LightHouse 3 -käyttöjärjestelmä - 3.9-ohjelmistopäivitys

LightHouse 3 -käyttöjärjestelmä - 3.9-ohjelmistopäivitys | Marine Electronics by Raymarine

Annapolis on Yhdysvaltain purjehduspääkaupunki ja LightHouse 3:n version 3.9 kaima. Tämä versio sisältää 25 uutta ominaisuutta purjehtijoille, risteilijöille ja kalastajille. Tämä päivitys on nyt saatavilla Axiom-, Axiom Pro-, Axiom XL-, eS-sarjan ja gS-sarjan monitoiminäyttöihin.

Mitä LightHouse 3 Annapolis siis sisältää? Toivottavasti olet samaa mieltä kanssamme siitä, että siinä on jokaiselle jotakin! Jatka lukemista tutustuaksesi kaikkiin sen ominaisuuksiin.

Uudet ammattimaiset purjehdusominaisuudet

Purjehdusominaisuudet purjehtijoille ja kilpailijoille

LightHouse Annapolis tuo uusia, suorituskykyisiä purjehdusominaisuuksia LightHouse 3:een, mukaan lukien reittilinjat, polaarit ja uudet kehittyneet tietonäytöt.

LightHouse 3.9 -ohjelmistopäivitys - Sisäänrakennetun polaarin suorituskykytiedot | Raymarine - A Brand by FLIR

Reittilinjan live-näyttö

LightHouse 3.9 Annapolis tukee dynaamisten reittilinjojen näyttöä navigointikartalla. Purjehtiminen reittilinjoilla maksimoi veneesi VMG:n (Velocity Made Good) tuulen suuntaan, mikä tekee vastatuuleen purjehtimisesta mahdollisimman tehokasta. Reittilinjat voidaan määrittää niin, että ne näytetään suorituskykyprofiilista käyttämällä kiinteitä kulmia tai polaarin suorituskykytiedoista.

LightHouse 3.9 -ohjelmistopäivitys - Sisäänrakennetun polaarin suorituskykytiedot | Raymarine - A Brand by FLIR

Sisäänrakennetun polaarin suorituskykytiedot

LightHouse 3.9 Annapolis sisältää sisäänrakennetut polaarit yli 200 suosittuun purjevenemalliin. Valitse merkkisi ja mallisi, ja nauti venemallisi mukaan optimoiduista reittilinjoista. Polaarin suorituskykytavoitteet näytetään uudessa, kehittyneessä kojelautasovelluksessa.

LightHouse 3.9 -ohjelmistopäivitys - Kojelautasovellus ja purjehdusmittarit | Raymarine - A Brand by FLIR

Kojelautasovellus ja purjehdusmittarit

Kojelautasovellusta on päivitetty ja se sisältää uudet purjehduskohtaiset kohteet, jotka toimivat karttaplotterisi reittilinjojen ohella. Uudet tietoruudut ja mittarit näyttävät ohjaussuunnan, jotta voit maksimoida VMG:n vastatuuleen. Purjeiden trimmaus optimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi on nyt helpompaa kuin koskaan!

Uudet kalastusominaisuudet

Kalastusominaisuuksia kalastajille kaikkialla

LightHouse Annapolis sisältää parannuksia Raymarinen palkittuun Axiom-järjestelmään, jossa on reaaliaikaisia syvyyskäyräkarttoja ja kaikuluotaimen nipistys-zoomaus-ohjaus sekä syvyysalueen siirron ohjaus.

LightHouse 3.9 -ohjelmistopäivitys - Reaaliaikainen topografikarttamoottori | Raymarine - A Brand by FLIR

RealBathy™-topografikarttatoiminto (vain Axiom)

RealBathyn avulla voit luoda yksityiskohtaisia syvyyskarttoja reaaliaikaisesti. RealBathy käyttää Axiomin GPS- ja kaikuluotaintietoja ja piirtää yksityiskohtaisia syvyyskäyriä kaikenlaisissa vesistöissä. Ja mikä parasta, RealBathy ei edellytä karttojen ostamista tai tilaamista. Vie vain aluksesi mihin tahansa vesistöön, aseta muistikortti jossa on vapaata tilaa ja aloita karttojen tekeminen!

