FLIR julkistaa Raymarinen eS-sarjan monitoiminavigointinäytöt

FLIR julkistaa Raymarinen eS-sarjan monitoiminavigointinäytöt

Thursday, March 3, 2016


Uusissa näytöissä yhdistyvät huipputehokkuus, innovatiivinen muotoilu ja helppokäyttöisyys

April 2015

FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) ilmoitti julkaisevansa Raymarinen eS-sarjan HybridTouch™-monitoiminäyttöjen uuden malliston. eS-sarjan kolme huipputehokasta navigointinäyttöä on varustettu Raymarinen edistyksellisellä Lighthouse II -käyttöliittymällä. Ne mahdollistavat valvonnan ennennäkemättömällä tavalla ja ovat helppokäyttöisiä, tyylikkäitä ja ergonomisesti muotoiltuja.

HybridTouch™ -ominaisuudella varustettuja eS-sarjan näyttöjä voi säätää helposti kosketusnäytön avulla tai hallita täysimääräisesti muotoillun näppäimistön ja kääntyvän monitoimiohjaimen avulla. Näppäimistössä on parannettu kosketustuntuma, kun taas monitoimiohjaimessa on tarkka valikko ja kursoriohjaus erityisesti vaativissa olosuhteissa navigointia varten. Kapteenit voivat myös hallita eS-sarjan näyttöjä omalta älypuhelimeltaan tai tabletiltaan missä päin alusta tahansa eS-sarjan näyttöjen integroidun Wi-Fi-yhteyden ja Raymarinen mobiilisovellusten avulla.

eS-sarja sisältää 7, 9 ja 12 tuuman näytöt, joissa on viehättävä, lasisiltatyylinen muotoilu, joka sulautuu saumattomasti nykyajan ruoriasemiin. Tämä mahdollistaa sekä matalan profiilin konsoliasennuksen että täysin upotetun uppoasennuksen.

"Sekä ohjelmiston että laitteiston näkökulmasta tarkasteltuna suunnittelimme Raymarinen eS-sarjan tarjoamaan yksinkertaisen mutta tehokkaan käyttökokemuksen", sanoo Grégoire Outters, Vice President ja General Manager, FLIR Maritime. "Käyttäjät voivat välittömästi nauttia reagoivasta HybridTouch-ominaisuudesta, ja intuitiivisen Lighthouse II -käyttöliittymän ansiosta sekä aloittelevat veneilijät että kokeneet merenkulkijat oppivat hallitsemaan eS-sarjan näyttöjä nopeasti"

Raymarinen edistyksellisimpiin monitoiminäyttöihin, eS-sarjan näyttöihin, on lisävarusteena saatavilla CHIRP DownVision™ -tekniikka ja alan johtava vektori- ja rasterikarttavalikoima: Navionics, C-MAP by Jeppesen ja Raymarinen laajeneva LightHouse-karrtojen kirjasto. eS-sarjan malleissa on myös kiinteä 10 Hz:n GPS/GLONASS-vastaanotin nopeaa paikannuksen päivitystä ja ultranopeaa satelliittisignaalin vastaanottoa varten.

Kapteenit voivat myös mukauttaa eS-sarjan järjestelmää huipputehokkailla verkkoantureilla, kuten HD Color -tutka, ammattitason CHIRP-kaikuluotain, IP-video ja yökäytön lämpökamera. eS-sarjan malleja voi myös laajentaa entisestään eri integrointivaihtoehdoilla, joihin lukeutuvat usean näytön tuki, Evolution-autopilotti, viihde, moottori, ja digitaalikytkimet.

eS-sarjan 7 tuuman malli on ostettavissa vakiintuneilta jälleenmyyjiltä huhtikuusta lähtien, hinta alk. 1145 € (ilman ALV:tä). 9 ja 12 tuuman mallit ovat ostettavissa kesäkuusta lähtien, hinnat alk. 2345 € ja € 3545 € (ilman ALV:tä). Lisätietoa Raymarinen eS-sarjasta on sivulla www.flir.eu/marine


FLIR Systems

FLIR Systems, Inc. on alansa johtava yritys, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi sensorijärjestelmiä, jotka lisäävät havaintokykyä ja tietoisuutta. FLIR-yhtiön kehittyneitä järjestelmiä ja komponentteja käytetään laajalti seuraavilla aloilla ja käyttötarkoituksiin: lämpökuvaus, tilannehavainnointi ja turvasovellukset ilma- ja maavalvonta mukaan lukien, olosuhdevalvonta, navigointi, vapaa-aika, tutkimus ja kehitys, tuotannonvalvonta, etsintä- ja pelastustoimi, huumevalvonta, kuljetusten turvallisuus, raja- ja merivalvonta, ympäristönvalvonta sekä kemiallisten, biologisten ja radioaktiivisten aineiden, ydinmateriaalien ja räjähteiden (CBRNE) aiheuttamien uhkien havaitseminen. Lisätietoja löydät FLIR-yrityksen verkkosivuilta www.flir.eu

Raymarine

Laivaelektroniikan johtava yritys Raymarine kehittää ja valmistaa kattavimman valikoiman vapaa-ajan veneilyyn sekä pienehköille kauppa-aluksille tarkoitettuja elektroniikkalaitteita. Huippuluokan suorituskykyä ja helppokäyttöisyyttä silmällä pitäen suunnitellut, palkitut tuotteet ovat saatavilla maailmanlaajuisen jälleenmyyjä- ja jakelijaverkoston kautta.

Raymarinen tuotevalikoimiin kuuluvat tutkat, autopilotit, GPS, laitteet, kalatutkat, viestintävälineet ja integroidut järjestelmät. Iso-Britannian Farehamissa pääpaikkaansa pitävä Raymarine kuuluu maailman johtavaan lämpökuvausalan yhtiöön FLIR Systemsiin. Jos haluat lisätietoja Raymarinesta, mene osoitteeseen www.raymarine.fi

For further information contact Haley Ellison – FLIR Systems Tel: +1 503/919-0696 or Email: haley.ellison@flir.com. For high resolution images please go to www.raymarine.fi/media

COMMENT