Raymarine julkaisee uudet VHF-radiot ja uutta videoteknologiaa Fort Lauderdale Boat Show -tapahtumassa

Raymarine julkaisee uudet VHF-radiot ja uutta videoteknologiaa Fort Lauderdale Boat Show -tapahtumassa

Thursday, March 3, 2016


Uudistukset parantavat navigointia, aluksen sisäistä viestintää ja tilannetietoisuutta.

October 2014

FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) julkistaa ylpeänä Raymarine-monitoiminäytöille tarkoitetun Raymarine Ray70 -monitoimisen VHF-meriradion ja LightHouse II Version 12 -ohjelmiston. Raymarinen uusi VHF-radiomallisto esiteltiin tällä viikolla Fort Lauderdale International Boat Show 2014 -tapahtumassa.

Raymarinen uusi lippulaivatuote VHF Ray70 tiivistää useat viestintävälineet yhteen moderniin laitteeseen. Ray70-radion integroitu AIS-vastaanotin (Automatic Identification System) helpottaa asennusta ja lähettää tärkeitä alusliikennetietoja yhteensopiviin navigointinäyttöihin. Yhdistämällä Ray70-radion valinnaiseen RayMic-kaukosäätölaitteeseen veneilijät voivat nauttia joustavammasta kaksoisaseman hallinnasta ja intercom-mahdollisuudesta. Ray70-radio julkistetaan samaan aikaan uuden Ray60 VHF-radion ja ultrakompaktin Ray50 VHF-radion kanssa. Kaikissa radioissa on miellyttävät, laadukkaat kaiuttimet, melunvaimennustekniikka sekä tyylikäs, uusi muotoilu, joka sopii täydellisesti yhteen Raymarinen monitoiminäyttöjen ja Glass Bridge -näyttöjen kanssa.

LightHouse II Version 12 on uusin vuosineljännespäivitys Raymarinen monitoiminäytöille. Uusi versio tukee kytkettyjen IP-videokameroiden neljään osaan jaettua videonäyttöä. Raymarine-käyttäjät voivat nyt katsoa ja tallentaa suoraa kuvaa samanaikaisesti neljällä kameralla sekä tallentaa kuvaruutukaappauksia ja videoita vain koskettamalla monitoiminäytön ruutua.

"Raymarine jatkaa innovatiivisten ja korkeatasoisten tuotteiden toimittamista, jotka parantavat turvallisuutta ja vähentävät stressiä. Veneilijät voivat keskittyä veneilystä nauttimiseen", sanoi FLIR-yrityksen pääjohtaja ja toimitusjohtaja Andy Teich. "Uusi monitoiminen Ray70-radio parantaa radikaalisti aluksen viestintäjärjestelmiä. Viimeisin LightHouse II -versiomme muuttaa Raymarine-navigointinäytöt tehokkaiksi aluksen sisäisiksi videovalvonta- ja tallennusjärjestelmiksi."

Fort Lauderdale International Boat Show 2014 -tapahtumassa julkistetut Ray70-, Ray60- ja Ray50 VHF-radiot sekä RayMic-kaukosäätölaite ovat saatavilla veneilytuotteita myyvistä liikkeistä ja elektronisten tuotteiden jälleenmyyjiltä tammikuussa 2015. Suositushinnat ovat seuraavat.

Ray70 VHF-radio AIS-järjestelmällä:
625 € (veroton)
Ray60 VHF-radio:
355 € (veroton)
Ray50 VHF-radio:
240 € (veroton)
RayMic:
173 € (veroton)

LightHouse II versio 12 on saatavilla vuoden 2014 viimeisellä neljänneksellä ilmaisena latauksena loppukäyttäjille verkkosivulta raymarine.fi. LightHouse II on yhteensopiva Raymarinen koko a-Sarjan, c-Sarjan, e-Sarjan ja gS-Sarjan monitoiminäyttömalliston kanssa.

Korkearesoluutioiset kuvat ovat saatavilla verkkosivulla www.raymarine.fi/uutiset/media


FLIR Systems

FLIR Systems, Inc. on alansa johtava yritys, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi sensorijärjestelmiä, jotka lisäävät havaintokykyä ja tietoisuutta. FLIR-yhtiön kehittyneitä järjestelmiä ja komponentteja käytetään laajalti seuraavilla aloilla ja käyttötarkoituksiin: lämpökuvaus, tilannehavainnointi ja turvasovellukset ilma- ja maavalvonta mukaan lukien, olosuhdevalvonta, navigointi, vapaa-aika, tutkimus ja kehitys, tuotannonvalvonta, etsintä- ja pelastustoimi, huumevalvonta, kuljetusten turvallisuus, raja- ja merivalvonta, ympäristönvalvonta sekä kemiallisten, biologisten ja radioaktiivisten aineiden, ydinmateriaalien ja räjähteiden (CBRNE) aiheuttamien uhkien havaitseminen. Lisätietoja löydät FLIR-yrityksen verkkosivuilta www.flir.eu

Raymarine

Laivaelektroniikan johtava yritys Raymarine kehittää ja valmistaa kattavimman valikoiman vapaa-ajan veneilyyn sekä pienehköille kauppa-aluksille tarkoitettuja elektroniikkalaitteita. Huippuluokan suorituskykyä ja helppokäyttöisyyttä silmällä pitäen suunnitellut, palkitut tuotteet ovat saatavilla maailmanlaajuisen jälleenmyyjä- ja jakelijaverkoston kautta.

Raymarinen tuotevalikoimiin kuuluvat tutkat, autopilotit, GPS, laitteet, kalatutkat, viestintävälineet ja integroidut järjestelmät. Iso-Britannian Farehamissa pääpaikkaansa pitävä Raymarine kuuluu maailman johtavaan lämpökuvausalan yhtiöön FLIR Systemsiin. Jos haluat lisätietoja Raymarinesta, mene osoitteeseen www.raymarine.fi

For further information contact Haley Ellison – FLIR Systems Tel: +1 503/919-0696 or Email: haley.ellison@flir.com. For high resolution images please go to www.raymarine.fi/media

RM17-1014

COMMENT