Nipistys-zoomauksen ja syvyysalueen siirron säätimet

LightHouse 3.9 Annapolis tukee nyt intuitiivista kosketusnäytön ohjausta nipistämällä ja zoomaamalla sekä syvyysalueen siirtoa koskettamalla ja vetämällä. Nipistys-zoomaus-toiminnolla voit suurentaa kaikuluotaimen kuvaa nähdäksesi vedenalaisten kohteiden tarkkoja yksityiskohtia ja tarkan resoluution. Zoomi on rajattomasti säädettävissä jopa 8-kertaiseksi suurennokseksi. Voit myös koskettaa ja vetää kaikuluotaimen kuvaa liu'uttaaksesi sitä ylös tai alas, jos haluat tutkia tarkemmin pienempää vesipatsaan osaa.

LightHouse 3.9 -ohjelmistopäivitys - Kaikuluotaimen nipistys ja syvyysalueen siirron ohjaus | Raymarine - A Brand by FLIR

Uudet integrointia koskevat parannukset

Integrointiominaisuudet teknologiakumppaneiden kanssa

LightHouse 3.9 -ohjelmistopäivitys - Yamaha Command Link Plus -integraatio | Raymarine - A Brand by FLIR

Yamaha Command Link Plus -integraatio

Yamaha-moottoreiden tilan valvonta on nyt helpompaa kuin koskaan uuden LightHouse 3 Annapolis -version Command Link Plus -integraation ansiosta. Yamahan sertifioima järjestelmä valvoo jopa neljää moottoria sekä säiliöitä ja akkuja uudessa Yamaha-sovelluksessa.

SR200 SiriusXM Marine Weather -merisäävastaanottimen tuki (vain Axiom)

Uusi SR200 InfoLINK -vastaanotin mahdollistaa SiriusX-merisään vastaanoton Pohjois-Amerikassa oleville asiakkaille. SR200 toimii vain Axiom-, Axiom Pro- ja Axiom XL -mallien kanssa.

LightHouse 3.9 Annapolis on edelleen täysin yhteensopiva SR150-vastaanottimen kanssa, jota voidaan käyttää kaikkien Axiom-mallien ja eS- ja gS-sarjan järjestelmien kanssa.

LightHouse 3.9 -ohjelmistopäivitys - SR200 SiriusXM Marine Weather -merisäävastaanottimen tuki | Raymarine - A Brand by FLIR

Muita ominaisuuksia ja toimintoja

Raymarine on sitoutunut jatkuvaan tuotekehitykseen. LightHouse 3 Annapolis -järjestelmää kehitetään jatkuvasti ja voimme myös korjata meille raportoituja ohjelmointivirheitä. Täydellinen luettelo parannuksista ja korjatuista virheistä on julkaistu Raymarine.com-sivuston tukiosiossa. Tämän julkaisun kohokohtiin kuuluvat:

  • UAV-sovellus: LightHouse 3.9 tukee nyt DJI Mavic 2 Pro- ja Mavic 2 Zoom -drooneja
  • Audio-sovellus: Monivyöhykkeinen äänenvoimakkuustason säätö meriympäristöön tarkoitettuihin FUSION-lähdeyksiköihin
  • Kojelautasovellus: Nimeä, valvo ja kalibroi digitaalisia säiliön tason Oceanic-kaikuluotaimia
  • Videotoistin: Toista suoratoistovideoita, jotka on tallennettu video-over-IP-meri ja -lämpökameroilla
  • ClearCruise AR -päällekkäiskuvat voidaan nyt kytkeä pois päältä kameroissa, jotka ovat esimerkiksi konehuoneissa ja sisätiloissa
  • Kielituki: Viron kieli on nyt valittavissa

Käyttöoppaat ja ohjelmisto

LIGHTHOUSE 3 KÄYTTÖOPPAAT