat saumattomasti verkossa Axiom- ja Axiom Pro -monitoiminäyttöjen kanssa ja ne voivat jakaa ominaisuuksiaan.

Et. Laajan testauksen jälkeen totesimme, että Raymarine a-sarjan, c-sarjan ja e-sarjan tuotteissa ei ole käytettävissä riittävästi muisti- ja prosessoriresursseja LightHouse 3:n käyttämiseksi, jotta suorituskykytaso pysyisi hyväksyttävänä. Näihin yksikköihin ei voida asentaa LightHouse 3 -päivitystä.

Ei. Sinun pitää ladata LightHouse 3.3 eS- ja gS-sarjoille manuaalisesti osoitteesta Raymarine.com ja asentaa se microSD-muistikortilta. LightHouse 3.3 -käyttöjärjestelmän toiminnassa ja ominaisuuksissa on joitain erittäin merkittäviä eroja, joista sinun pitää olla tietoinen ennen päivitystä. Voit tarkastella päivitettyä käyttöopasta ja ohjelmiston “aukkolistaa” ennen kuin päätät päivittää järjestelmäsi.

Ei. Ohjelmisto sisältää joitain Axiom- ja Axiom Pro -ominaisuuksia, jotka tulevat päivityksessä. Muut Axiom-ominaisuudet ovat riippuvaisia Axiom-alustan edistyksellisestä laitteistosta eivätkä toimi päivitetyssä LightHouse II -laitteistossa.

Esimerkiksi RealVision 3D -kaikuluotain on riippuvainen Axiom- ja Axiom Pro -monitoiminäyttöihin rakennetusta uudesta kaikuluotainlaitteistosta sekä asianmukaisesta anturista. Jos veneessä ei ole mainitunlaista kaikuluotainlaitteistoa, päivitetyillä tuotteilla ei saa yhteyttä RealVision 3D -kaikuluotaimeen.

Jos päivitetty eS- tai gS-sarjan tuote on yhdistetty verkossa RealVision 3D:ta käyttävään Axiomiin tai Axiom Prohon, pääset käyttämään kaikkia RealVision 3D:n ominaisuuksia verkon kautta

Lue huolellisesti julkistettua ohjelmistoa koskevat ohjeet ja ominaisuuksien luettelo, ennen kuin päivität LightHouse II:sta LightHouse 3:een. Tarjoamme täydellisen luettelon LightHouse 2:n “aukkotoiminnoista”, joita ei ole vielä saatavilla LightHouse 3:ssa. Jos jokin kyseisen luettelon toiminnoista on erittäin tärkeä veneilyssäsi, ehdotamme, että et vielä päivitä LightHouse 3 -versioon.

Valitettavasti ei. Ohjelmistojen ja laitteiston vähimmäisvaatimukset sekä LightHouse II:lle että LightHouse 3:lle ylittävät näiden vanhempien alustojen kapasiteetit. Niille ei ole enää uusia päivityksiä.

Takaisin LightHouse 3.11 -kotisivulle