FLIR voittaa kolme NMEA-palkintoa

FLIR voittaa kolme NMEA-palkintoa

Thursday, March 3, 2016


FLIR MV- ja MD -sarjojen lämpökamerat ja Raymarine Evolution™ olivat voittoisia vuoden 2014 NMEA Conference & Expo -merielektroniikkatapahtumassa

October 2014

FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) ilmoittaa ylpeänä, että kolme yrityksen tuotetta palkittiin äskettäisessä 2014 National Marine Electronics Association (NMEA) -tapahtumassa. Kyseessä on vuotuinen merielektroniikka-alan konferenssi ja näyttely, joka järjestettiin Fort Myersissa, Yhdysvalloissa 8.–11.10.2014.

Joka vuosi NMEA:n jäsenet antavat tunnustuksia valmistajille, jotka ovat osoittaneet innovatiivisuutta ja toimineet alan edelläkävijöinä. Tänä vuonna kiinteästi asennettava FLIR MD625 -lämpökamera yökäyttöön oli jaetulla ykkössijalla erityistuotekategoriassa, Raymarine Evolution™ -autopilotti oli toinen kahdesta voittajasta autopilottikategoriassa ja edistynyt, monisensorinen FLIR MV604CL -lämpökamerajärjestelmä yökäyttöön sai 2014 NMEA-BWI -teknologiapalkinnon. FLIR Systems kehittää, valmistaa ja markkinoi merenkulun tuotteita sekä FLIR- että Raymarine-tuotemerkkien alla. "Meille on suuri kunnia tulla tunnustetuksi alan parhaimmistoon kuuluvana yrityksenä", kommentoi FLIR-yrityksen pääjohtaja ja toimitusjohtaja Andy Teich. "Mottomme World’s Sixth Sense™ – maailman kuudes aisti – tarkoittaa, että pyrimme jatkuvasti tuomaan markkinoille tuotteita, jotka tekevät veneilystä turvallisempaa, hallitumpaa ja hauskempaa. Olemme iloisia, kun ylivertainen yökäyttöön tarkoitettu lämpökamerateknologiamme ja 9-akselisella sensoriteknologialla varustettu Raymarine Evolution™ -autopilotti saivat tunnustusta innovatiivisina tuotteina, jotka muuttavat veneilykokemusta."

FLIR MV -sarjaan kuuluvan monisensorisen FLIR MV604CL -laitteen ominaisuuksiin kuuluvat aktiivinen gyrostabilointi, tutka- ja videokuvan seuranta, lämpökuvaus sekä näkyvän valon väri- ja mustavalkokamerat. Näiden ominaisuuksiensa ansiosta kyseessä on yksi alan kehittyneimmistä yökäyttöön tarkoitetuista lämpökameroista.

Kohtuuhintainen, kiinteästi asennettava, yökäyttöön tarkoitettu FLIR MD625 -lämpökamera on helppo asentaa ja liittää olemassa oleviin elektronisiin järjestelmiin. Laite tuottaa vakiomuotoista analogista videokuvaa, joka voidaan näyttää millä tahansa näytöllä ohjaamossa tai muualla aluksessa.

Raymarinen Evolution-autopilottisarja tuotiin markkinoille viime vuonna. Tarkka toiminta, 9-akselinen sensoriteknologia, vaivaton Automagic™-kalibrointi ja asennuksen helppous ovat ominaisuuksia, jotka ovat kiinnostaneet veneilijöitä ja venevalmistajia kaikkialla. Evolution-sarjassa yhdistyy kehittynyt ilmailualan ohjausteknologia Raymarinen merenkulun autopilottiosaamisen, ja lopputuloksena on läpimurto autopilottien älykkäässä toimivuudessa. Evolution voitti myös vuoden 2013 NMEA-BWI-teknologiapalkinnon.


FLIR Systems

FLIR Systems, Inc. on alansa johtava yritys, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi sensorijärjestelmiä, jotka lisäävät havaintokykyä ja tietoisuutta. FLIR-yhtiön kehittyneitä järjestelmiä ja komponentteja käytetään laajalti seuraavilla aloilla ja käyttötarkoituksiin: lämpökuvaus, tilannehavainnointi ja turvasovellukset ilma- ja maavalvonta mukaan lukien, olosuhdevalvonta, navigointi, vapaa-aika, tutkimus ja kehitys, tuotannonvalvonta, etsintä- ja pelastustoimi, huumevalvonta, kuljetusten turvallisuus, raja- ja merivalvonta, ympäristönvalvonta sekä kemiallisten, biologisten ja radioaktiivisten aineiden, ydinmateriaalien ja räjähteiden (CBRNE) aiheuttamien uhkien havaitseminen. Lisätietoja löydät FLIR-yrityksen verkkosivuilta www.flir.eu

Raymarine

Laivaelektroniikan johtava yritys Raymarine kehittää ja valmistaa kattavimman valikoiman vapaa-ajan veneilyyn sekä pienehköille kauppa-aluksille tarkoitettuja elektroniikkalaitteita. Huippuluokan suorituskykyä ja helppokäyttöisyyttä silmällä pitäen suunnitellut, palkitut tuotteet ovat saatavilla maailmanlaajuisen jälleenmyyjä- ja jakelijaverkoston kautta.

Raymarinen tuotevalikoimiin kuuluvat tutkat, autopilotit, GPS, laitteet, kalatutkat, viestintävälineet ja integroidut järjestelmät. Iso-Britannian Farehamissa pääpaikkaansa pitävä Raymarine kuuluu maailman johtavaan lämpökuvausalan yhtiöön FLIR Systemsiin. Jos haluat lisätietoja Raymarinesta, mene osoitteeseen www.raymarine.fi

For further information contact Haley Ellison – FLIR Systems Tel: +1 503/919-0696 or Email: haley.ellison@flir.com. For high resolution images please go to www.raymarine.fi/media

RM16-1014

COMMENT