UUSI LightHouse 3.6 - Axiom UAV -integrointi | Raymarine - A Brand by FLIR
UUSI LightHouse 3.6 - Axiom UAV -integrointi | Raymarine - A Brand by FLIR

LightHouse 3.6 -ohjelmistopäivitys - Axiom UAV -integraatio

Lähde lennolle Axiom-monitoiminäyttöjen UAV-integraation avulla


Raymarine Axiom -järjestelmien LightHouse 3 mahdollistaa tiettyjen DJI Mavic -lennokkien täysin integroidun hallinnan.

Jokainen veneilijä on jossain vaiheessa toivonut linnun näkökulmaa lähiympäristöstään. Tämä toive on lopulta täyttynyt Raymarinen Axiom UAV -sovelluksella. Se yhdistää kehittyneen merielektroniikan ja kehittyneiden miehittämättömien lennokkien (UAV) tehon.

Axiom UAV -sovellus automatisoi monia yleisiä tehtäviä, kuten lähdön, ilmakuvauksen, lennonaikaisen navigoinnin ja paluun alukselle. Sekä kalastus- että huviveneet voivat hyötyä tästä lisätystä ilmakuvausalustasta, joka on integroitu aluksen Axiom-navigointinäyttöön.

Axiom UAV - LightHouse 3.6 Homescreen | Raymarine - A Brand by FLIR
Saatavilla Axiom-monitoiminäyttöihin

Axiom UAV toimii kaikkien Axiom-, Axiom Pro ja Axiom XL -tuoteperheiden monitoiminäyttöjen kanssa. Lataa suoraan monitoiminäyttöön Wi-Fin kautta tai käy päivittämässä se ohjelmistopäivitykset -osiossa.

Axiom UAV - Lento-ohjaimet | Raymarine - A Brand by FLIR
Nauti yksinkertaisista, automaattisista tai manuaalisista lento-ohjaimista

Axiom UAV -sovellus tarjoaa useita vaihtoehtoja Mavic Pron ohjaamiseen lennon aikana. Automaattisten lentotilojen lisäksi Axiom UAV tarjoaa lisäksi virtuaalisen näyttöjoystickin manuaalista lentoa varten. Voit myös milloin tahansa siirtää ohjauksen DJI Mavic Pro -joystickille.

Axiom UAV - Lintuperspektiivi | Raymarine - A Brand by FLIR
Lintuperspektiivi suurella Axiom-monitoiminäytölläsi

Vapauta lennokkisi pienestä älypuhelimen näytöstä. Kuvaa videota ja ota kuvia, jotka tallennetaan Mavicin aluksessa olevalle muistikortille.

Axiom UAV - Paluu alukselle | Raymarine - A Brand by FLIR
Automaattinen paluu alukselle

Kutsu UAV takaisin alukselle yhdellä kosketuksella. UAV palaa alukselle ja leijuu sitten ohjelmoitavalla turvallisella korkeudella ja etäisyydellä. Kun miehistö on valmis, pilotti suorittaa manuaalisesti turvallisen paluun ja laskeutumisen.

Axiom UAV on LightHouse 3 -käyttöjärjestelmän vakio-osa Axiom-, Axiom Pro- ja Axiom XL -monitoiminäytöissä. Jos käytät vanhempaa LightHouse 3 -versiota, voit aina päivittää järjestelmäsi ilmaiseksi käyttämällä monitoiminäyttösi Wi-Fi-internetyhteyttä, tai voit ladata ohjelmiston ohjelmistopäivityssivultamme.

PÄIVITYSVAIHTOEHDOT

Etsi jälleenmyyjä | Raymarine - A Brand by FLIR

ETSI JÄLLEENMYYJÄ

Voit ostaa Axiomin ja kaikki muut Raymarine-tuotteet paikalliselta, hyväksytyltä jälleenmyyjältäsi.

ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Lataa LightHouse 3.6 | Raymarine - A Brand by FLIR

LATAA OHJELMISTO

Axiom UAV on Axiom,- Axiom Pro ja Axiom XL -monitoiminäyttöjen vakio-ominaisuus. Lataa uusin LightHouse 3 -versio Axiom-tuoteperheelle.

LATAA