RMK-10 Remote Keypad

Raymarinen monitoiminäytön täydellinen hallinta
 | Raymarine by FLIR  

Uusi Raymarinen RMK-10-etänäppäimistö on erittäin pienikokoinen langallinen näppäimistö, joka mahdollistaa aSeries-, cSeries-, eSeries-, eS Series- ja gS Series -sarjan monitoiminäyttöjen täyden hallinnan asennuspaikasta riippumatta.

UUDEN RMK-10:N OMINAISUUDET

 

UUSI RMK-10-etänäppäimistö

Täysin taustavalaistussa RMK-10:ssä on seuraavat näppäimet: koti, valikko, lähennys/loitonnus, ikkunanhallinta, reittipisteen hallinta, teho/kirkkaus sekä Evolution-autopilotin hallinta.

RMK-10:ssä on myös eS Series -sarjan monitoiminäytöistä tuttu monikäyttöinen kiertosäädin integroidulla kohdistinnäppäimellä.

RMK-10 voidaan pinta-asentaa tai uppoasentaa, ja näppäimistömattoja on saatavilla vaakasuuntaista tai pystysuuntaista asennusta varten. Tämän ansiosta RMK-10 voidaan asentaa lähes mihin tahansa.

UUSI RMK-10-etänäppäimistö | Raymarine by FLIR  

Joustavat asennusvaihtoehdot

 
RMK-10-etänäppäimistön asennusvaihtoehdot | Raymarine by FLIR  

RMK-10:n asennusvaihtoehdot

RMK-10 on täydellinen ratkaisu käden ulottumattomissa olevien monitoiminäyttöjen tai pään yläpuolella olevien elektroniikkalaatikoiden hallintaan. Sen sijaan, että kurottelisit monitoiminäyttöjä, RMK-10 tuo järjestelmän hallinnan luoksesi.

Parhaan käyttömukavuuden saamiseksi voit kiinnittää RMK-10:n ohjaamon tuolin käsinojaan. Näin voit istua paikallaan, rentoutua ja nauttia autopilotin ohjauksesta ja samalla kommunikoida navigointijärjestelmän kanssa.

RMK-10:n avulla etäjärjestelmän hallinta voidaan myös tuoda toissijaisiin näyttöihin sekä veneessä oleviin LCD-televisioihin, jotka on kytketty valitun e-Series-, eS-Series- ja gS-Series-sarjan näyttöjen VGA- tai HDMI-liitäntään. Näin voit katsella ja hallita Raymarinen navigointijärjestelmää kannen alla sijaitsevalta navigointipöydältä, salongista tai hytistä käsin.

Verkko ja ohjaus

 

Raymarinen suurinopeuksista RayNet-verkkoa käyttämällä RMK-10 voidaan asentaa ohjaamaan yhtä monitoiminäyttöä tai useampaa samaan paikkaan asennettua näyttöä. Ohjattaessa useita samassa ohjaamossa olevia näyttöjä RMK-10 mahdollistaa kaikkien näyttöjen saumattoman hallinnan.

aSeries- tai gS Series -monikosketusnäyttöjen yhteydessä RMK-10 tuo täyden HybridTouch™-hallittavuuden kyseisiin laitteisiin. Saumattomasti LightHouse II -käyttöliittymään integroitavissa oleva RMK-10 mahdollistaa navigointijärjestelmän käytön koskettamalla, näppäimistöllä tai niiden yhdistelmällä.

Raymarine LightHouse II -käyttöliittymä | Raymarine by FLIR